acaba benden nefret mi ediyorlar?

o terbiyesiz kizdan uzak dur arkadasin falan degil senin

pısırık da olma yani ağzının payını ver ben seneler önce lisede öyle bir kızı rezil etmiştim ayağını denk al falan diye sırasını dağıtmıştım heyy gidi günler heyyy azcık tırstır kendinden net ol geri vites yapma sakın bırak lise günleri biter gider bıraktığın izler kalır

Benimki bayağı sağlam ama.sınıf içinde çok çok seviliyor.bir karşı çıksam herkes bana düşman olur.umursamaz takılıyorum napayım.zaten bu sene bi bitsin artık bağlar tamamen kopuyor başka şehre gitcek gitmese de ondan uzak dururum

kotu niyetli baskarina küfür eden kimseyle isim olmaz. kiz dedigin nazik olur . hos erkeğe de yakismaz ama kiz ve kufur etmek

lisede olsam senin yerinde olsam yoklar gibi davranirim

Diğer arkadaşla da bağlantıyı kesmediler ondan herkes nefret ediyordu.
İyi de neden nefret ediyorlar ki ben onlara bişey yapmıyorum
Ay kıyamam ben sana..daha çok gençsin insanları tanımadın henüz. .senin birşey yapmana gerek yok.bazı insanların kalbi kötü olur bu yüzden nedensiz yere nefret ederler.seni kirmalarina izin verme.soğuk davran.uzak dur.anlarlar herhalde..

evet canim senin iyi olman yetmez . iyilik2 taraflidir. sen iyi ol . onlarla takilma. seni sevmiyordurlar olabilit yani kisakniyor olabilirler .

sadece cok kitap oku kendini gelistir . bos insanlara takilma . karsina daha kimler cikacak .

Saygı duyuyor musun kendine ? Eğer duyuyorsan bu tarz insanlarla neden hala arkadaşsın ? Uzaklaş sana saygı duymayan değer vermeyen insanlardan.

Sen napıyosun onların bu tavırları karşısında?
Nefret ediyorum döverim seni falan diyorsa, bende sana bayılmıyorum de. Sessiz kaldığın için ezmeye çalışıyor olabilirler.

Aklıma Lisede ki itici kızlar geldi
Uzak dur muhattap olma
Sert şekilde tepki göster
Susarsan ya da güler geçersen üzerine daha çok gelirler

Aklıma Lisede ki itici kızlar geldi
Uzak dur muhattap olma
Sert şekilde tepki göster
Susarsan ya da güler geçersen üzerine daha çok gelirler

Tepki verince de anlamıyorlar ki.Ben de ona hakaret ediyorum ama bana mısın demiyor.arkadaşım da açık açık tepkisini dile getiriyor rahatsız olduğunu söylüyor (ona çok fazla bulaşıyor) yine tamam tamam diyor ama sonuç aynı.

Bugün ilk kez arkadaşı buna karşı çıktı.
Kız dediki "öf niye dua ezberlettiriyorlar yaa" diye isyan etti.Ben de çünkü namaz kılarken lazım oluyor dedim o da daha lafımı bitiremeden "bi sus bee" dedi.Bende "üff" dedim döndüm önüme.
Sonra arkadaşı dediki "böyle hayırlı bişey için atar yapman hoş değil"
Sonra bu da "benim atarım hocalara duadan soğudum ya" dedi sonra "ayrıca benim atarım kendime sizi ilgilendirmez"diye ekledi sonra arkadaşı"yazık adventuretime'a valla"
Dedi önüne döndü.
Bugün de böyle değişik bir olay oldu.
Ayrıca o grubun yanında hep sessiz çok konuşmayan biriyim ama sınıfta diğer arkadaşlarımın yanına gidince "bugün çok eğlencelisin sen" dedi bir tanesi.
O zaman da anladım ki bu kız benim hayat enerjimi sömürüyor.okul gelmediği zamanlar çok keyifli geçiyor mutlu oluyorum

gruptan kopmaktan korkmuyorsan "üff" yerine "lafıma karışma seni ilgilendirmez bizim konuşmamız" de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…