- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Merhaba ablalarım bu meseleyle ilgili daha önce de konu açmıştım ama bir türlü çözüm bulamıyorum ve aklıma sürekli yeni şeyler takılıyor.
Benim okulda bir arkadaşım var sürekli öyle şaka amaçlı "nefret ediyorum senden,istemiyorum kızım seni,döverim seni" tarzında şeyler diyor.gülüyorum ders bunda kafa yaptı heralde falan diyorum.
Ama bir yandan da şaşırıyorum rahatsız oluyorum yani.bir de bu arkadaşın yakın bir arkadaşı daha var bazen o da buna katılıp benim üzerime geliyor.
Mesela bir keresinde bana notumu sordu bende söyledim sonra kendi notunu söyledi eliyle kapak hareketi yaptı işte (benden 9 puan daha yüksek almış ki diğer derslerde benim notlarım daha yüksek ama o düşük alınca ben moral veriyorum o seni geçtim diye hareket çekiyor)
Sonra bu arkadaşı da diğer bir ders notumu sordu bende söyledim bu sefer de o hareket yaptı (o da benden 4 puan yüksek almış) geçtim seni de
Anlam veremedim bu harekete.
Daha başka başka olaylar.
Bir arkadaş daha var ona bu laf sokmaları alayını küfürlü küfürlü yapıyorlar,ama ondan nefret ediyorlar.zaten daha önce kavgaları da oldu.
Acaba benden de mi nefret ediyorlar?
Çünkü birbirlerine ve samimi oldukları diğer kişilere hiç laf etmiyorlar.
Şaka maka ama her şakanın altında bir gerçek vardır.zaten bir yerden sonra sıkıyor.
Neden böyle yapıyorlar ya bir tanesi özellikle hep yapıyo arkadaşı ara sıra ona eşlik ediyo
o terbiyesiz kizdan uzak dur arkadasin falan degil senin
pısırık da olma yani ağzının payını ver ben seneler önce lisede öyle bir kızı rezil etmiştim ayağını denk al falan diye sırasını dağıtmıştım heyy gidi günler heyyy azcık tırstır kendinden net ol geri vites yapma sakın bırak lise günleri biter gider bıraktığın izler kalır
kiskanc ve fesat ve psikolojisi bozuk ugrasma uzak dur okuluna sinavina bak muhatap olmaHaklısınız.bir tek bana böyle yapıyor neden yapıyor acaba
kotu niyetli baskarina küfür eden kimseyle isim olmaz. kiz dedigin nazik olur . hos erkeğe de yakismaz ama kiz ve kufur etmek
lisede olsam senin yerinde olsam yoklar gibi davranirim
Sana gıcık oluyolar bence ama bağlantıyı kesmediklerine göre bi çıkar var
Ay kıyamam ben sana..daha çok gençsin insanları tanımadın henüz. .senin birşey yapmana gerek yok.bazı insanların kalbi kötü olur bu yüzden nedensiz yere nefret ederler.seni kirmalarina izin verme.soğuk davran.uzak dur.anlarlar herhalde..Diğer arkadaşla da bağlantıyı kesmediler ondan herkes nefret ediyordu.
İyi de neden nefret ediyorlar ki ben onlara bişey yapmıyorum
Kıskanıyo olabilirler tam tersi seni saf görüyo olabilirler onlardan farklı olabilirsin kötü olmadan hafif tavrını koyDiğer arkadaşla da bağlantıyı kesmediler ondan herkes nefret ediyordu.
İyi de neden nefret ediyorlar ki ben onlara bişey yapmıyorum
Aklıma Lisede ki itici kızlar geldi
Uzak dur muhattap olma
Sert şekilde tepki göster
Susarsan ya da güler geçersen üzerine daha çok gelirler
gruptan kopmaktan korkmuyorsan "üff" yerine "lafıma karışma seni ilgilendirmez bizim konuşmamız" deBugün ilk kez arkadaşı buna karşı çıktı.
Kız dediki "öf niye dua ezberlettiriyorlar yaa" diye isyan etti.Ben de çünkü namaz kılarken lazım oluyor dedim o da daha lafımı bitiremeden "bi sus bee" dedi.Bende "üff" dedim döndüm önüme.
Sonra arkadaşı dediki "böyle hayırlı bişey için atar yapman hoş değil"
Sonra bu da "benim atarım hocalara duadan soğudum ya" dedi sonra "ayrıca benim atarım kendime sizi ilgilendirmez"diye ekledi sonra arkadaşı"yazık adventuretime'a valla"
Dedi önüne döndü.
Bugün de böyle değişik bir olay oldu.
Ayrıca o grubun yanında hep sessiz çok konuşmayan biriyim ama sınıfta diğer arkadaşlarımın yanına gidince "bugün çok eğlencelisin sen" dedi bir tanesi.
O zaman da anladım ki bu kız benim hayat enerjimi sömürüyor.okul gelmediği zamanlar çok keyifli geçiyor mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?