Acaba beni affeder mi?

bu araba temizliği vs bıdıbıdı edenlerin kendi şahsi arabaları var mı acaba

yoksa başkalarının arabalarını değerlendirip de not mu veriyorsunuz.

mesela konu sahibi arkadaş onun arabası pis de seninki ne kadar temiz acaba

Bana çok büyük ders oldu. Ben kendim olsa affetmezdim. Bu kadar açık. Onun gösterdiği kibarligi da gostermezdim. Kabalık yapmazdim ama hiçbir şekilde telefonlarına çıkmaz, mesajlarını cevaplamazdim. O ise bana hep cvp yazdı ve telefonla da iki kere aradı. Ben çok düzgün bir insanı kaybetmenin acısını çekiyorum. O taktiğim konular, illaki dediginiz gibi zamanla tatilikla degistirilrbilir konulardi. Çok yoğun çalışıyor. Pazara kadar bekliycem. Aramazsa, bir arkadaşın sinema fikri vardı, onu deniycem. Ondan da olumlu bir cevap alamazsam, demek ki çok hayırsız bir ilişki olacakmış ki kendi ellerimle mahvetmisim diye kendimi avutup unutucam.

Her kelimene katılıyorum. Tam olarak su anki hissiyatimi ve dusuncelerimi yazmissin

Kimseyi kirmamaya özen gösteren????
Siz hiç hata yapmaz misiniz? Sizin hiç basiretinizin bağlandığı olmadı mı? Siz hiç istemeden de olsa kalp kırmadiniz mi? Sizin hiç söylemek istedikleriniz amacından sapmadı mi, amacını aşmadi mi?

O kadar haklısınız ki. Ki bu kişi ben bu mesajı yazdıktan sonra iletişimi kesmedi benimle. Her yazdığıma kibarca cevap verdi. Iki kere de kendisi tel etti.

çöp konteynırı her yerde var bi poşette biriktirip konteynır görünce atarsınız.Bence öyle de yapıyorsunuzdur
Ya tabi ki öyle yapıyorum:) biriktirmekten kastım istiflemek filan değil :) iş ve ev mesafem çok uzak. bu sürede su da içiyorum sigara da içiyorum maalesef ve anlık dışarıya atmadığım için haliyle yol bitene kadar birikiyo. Kastım buydu

Ikisi birlikte. Yani bütün üzüntümu ve pismanligimi ona geçirebildigimi saniyorum. O açıdan içim rahatladı. Insanim ve sonucunun bu kdar kırıcı olacağını bilmeden bir hata yaptım. Özür dilemekten başka elimden bişey gelmez. Ama benim pismanligimin ona geçmiş olmasi, soylediklerimden duyduğu mahcubiyeti geçirmiş midir? Ancak ben onun yanında olarak, onu kırdığım gibi iyilestirebecegimi de düşünüyorum. Hak etmedi gerçekten. O iyi bir insan. Ve evet, ben o iyi insanı kaybetmek istemediğim için ondan bir şans daha istiyorum.

olmamış
bazen dürüstlük iyi birşey değil
Hayatım boyunca hep kibar ve düşünceli oldum. Ilk defa birine böyle davrandim. Ki ben olmasini istemediğim kisilere bile gerekçe olarak böyle şeyler söylemedim bugüne kadar.

esim taniistgimizda hem calisiyordu hemde ailesinden ayri uni ogrencisiydi bende kiyafetin nasil gorundugune cok onem veririm normalde
yani yamali olsun temiz olsun derim herzaman
esim ilk bulusmaya bir geldi kahvaltiya gidecektik utusuz kiris piris bir tisort pantolon karisik yinamaktanmi sanki boyle siyah pantolonu yanlislikla camasir suyuyla yikarsin siyah turuncu bisey olur
bende pazar gunu sabah acik kuafor bbulamadim sacimi fonletemedim diye kendimi yiyorum deli gibi 1 saat acik kuafor arayip bulmustum
sonuc olarak bende sizin gibi ilk gordugumde bi tuhaf oldum hayallerim yikildi resmen
sonra kendi kendime kimsesi yok yapamamistir falan diyip teselli ettim
ilerleyen donemlerde iste yilbasiydi dogumgunuydu hediye niyetine surekli kiyafet aldim kendiside anladi heralde birgun bana mesaj atti benimle alisverise gelirmisin ustume basima ceki duzen vermek istiyorum diye
yani en basindan boyle kirici ve inciterek konusmak yerine alttan alttan mesaj verip cozebilirdiniz probleminizi iyide bir insanmis ust bas duzeltilemeyecek seyler degil sonucta

Ozaman
O kadar haklısınız ki. Ki bu kişi ben bu mesajı yazdıktan sonra iletişimi kesmedi benimle. Her yazdığıma kibarca cevap verdi. Iki kere de kendisi tel etti.
ozaman size şöyle söyleyeyim konuşup cevap yazdığına göre hala umut var demektir:)

Sıkıntı da orda zaten. Bende temizlik takıntısı var. Yani obsesyon. Ben evde, dışarda her yerde kendi üstümu başımı her şeyimi, yetmedi yanımdakilerin de her şeyini sürekli ıslak mendille silen biriyim. Bunu da ona söylemek aklıma gelmedi. Benim ilaç kullanmam lazım aslında ama direniyorum. Keşke ozür dilerken bunu da soyleseydim de belki hak verirdi o zman. Şimdi artık yazamam. Çünkü bir daha yazmiycam dedim. Arabam yok. Ama evimde durum bu. Aile arabamızda da durum; annemde takıntı yok ama o da çok titizdir, her zaman içini kendisi pırıl pırıl temizler

Son düzenleme:
Çok çok haklısınız. Ben korkunç bir hata yaptım. Şimdi olsa o kdar farklı davranirdim ki.. ((((((

Çok çok haklısınız. Ben korkunç bir hata yaptım. Şimdi olsa o kdar farklı davranirdim ki.. ((((((
bu beyefendi donermi bilmiyorum ama bundan sonraki iliskilerinizde ozellikle bu devirde iyi temiz yurekli bir insan karsiniza cikarsa duzeltebileceginiz seylere cok takilmayin derim
zamanla duzeltmeye calistiginizda duzelmiyorsa ozaman pis olduguna karar verip kirici mudahalede bulunabilirsiniz
aklima geldi esime ozel bir firca almistim dislerini temizlemesi icin ertesi gun gidip hemen yikattirmisti
erkekler vermek istedigimiz mesaji cok iyi alir eger sizi kaybetmek istemiyorsada cabalar

Uslubunuz cok kirici ve incitici akli basinda bir kadin bunlari soylemez.hakkinda ne dusundugunu sormus.eger tanimayi dusumuyorsan.sende benim icin iyiydi olumlu elektrik aldim devam edebiliriz demeliydin.gorunuse ait kusurlari dile getirmen adami kaybetmene sebeb olmus.keske karakter kisiligine onem verseydin ilk gorusmede.simdi sozunun arkasinda dur adami rahatsiz etme olur mu.o da yazmiyor mus zaten. .

Insallah yüce Rabbim. O hassas biri. Anlamayacak biri değildi ki zaten. Ben çok büyük eseklik yaptım. Bir kere buluşma öncesinde mesajıma gec cevap verdiğinde ben de kizip sebebini de soylemeden sonraki mesajlarina hep tek kelime ile cevap vermiştim. O da bir sorun olduğunu anlamışti. Sesimi duymak istemisti. Tel etmisti. Ondan sonra o buluşmamizda demişti ki, "bak ben anlarım sende bişey olduğu zaman, ben bu kdar hassas biriyim. Farkinda olmadan seni kirabilirim. Ama hatamin farkına vardigimda bunu düzeltmeyi düşünmeyecek biri değilim ki." Iste ben böyle birini, hiç kimseye, hem de hiç kimseye söylenmeyecek, hiçbir şekilde sorun edilmeyecek saçma sapan sözlerle kirdim ve kaybettim...

belki buraya yazdiginiz gibi icten bir mesaj atarsaniz hersey cozulebilir

Etmiyorum ama ölüyorum o da yazmadikca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…