Acaba beni affeder mi?

Çok teşekkur ederim. Aynen uslubum ve zamanlamam yanlıştı. Ama söylediğiniz içimi rahatlattı. Ben bütün eleştirilerimi dış görünüşuyle ilgili yapmıştım. Halbuki karakteri çok sağlamdi. Bu kadar fevri davranmayip, karakterine hak ettiği değeri vermeliydim. Pismanligim öyle birini kaybetmiş olmak. Diğer konuları zamanı geldikçe tatlilikla söylemeliydim. Evet dediğiniz gibi defalarca özrumu de diledim. Insaniz, hata yapıyoruz, öğreniyoruz. Şu anda daha çok yeni olduğu için hemen silemiyorum. Ama artık atacak bir adimim da kalmadı. Ondan da bikac gune bişey gelmezse hayırlı olmayacakmis demek ki diyip beklemekten vazgecerim

Aslında onun yaptığı bence çok terbiyesizce ama siz de bunları yazdıktan sonra illa görüşelim demeniz olmamış.
Keşke biraz daha zaman verseydiniz. Valla şahsen ben olsam bir daha görüşmezdim.
Adam haklı yani.

Sizden sonraki buluşmalarına şık ve temiz gider artık.
Adamın sistemde tek açığı varmış , onu da siz kapatmışsınız

Şimdi bunları söyliyim de iyice kinayin beni. Ama ben bunları hakettim. Adam gibi adamdı. Anlayışlı, düşünceli, güvenilir, sahiplenici, ilgili... çok ayıp ettim çok. Kendime inanamıyorum

Hımm..
Yalnız bunlar ilk buluşmada emin olunacak özellikler değil ki. Zamanla tanınır evet göründüğü gibiymiş denir..

Ama bu derecede özensiz gelmek baya eksi puan bana göre. Ki bunu benim gibi her gün makyaj yapmayan, full bakımlı olmayan biri söylüyorsa böyledir.

Zamanlama kötüymüş gerçekten. Her doğru her yerde söylenmez. Söylenecekse zamanını kollamak lazım.

İyi yönünden bak. Bu konu ona da sana da tecrübe kattı. Seninle olmasa da başkasına karşı dikkatli olur artık :)

Bazı kadınlar erkeğe soğuk ve sert davrandıklarında daha kıymetli olacaklarını düşünüyorlar. Sizde de onu hissettim.
Yo kesinlikle değil. Hiç karakterim değil. Son derece sevecen, sıcakkanlı, sevdiğinin üstüne titreyen biriyimdir. Ben de anlamadım onca şeyi nasıl yazıp döktüm. Aslında amacımi biliyorum. Ben bu adamla ciddi düşünebilirim dedim. O yüzden net olmalıyım dedim. Al sana net olmak!

Aynen benim de ilk düşündüğüm bu olmuştu

O kdar haklısınız ki...

İyi demişsin keşke arkasında da durabilseydin dediklerinin, seninle görüşmeye öyle özensiz gelen gelebilen biri de zaten seni çok önemsemedigi için çat diye ayrılmıştır. O ne be ilk buluşmaya pasakli gelmek saygısızlık he işten çıktın vaktin yok vs bunu söyle karşı tarafa kusura bakma acele ettim böyle geldim vs de ki normalde öyle olmadığını anlasın, adam bildiğin gamsız pasakli, affetse bile boşver sen onu.

adam da sizin nerde ne konuşacağını bilmeyen biri olduğunuzu görmüş işte. ben olsam arkadaş bile kalmak istemem.

hayır yani iyi yönlerini de kötü yönlerini de söylemek tamam ama direkt çat çat kötüleri sayıp iyileri söylememek ayıp gerçekten.

Aynen hatasını kabul ediyor aslında,önce beğendiği noktalara değinseydi sonrasında diğerlerinide anlatırdı nasılsa.
Adamcağız şoka girdi zaten duydukları karşısında..

O kadar ayıp ki hem de. Iyileri söylemek aklıma bile gelmedi. O kadar kilitlenmisim ki diğerlerine. Adam o kdar haklı ki tabii ki, düşünmeden konuşan, nerde ne diyeceğini bilmeyen birini sevgili, dahası ileride es olarak istememekte

Aynen hatasını kabul ediyor aslında,önce beğendiği noktalara değinseydi sonrasında diğerlerinide anlatırdı nasılsa.
Adamcağız şoka girdi zaten duydukları karşısında..

yani hatayı kabul etmek güzel ama adamın tepkisinin değişeceğini zannetmiyorum ben. büyük ihtimalle "ulan ben ne biçim adammışım be" diye tribe girmiştir.

Kızlar peki söyle yapsam, arkadaş olarak arayabilirsin şeklinde aralık bıraktığı kapıdan girip, yanında iyi bir dost olarak yer alsam, gerçek karakterimi zman içinde ona göstermeye çalışsam?

doğruya doğru şeyler demişsiniz. sizi tebrik ederim. çok iyi. ilişkinin başında böyle açık sözlü olmanız çok güzel. çünkü insanlar kendilerini güzel göstermek için, yada bir beraberlik olması için kendi gerçek yüzlerini saklıyorlar. herşeyi toz pembe gösterip, kendilerini de 10 numara 5 yıldız gösteriyorlar. sigara kokuyorsun yada araban temiz değildi demişsiniz gayet normal şey bu.
hem çocuk gibi akşam eve dönünce benim hakkımda ne düşündün sorusu kadar da komik birşey olamaz. karakter oturmamış gibi geldi bana. hiç peşinden koşmayın. ne koşacaksınız böyle insanın peşinden. değmez. kendisine daha dikkatli ve özenli olması gerektiğini anlaması lazım. ne güzel iş ya erkek efendiler kadınlarda hoş görmediklerini pat pat söylerken iyi, siz niye hoşlanmadığınız bir durumu söyleyemeyeceksiniz ? iyi yapmışsınız. suçlu değilsiniz doğrusunu yaptınız dolayısıyla affedilmeyi beklemeye gerek yok. beyefendi kendisine çeki düzen versin temiz bakımlı olsun öyle gelsin yanınıza.

Şimdi bunları söyliyim de iyice kinayin beni. Ama ben bunları hakettim. Adam gibi adamdı. Anlayışlı, düşünceli, güvenilir, sahiplenici, ilgili... çok ayıp ettim çok. Kendime inanamıyorum
Bence siz yererken de överken de abartiyorsunuz . Yahu adam gibi adam oldugunu daha ilk bulusmada nerden anladiniz ki???

Yok canım benim öyle pasakli değil. Biz kızlar bilirsin sevgilimizle bulusacagimiz zaman, sevgilimizden önce ne giyecegim heyecanı sarar bizi. O ozenli değildi. Üstüne başına bişeyler yapısmis. Paltosunu her yere koymaktan üzerine biseyler bulaşmış falan gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…