Yok artık bunu insana 40 yıllık tanıdıgı bu sekılde soylese ona bile küser belki de affetmez bu kadar yıkıcı olunur muKizlar başıma söyle bişey geldi. Yeni biriyle tanıştım. Ilk bulusmamizda ikimiz de birbirimizden elektrik aldık. Ve akşam eve döndüğümde bana, benim hakkımda ne düşündün diye sordu. Ben de, ikimiz de kalici bir iliski olmasini istedigimiz icin, durust olmak adina hayatımda hiç olmadığım kadar açık bir şekilde kalbini ve gururunu kıracak şeyler yazdım. En kötüsü de, hakkında birçok iyi şey dusunmeme rağmen onların bir tanesinden bile bahsetmedim. Ama aynı mesaj içinde, bunlara dikkat edersen ben seni tanımaya devam etmek isterim de dedim. Sonuc, korkunç kırılmış ve artık sevgili olarak görüşmek istemiyor. Günlerdir onlarca mesaj attım, telde de konuştuk. Defalarca çok uzgün oldugumu, cok pişman olduğumu, cok utandigimi söyledim. Olmuyor. Hazmedemiyorum diyor. En son 3 gun once, seni daha fazla rahatsız etmiycem, sen kararını verince yazarsın dedim. Hala bişey yazmadi. Ben de yazamıyorum artık. Arkadaş olarak arayabilirsin ama sevgili olmaz bundan sonra demişti. Ben yine de en son, bir daha yazmiycam dedikten sonra bir daha bişey yazmadim sözümü cignememek ve onu taciz ediyor gibi olmamak için. Ne dersiniz kızlar, affeder mi beni, ben nasıl bir yol izleyeyim? Bu arada söylediklerim; daha temiz kıyafetle gelmeni beklerdim, araban da temiz değildi, sigara kokuyorsun, ben bakımlı erkek severim falan gibi seylerdi. Şimdi bile utanıyorum
İyi yanlarını, beğendiğiniz şeyleri de söyleseniz belki o kadar batmazdı ama iyileri söylemeyip adama bir sürü şey saydırıp "bunları düzeltirsen görüşürüz" demek lütfetmek gibi olmuş.
Ben olsam arkadaş oluruz bile demezdim yine kibarlık etmiş.
Inanın ki basiretim baglandiAdamı yerden yere vurup iyi düşünceleri yazmamak garip değilmi..
Sonrada tanımak istiyorsunuz.
Inanın ki basiretim baglandi
Kesin girmiştiryani hatayı kabul etmek güzel ama adamın tepkisinin değişeceğini zannetmiyorum ben. büyük ihtimalle "ulan ben ne biçim adammışım be" diye tribe girmiştir.
Teşekkür ederim desteğiniz için ama onu kaybedecegimi bilseydim, daha uygun bir zmanda daha uygun bir dille yapardımdoğruya doğru şeyler demişsiniz. sizi tebrik ederim. çok iyi. ilişkinin başında böyle açık sözlü olmanız çok güzel. çünkü insanlar kendilerini güzel göstermek için, yada bir beraberlik olması için kendi gerçek yüzlerini saklıyorlar. herşeyi toz pembe gösterip, kendilerini de 10 numara 5 yıldız gösteriyorlar. sigara kokuyorsun yada araban temiz değildi demişsiniz gayet normal şey bu.
hem çocuk gibi akşam eve dönünce benim hakkımda ne düşündün sorusu kadar da komik birşey olamaz. karakter oturmamış gibi geldi bana. hiç peşinden koşmayın. ne koşacaksınız böyle insanın peşinden. değmez. kendisine daha dikkatli ve özenli olması gerektiğini anlaması lazım. ne güzel iş ya erkek efendiler kadınlarda hoş görmediklerini pat pat söylerken iyi, siz niye hoşlanmadığınız bir durumu söyleyemeyeceksiniz ? iyi yapmışsınız. suçlu değilsiniz doğrusunu yaptınız dolayısıyla affedilmeyi beklemeye gerek yok. beyefendi kendisine çeki düzen versin temiz bakımlı olsun öyle gelsin yanınıza.
Ben eşime bile nisanliyken ağzın kokuyor diyemedim. Onun yerine dişçiye gideceğim sana da randevu alayım gidelim dedim. Dışciye gitti ve sorun halloldu. İlk defa gorustugunuz birine fazla açık konuşmuşsunuz. Bende olsam onun yerinde şimdi bunları çat diye söyleyen ileride neler demez diye düşünürdüm ..
Öncesinde telefonla muhabbetlerimiz vardı. Her konuda açık ve dürüst oldu bana. Bütün aile fotoğraflarına kadar gönderdi. Anlattiklarindan, tavirlarindan ve hislerime güvenerek anladım. Ama tabii abartı olabilir. Dediginiz gibi daha ilk buluşma. Ama ben öyle hissettim. Insan hisseder ya..Bence siz yererken de överken de abartiyorsunuz . Yahu adam gibi adam oldugunu daha ilk bulusmada nerden anladiniz ki???
Off çok doğru..İnsan her zaman çok özenli bakimli olamiyor ki. Birkaç buluşmada gözlemleyebilirdiniz.
Benim eşimle bulusmalarimi anlatsam dersiniz nasil evlendin. Asla kötü kokmazdi hatta temiz bir insan çok. Ama durumu yoktu. Ikimiz de üni okuyorduk. Onun cebinde cok az para olurdu calismasina ragmen. Ailesine bakardi. Benim durumum iyiydi. Bir kere bulusacagiz gelecek akbil parasi bile yok. Kalktim ben gittim. Geldi yanima dizi yirtik bir eşofmanla. Kiyamam ya unutamiyorum o günü. Şuan hic pisman degilim evlendigime mutluyum.Off çok doğru..
Bence onu ayıp olmasın diye demiş zorlama :)Kızlar peki söyle yapsam, arkadaş olarak arayabilirsin şeklinde aralık bıraktığı kapıdan girip, yanında iyi bir dost olarak yer alsam, gerçek karakterimi zman içinde ona göstermeye çalışsam?
Pis bakımsız adamı rahat bırakın artık, düşün yakasındanKızlar peki söyle yapsam, arkadaş olarak arayabilirsin şeklinde aralık bıraktığı kapıdan girip, yanında iyi bir dost olarak yer alsam, gerçek karakterimi zman içinde ona göstermeye çalışsam?
Temizlik işleri sorumlusumusun sen. Önce dikkat ettigin şeyler doğru bunu ona söylemen yanlış. Böyle düşünüyosan görüşmeyi kesebilirdin. Böyle devam edeceksen samimi olunca söyleyebilirdin. Dönmez herhalde.Kizlar başıma söyle bişey geldi. Yeni biriyle tanıştım. Ilk bulusmamizda ikimiz de birbirimizden elektrik aldık. Ve akşam eve döndüğümde bana, benim hakkımda ne düşündün diye sordu. Ben de, ikimiz de kalici bir iliski olmasini istedigimiz icin, durust olmak adina hayatımda hiç olmadığım kadar açık bir şekilde kalbini ve gururunu kıracak şeyler yazdım. En kötüsü de, hakkında birçok iyi şey dusunmeme rağmen onların bir tanesinden bile bahsetmedim. Ama aynı mesaj içinde, bunlara dikkat edersen ben seni tanımaya devam etmek isterim de dedim. Sonuc, korkunç kırılmış ve artık sevgili olarak görüşmek istemiyor. Günlerdir onlarca mesaj attım, telde de konuştuk. Defalarca çok uzgün oldugumu, cok pişman olduğumu, cok utandigimi söyledim. Olmuyor. Hazmedemiyorum diyor. En son 3 gun once, seni daha fazla rahatsız etmiycem, sen kararını verince yazarsın dedim. Hala bişey yazmadi. Ben de yazamıyorum artık. Arkadaş olarak arayabilirsin ama sevgili olmaz bundan sonra demişti. Ben yine de en son, bir daha yazmiycam dedikten sonra bir daha bişey yazmadim sözümü cignememek ve onu taciz ediyor gibi olmamak için. Ne dersiniz kızlar, affeder mi beni, ben nasıl bir yol izleyeyim? Bu arada söylediklerim; daha temiz kıyafetle gelmeni beklerdim, araban da temiz değildi, sigara kokuyorsun, ben bakımlı erkek severim falan gibi seylerdi. Şimdi bile utanıyorum
Realist bir yaklaşım. Biz kendimiz tanıştık. Öncesinde telefon muhabbetlerimizde çok şey konuştuk. O konuşmalardan edindigim izlenimlerden, kendi söylediklerinden ve hislerimden anladim. Bunlara güvendiğim için ve belki iyi olcak bir ilişkiyi kendi ellerimle mahvetmiş olmanın suçluluk duygusuyla bu kadar israrciyimHemen ilk bulusmadan adamin karakterini sahiplenici oldugunu felan nasil anladiniz ki. Size bu kisiyi bir baskasi mi tanistirdi. sanki onunla ilgili size cok iyi seyler soylenmis ama gorustugunuzde hayal kirikligi olmus ozenli olmamasi. Bunun etkisiyle de fazla tepki gostermissiniz. Ben yine de illa olsun israrinizi anlamadim. tam anlamiyla tanimadiginiz biri icin bu kadar israrci olmaya deger mi? Ozur dilemissiniz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?