Acaba beni affeder mi?

Yok artık bunu insana 40 yıllık tanıdıgı bu sekılde soylese ona bile küser belki de affetmez bu kadar yıkıcı olunur mu

Dedim zaten çok kibarsin diye

Ben eşime bile nisanliyken ağzın kokuyor diyemedim. Onun yerine dişçiye gideceğim sana da randevu alayım gidelim dedim. Dışciye gitti ve sorun halloldu. İlk defa gorustugunuz birine fazla açık konuşmuşsunuz. Bende olsam onun yerinde şimdi bunları çat diye söyleyen ileride neler demez diye düşünürdüm ..

Teşekkür ederim desteğiniz için ama onu kaybedecegimi bilseydim, daha uygun bir zmanda daha uygun bir dille yapardım

İnsan her zaman çok özenli bakimli olamiyor ki. Birkaç buluşmada gözlemleyebilirdiniz.

Çok çok çok haklısınız. Ben böyle bir insan olduğumu bilmiyordum. Ben soklardayim soylediklerim karşısında. Ah keşke olaydan önce açsaydim konuyu da bana böyle yol gosterseydiniz

Hemen ilk bulusmadan adamin karakterini sahiplenici oldugunu felan nasil anladiniz ki. Size bu kisiyi bir baskasi mi tanistirdi. sanki onunla ilgili size cok iyi seyler soylenmis ama gorustugunuzde hayal kirikligi olmus ozenli olmamasi. Bunun etkisiyle de fazla tepki gostermissiniz. Ben yine de illa olsun israrinizi anlamadim. tam anlamiyla tanimadiginiz biri icin bu kadar israrci olmaya deger mi? Ozur dilemissiniz zaten.

On
Bence siz yererken de överken de abartiyorsunuz . Yahu adam gibi adam oldugunu daha ilk bulusmada nerden anladiniz ki???
Öncesinde telefonla muhabbetlerimiz vardı. Her konuda açık ve dürüst oldu bana. Bütün aile fotoğraflarına kadar gönderdi. Anlattiklarindan, tavirlarindan ve hislerime güvenerek anladım. Ama tabii abartı olabilir. Dediginiz gibi daha ilk buluşma. Ama ben öyle hissettim. Insan hisseder ya..

Artık affetmez adam. Yakın arkadaşıma bunun tam tersi oldu. Birisi tanıştırdı bunları kızla sürekli mesajlaşıp konuşuyorlardı. İlk buluşmalarında kız buz gibi davranmış. Çocuk bi geldi yıkılmış. Sonra kızdan mesaj geldi işte sana neden öyle davrandığımı bilmiyorum ama pişman oldum falan filan. Ama çocuk devam etmek istemedi. İlk buluşmalar böyle büyük hatalar kaldırmıyor bence.

Adam biraz özensiz gelmiş olabilir ama birkaç buluşma daha bekleseydiniz keşke. Belki o gün öyle olması gerekti ne bileyim.

Siz de üzülmeyin ders çıkarmış oldunuz. Böyle soğuk, sert yorumlar karşıdaki insanı kırar maalesef.

Off çok doğru..
Benim eşimle bulusmalarimi anlatsam dersiniz nasil evlendin. Asla kötü kokmazdi hatta temiz bir insan çok. Ama durumu yoktu. Ikimiz de üni okuyorduk. Onun cebinde cok az para olurdu calismasina ragmen. Ailesine bakardi. Benim durumum iyiydi. Bir kere bulusacagiz gelecek akbil parasi bile yok. Kalktim ben gittim. Geldi yanima dizi yirtik bir eşofmanla. Kiyamam ya unutamiyorum o günü. Şuan hic pisman degilim evlendigime mutluyum.

ne kadar özensizdi ki, tırnaklarda, dişlerde, saçlarda problem yoktuysa abartmışsınız diycem. Yoksa kıyafetlerimi beğenmediniz. Belkide oda sizi beğenmedi bunun ardına sığındı boşverin :)

Kızlar peki söyle yapsam, arkadaş olarak arayabilirsin şeklinde aralık bıraktığı kapıdan girip, yanında iyi bir dost olarak yer alsam, gerçek karakterimi zman içinde ona göstermeye çalışsam?
Pis bakımsız adamı rahat bırakın artık, düşün yakasından

Temizlik işleri sorumlusumusun sen. Önce dikkat ettigin şeyler doğru bunu ona söylemen yanlış. Böyle düşünüyosan görüşmeyi kesebilirdin. Böyle devam edeceksen samimi olunca söyleyebilirdin. Dönmez herhalde.

Realist bir yaklaşım. Biz kendimiz tanıştık. Öncesinde telefon muhabbetlerimizde çok şey konuştuk. O konuşmalardan edindigim izlenimlerden, kendi söylediklerinden ve hislerimden anladim. Bunlara güvendiğim için ve belki iyi olcak bir ilişkiyi kendi ellerimle mahvetmiş olmanın suçluluk duygusuyla bu kadar israrciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…