Off yıkıldım. Ondan daha çok ben yıkıldım. Hem onu kırmış olmanın üzüntüsü, hem kendi densizliğime kızgınlığım, hem güzel olabilecek bir şeyi kendi ellerimde mahvetmiş olmanın pişmanlığı..Artık affetmez adam. Yakın arkadaşıma bunun tam tersi oldu. Birisi tanıştırdı bunları kızla sürekli mesajlaşıp konuşuyorlardı. İlk buluşmalarında kız buz gibi davranmış. Çocuk bi geldi yıkılmış. Sonra kızdan mesaj geldi işte sana neden öyle davrandığımı bilmiyorum ama pişman oldum falan filan. Ama çocuk devam etmek istemedi. İlk buluşmalar böyle büyük hatalar kaldırmıyor bence.
Adam biraz özensiz gelmiş olabilir ama birkaç buluşma daha bekleseydiniz keşke. Belki o gün öyle olması gerekti ne bileyim.
Siz de üzülmeyin ders çıkarmış oldunuz. Böyle soğuk, sert yorumlar karşıdaki insanı kırar maalesef.
Rabbim daim etsin inşallah...Benim eşimle bulusmalarimi anlatsam dersiniz nasil evlendin. Asla kötü kokmazdi hatta temiz bir insan çok. Ama durumu yoktu. Ikimiz de üni okuyorduk. Onun cebinde cok az para olurdu calismasina ragmen. Ailesine bakardi. Benim durumum iyiydi. Bir kere bulusacagiz gelecek akbil parasi bile yok. Kalktim ben gittim. Geldi yanima dizi yirtik bir eşofmanla. Kiyamam ya unutamiyorum o günü. Şuan hic pisman degilim evlendigime mutluyum.
Off yıkıldım. Ondan daha çok ben yıkıldım. Hem onu kırmış olmanın üzüntüsü, hem kendi densizliğime kızgınlığım, hem güzel olabilecek bir şeyi kendi ellerimde mahvetmiş olmanın pişmanlığı..
:) İnanın böyle olduğunu bilsem şükrederim.. onu kaybetmiş olmak bir yana, kalbini kırmış olmak çok üzüyor..ne kadar özensizdi ki, tırnaklarda, dişlerde, saçlarda problem yoktuysa abartmışsınız diycem. Yoksa kıyafetlerimi beğenmediniz. Belkide oda sizi beğenmedi bunun ardına sığındı boşverin :)
Peki :)Bence onu ayıp olmasın diye demiş zorlama :)
Çok ayıp bir üslupla çat çat üstün başın, araban, sigara kokun vs. hoşuma gitmedi; bunlara dikkat edersen seni tanımaya devam etmek isterim dedim. Ay şimdi tekrar söylerken bile utanıyorum. O an inan bu kadar kırılacağı aklımın ucundan bile geçmedi. Yoksa yapar mıydım! Resmen basiretim bağlanmış..Ne dedin ki?
Dilin kemiği yok.Zamanı geri alamazsın.Gururlu biri belliki.Söylediklerini unutamaz bence.Düşünsene sana bir erkek ilk bulusmada parfümün kötü bakımsızsın vs. Dese emin ol sende aynı tepkiyi verirdinKizlar başıma söyle bişey geldi. Yeni biriyle tanıştım. Ilk bulusmamizda ikimiz de birbirimizden elektrik aldık. Ve akşam eve döndüğümde bana, benim hakkımda ne düşündün diye sordu. Ben de, ikimiz de kalici bir iliski olmasini istedigimiz icin, durust olmak adina hayatımda hiç olmadığım kadar açık bir şekilde kalbini ve gururunu kıracak şeyler yazdım. En kötüsü de, hakkında birçok iyi şey dusunmeme rağmen onların bir tanesinden bile bahsetmedim. Ama aynı mesaj içinde, bunlara dikkat edersen ben seni tanımaya devam etmek isterim de dedim. Sonuc, korkunç kırılmış ve artık sevgili olarak görüşmek istemiyor. Günlerdir onlarca mesaj attım, telde de konuştuk. Defalarca çok uzgün oldugumu, cok pişman olduğumu, cok utandigimi söyledim. Olmuyor. Hazmedemiyorum diyor. En son 3 gun once, seni daha fazla rahatsız etmiycem, sen kararını verince yazarsın dedim. Hala bişey yazmadi. Ben de yazamıyorum artık. Arkadaş olarak arayabilirsin ama sevgili olmaz bundan sonra demişti. Ben yine de en son, bir daha yazmiycam dedikten sonra bir daha bişey yazmadim sözümü cignememek ve onu taciz ediyor gibi olmamak için. Ne dersiniz kızlar, affeder mi beni, ben nasıl bir yol izleyeyim? Bu arada söylediklerim; daha temiz kıyafetle gelmeni beklerdim, araban da temiz değildi, sigara kokuyorsun, ben bakımlı erkek severim falan gibi seylerdi. Şimdi bile utanıyorum
Ya öyle demeyin. Benim aptallığım. Bunlar bi ilişkide en son sorun edilecek meseleler aslında. Çünkü iki insan birbirini sevdikten sonra, birbirlerinin isteklerine, ihtiyaçlarına can-ı gönülden cevap verirler. Bunlar hallolmayacak sorunlar degildi. Ben hangi akla hizmet böyle bir şey yaptım! Kendimi affedemiyorum. Ve onun gönlünü alıp ona gerçek karakterimi göstermeyi çok istiyorum..Pis bakımsız adamı rahat bırakın artık, düşün yakasından
Vallahi artık Allah'a kalmış..Temizlik işleri sorumlusumusun sen. Önce dikkat ettigin şeyler doğru bunu ona söylemen yanlış. Böyle düşünüyosan görüşmeyi kesebilirdin. Böyle devam edeceksen samimi olunca söyleyebilirdin. Dönmez herhalde.
Bir süre daha aramazsa öyle diycem ben de. Demek ki hiç hayırlı değilmiş ki, kendi ellerimle mahvetmişim diycem..Üzülmeyin hayırlısı buymuş demek ki
İşte mesele şuraya dayanıyor nice insan gördüm üstünde kıyafet yok, nice kıyafet gördüm içinde insan yok bu kadar ii taraflarını görüp dış görünüşe aldanmak sonra pişman olmak adınıza üzüldüm yaa tam tersi olsaydı artist gibi gelip 5 kuruş etmez insanlardan olsaydı Fazla önyargılı davranmışsınız yada sandığınız kadar elektrik olmadı aranızda.
Çok teşekkür ederim.. aynen çok düşündüm onu; dış görünüş, mal mülk, eğitim, para olup da adam olmadıktan sonra neyleyim öyle birini.. Çok önyargılı davrandım, hem de hayatımda ilk kez. Benim kendi adıma böyle bi tecrübe yaşamam gerekiyormuş demek ki.. yoksa elektrik oldu gerçekten. Bugün 8. gün. İlk günler yazdığım her mesaja cvp verdi. Hep çok kibar oldu. Bir kere kendisi durup dururken, çok kırdın beni biliyor musun yazdı. O da bu ilişkiye değer vermemiş olsaydı ya hiçbir zaman konusmazdı bir daha ya da okkalı bi şekilde diyeceklerini diyip konusmazdı bir daha. En son pazar konustuk, Üstelik o aradı. Kapatırken de yine konusuruz dedi. Ama bi daha aramadı. Ben son mesajımda, senin kararını bekliycem, o sürecte de seni bir daha rahatsız etmiycem dediğim için artık aramak istemiyorum. Cünkü ararsam taciz gibi olur.
Hiç olmazdı. Ben bunu nasıl düşenemedim. Halbuki bir de nasıl hassas, düşünceli bir insanımdır..Evet biraz kırıcı konuşmuşsunuz. Belki onun özenmiş hali oydu. Ya da daha başka zamanda söyleseydiniz bu kadar kırıcı olmaZdı. Aynı şey size söylense hoş olmaZdı yani.
Daha fazlasını verirdim. Ve bunu düşünememiş olmak beni yıkıyor!Dilin kemiği yok.Zamanı geri alamazsın.Gururlu biri belliki.Söylediklerini unutamaz bence.Düşünsene sana bir erkek ilk bulusmada parfümün kötü bakımsızsın vs. Dese emin ol sende aynı tepkiyi verirdin
Çok teşekkür ederim.. aynen çok düşündüm onu; dış görünüş, mal mülk, eğitim, para olup da adam olmadıktan sonra neyleyim öyle birini.. Çok önyargılı davrandım, hem de hayatımda ilk kez. Benim kendi adıma böyle bi tecrübe yaşamam gerekiyormuş demek ki.. yoksa elektrik oldu gerçekten. Bugün 8. gün. İlk günler yazdığım her mesaja cvp verdi. Hep çok kibar oldu. Bir kere kendisi durup dururken, çok kırdın beni biliyor musun yazdı. O da bu ilişkiye değer vermemiş olsaydı ya hiçbir zaman konusmazdı bir daha ya da okkalı bi şekilde diyeceklerini diyip konusmazdı bir daha. En son pazar konustuk, Üstelik o aradı. Kapatırken de yine konusuruz dedi. Ama bi daha aramadı. Ben son mesajımda, senin kararını bekliycem, o sürecte de seni bir daha rahatsız etmiycem dediğim için artık aramak istemiyorum. Cünkü ararsam taciz gibi olur.İşte mesele şuraya dayanıyor nice insan gördüm üstünde kıyafet yok, nice kıyafet gördüm içinde insan yok bu kadar ii taraflarını görüp dış görünüşe aldanmak sonra pişman olmak adınıza üzüldüm yaa tam tersi olsaydı artist gibi gelip 5 kuruş etmez insanlardan olsaydı Fazla önyargılı davranmışsınız yada sandığınız kadar elektrik olmadı aranızda.
NOT. Ölüm hariç herşeyi çaresi var
Aman tanrimÇok ayıp bir üslupla çat çat üstün başın, araban, sigara kokun vs. hoşuma gitmedi; bunlara dikkat edersen seni tanımaya devam etmek isterim dedim. Ay şimdi tekrar söylerken bile utanıyorum. O an inan bu kadar kırılacağı aklımın ucundan bile geçmedi. Yoksa yapar mıydım! Resmen basiretim bağlanmış..
Begendigin icin boyle uzuldun belliki.Ustune gitmemeni tavsiye ederim.daha cok soguyabilir.son bir msj at.seni kırdım ama o an oyle seyler hissettim senden bukadar etkilenecegim aklima gelmemisti.Suan bulussak ve o sekilde gelsen o dusuncelere kapilmam gibi bir msj at.Cok üstüne gitme.oda sendenn hoşlandiysa demek istedgini anlicaktir.Daha fazlasını verirdim. Ve bunu düşünememiş olmak beni yıkıyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?