acaba beni aldatıyomu yoksa doğrumu söylüyor.

ewet söyledıklerinize katılıyorum.biz bir süre o askerdeyken ayrı kalmıstık o sure carsıda tanısmıslar üstelik kızda dulmuş.erkek arkadasım artık benı rahat bırakmıyor dıyor.bız telde konusurken kızın onz gönderdıyı msjları okudu.bende kararsızım bu durumda.ben su ana kadar onun butun hatalarını kabullendım ama bunu kabullenemem.napıcam ya off offf

kız benı engelliyo onla konusmama fırsat wermıyo.bız o askerdeyken ayrıldıgımız zamanda tanısıklıkları olmus.ayrıca ben erkek arkadasımın facesındede eklıydı ben sıldım.cunku sewgılımın bıtun fotolarını begenmıstı bu kıllandırdı benı o yuzden sılmıstım.bu sahısta ona masj atmıs beni nıye sıldın falan diye.kım zorla bulaşiyo ben anlamadım gıttı

şimdi moda oldu aldatan sevgililer hep bizleri psikopat şizofren hasta olarak anlatıyorlar ikinci kadınalarra. asıl hasta kendileriiiiii

Aynen öyle canım ya.Bu kadar yalana sığınmak yerine az adam olsalar da kararlı bir şekilde sevdiklerine sahip çıksalar,bu duruma düşürmeseler.

kızlar ya bn konuyu okur okumaz kız yalan soyluyoo barız dedım.ama hepnız tersını soylemmıssınız benmı yanlıs dusundum acaba
ya ne bıleyım sız mesela bırıyle beraber olsanız ılıskı durumunu gorsenız arayıp o benı sevıyo mu dersınız bak bugun yanımdaydı dıye nısbet yapar gıbı sacma geldı.hanı o kızla nasıl ılıskı durumu yaparsın der yada o ılıskı durumunu gordukten sonra cocukla bulusmaz yanı sacma degılmı dedıklerı yahu

pardon ama kaç yaşındasın sen bence içinn sesini dinle ilk hissettıgın herzaman dogrudur emın ol kız dogru sölüyo yoksa senınkı nıye öle şeyler sölesin sen buna inanmıyosun ama erkek adam adam gibi adam senı seviyosa bın tane oynak gelsin ikiiiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeee kızım derrrr onun için inanma tatlımya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…