- Konu Sahibi frozen12345
Merhaba arkadaşlar,
8 yıllık bi evliliğim var eşimin beni deli eden bazı huyları mesela tuvaletten çok geç çıkar 1-2 saat kadar kalır orda oda bende çalışşıyoruz ve bu yüzden genelde hafta sonları birlikte olabiliyoruz yani gece hayatımınız hafta sonları oluyoR ancak tam yatıcaz tuvalete bi giriyo 1 saat 2 saat çokmıyo cumartesi tam yatıcaz saat 1de girdi ınanın çıktığında saat 3:30 du ben uyuyakaldım tabi beklerken geldiğini duydum ama kalkmadım çok canım sıkıldı bir değil iki değil hep aynı birde akşamları yemeği hazırlarım bu ya tv başındadır ya bilgisayar yada tuvalettedir çağırırım hadi yemek hazır diye hemen kalkıp gelmez 1 saat bekleriz sofranın başında yemekler buz gibi olur. dün akşam yine yemeği hazırladım çağırdım bunu bekliyoruz gelmiyoen sonunda çıldırdım kırdım döktüm şimdi konuşmuyoruz akşam yemek falanda yemedi aç yattı şimdide canım sıkılıyo acaba özr dilesemmi diyorum ama bıktım artık sizce napmalıyım...
ayyyy Allah sabır versin.çok zor gerçekten ama o kadar saat tuvalette napılır. telefonla falan mı oynuyo normal bir durum değil.ya da mide bağırsak sorunu var.bir insan hiç mi sıkılmaz 1 saat tuvalette hem hiç iyi bir şey değil o kadar uzun süre durmak.kendinede ezİyet sizede eziyet.Çok merak ettim peki işyerinde ne yapıyor?