• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba bi' sey yapar mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarin 23 haziran..
23 haziran 2012de opmustu beni ilk defa. O gun baslamisti her sey..

Acaba diyorum hatirlar mi?..

Hic sanmasam da..

siz bu adamdan boşanacaktınız seviyosanız niye acı çekiyosunuz anlamadım ki... ozaman siz arayın hatırlatın madem seviyosunuz. herşeyi karşıdan beklemeyin:6:

siz bu adamdan boşanacaktınız seviyosanız niye acı çekiyosunuz anlamadım ki... ozaman siz arayın hatırlatın madem seviyosunuz. herşeyi karşıdan beklemeyin:6:

Yapamam ki gururum ezildi bi kere asaglandim bosanmak zorundayim donsem de aci cekicem hem de her gun hem ben hatirlatirsam bi anlami olmaz ki :(

Yapamam ki gururum ezildi bi kere asaglandim bosanmak zorundayim donsem de aci cekicem hem de her gun hem ben hatirlatirsam bi anlami olmaz ki :(

Ah ah ah... Insan kafasinda bitiriyor da kalbi ona ayak uydurmayabiliyor:) gel ben sana sarilacagim, birbirimizi teselli ederiz:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ah ah ah... Insan kafasinda bitiriyor da kalbi ona ayak uydurmayabiliyor:) gel ben sana sarilacagim, birbirimizi teselli ederiz:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

edelim ama sen bana mesaj atıcam dedin atmadın :14:

aşkta gurur olmaz ama. tamam üzülüyosun sinirleniyorsun ama aşk laf anlamıyor ki :14:

beklicem bakalım akşam 10a kadar bir şey yapıcak mı :14:

ama canım sen bilmiyorsun bu adam bana şiddet gösterdi :14:

Hatırlasa da bir şey yapacağını sanmam. Ya da şöyle bi mesaj atar, '' seni iki yıl önce bu gün öpmüştüm hatırlıyonmu?'' sen de iyice dellenirsin ona ''peki ben seni ilk ne zaman asaglamıstım onu hatırlıyonmu?'' dersin :52: :52:

Şaka bi yana İnşallah hatırlasa da sana mesaj falan atıp kafanı iyice bulandırmaz. İyi anıları çöpe at, kötü anılar hepsini yok edecek kadar fazlaymış ilişkinizde. Kes kangrenli parmağı, zamanı geldi. :31:

yapsada döversinki sen:27:

nerden bildiniz sövceğimi dövceğimi :27: önceki mesajlardan kopya çektiniz dimi :27:

Sanırım, hatırlamayacak. Hatırlasa da sizin vereceğiniz tepkiden ötürü cesaret edemeyecek.
Yani kendisi ayrılığı hazmedememişti. Ailecek hala ergen gibi mesaj atıyorlardı size. Onda bile ne kadar tepki vermiştiniz.
Böyle bir durumda ortalığı yıkarsınız diye korkar kanımca.
Hem bir şey olmaması sizin için daha iyi. Ayrılacağınız için, manasız romantizme gerek yok.
Bu tür özel günleri mutlu çiftler kutlar canım. Çünkü hatırlanacak ve yaşanacak daha çok güzel günler vardır.
Ama böyle bir durumda geçerli değil maalesef.

just psikolojik destek alsana sen... ilk konunu açanda sanacakki herşeyin mükemmel süpersin de bi özel günü hatırlaması kaldı....

destek al... ilaçta kullanman gerekirse kullan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X