• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba bi' sey yapar mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatimin en guzel 3 ayiydi hic unutamam yazdi flort donemimizi kastederek..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayatimin en guzel 3 ayiydi hic unutamam yazdi flort donemimizi kastederek..

Mesajla sadece bunumu yazdı.siz 3 ay filörtten sonramı evlenmiştiniz..
Bakın işte istesede unutamamış..iyi olsun bidaha hiç yaşayamayacağı 3 ay...kıymet bilemedikten sonra...

Mesajla sadece bunumu yazdı.siz 3 ay filörtten sonramı evlenmiştiniz..
Bakın işte istesede unutamamış..iyi olsun bidaha hiç yaşayamayacağı 3 ay...kıymet bilemedikten sonra...

Yok canim 3 ay sonra cikmaya baslamistik

Iste insanin ici parcalaniyor neden yapti bize bunu diye :( o siddeti uygulamasa ben daha cekerdim eminim dagitmazdim bu yuvayi..

Agliyorum :( canim cok aciyor :(

Mesaj atip atmamak arasinda kararsiz kaldim dun gecedir hata ettim galiba yazdi cevap atmayinca :((

Neden yapti ki bize bunu ..

ağlama ve canın acımasın sonuçta haketmedigin seyler yasamıssın her seyi berbat etmiş :19: ayrıca pişman da olsa bunun için cok gec deil mi ondan aldığın yaraların o bile çaresi olamazken bu ağlaman niye canım..kendine senin basında olduğun bir hayat ciz onsuz alacağın karalar onsuz nefes alabileceğin bi alan olsun

Yok canim 3 ay sonra cikmaya baslamistik

Iste insanin ici parcalaniyor neden yapti bize bunu diye :( o siddeti uygulamasa ben daha cekerdim eminim dagitmazdim bu yuvayi..

üzülme canım mesajda atma...düzelecek bi durum yok.pişman olması normal...Napalım...kendisi bu duruma getirdi sizi

Bence hatırlayıp hatırlamaması önemli değil sizce siz nefretinizi göstermek için fırsat kolluyorsunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

üzülme canım mesajda atma...düzelecek bi durum yok.pişman olması normal...Napalım...kendisi bu duruma getirdi sizi

ağlama ve canın acımasın sonuçta haketmedigin seyler yasamıssın her seyi berbat etmiş :19: ayrıca pişman da olsa bunun için cok gec deil mi ondan aldığın yaraların o bile çaresi olamazken bu ağlaman niye canım..kendine senin basında olduğun bir hayat ciz onsuz alacağın karalar onsuz nefes alabileceğin bi alan olsun

Kimse kolay olacak dememisti zaten.. degistiremiyorum olanlari napayim.. cok sagolun.. bugun bitsin gecer elbet eski halime donerim..

Kimse kolay olacak dememisti zaten.. degistiremiyorum olanlari napayim.. cok sagolun.. bugun bitsin gecer elbet eski halime donerim..

tabiki döneceksin sen güçlü bir kadınsın elbet aklına gelecek geçmiş elbet canın biraz acıcak ama bu tur durumlarda aklına hemen sana yasattıgı onca kotu seyi getir inan bana o an durup iyi ki böyle olmuş iiyiki uzaklaşmışım diceksin Allah sabır versi guc versin sana

tabiki döneceksin sen güçlü bir kadınsın elbet aklına gelecek geçmiş elbet canın biraz acıcak ama bu tur durumlarda aklına hemen sana yasattıgı onca kotu seyi getir inan bana o an durup iyi ki böyle olmuş iiyiki uzaklaşmışım diceksin Allah sabır versi guc versin sana

Iyiyim iyiyim sonraki attigi mesajlarla sivadi bosuna aglamisim ben de bi an iyi bi adammis hissine kapilmistim cok kisa bi an neyse ki degilmis yav bildigimiz gibiymis :))

Just senin konularını her gördüğümde inan çok üzülüyorum. Sen bundan çok daha iyilerini hak ediyorsun. Cidden seni şahsen tanımadığım halde ödüm kopuyor şu adama döneceksin de yine üzüleceksin diye.

Just senin konularını her gördüğümde inan çok üzülüyorum. Sen bundan çok daha iyilerini hak ediyorsun. Cidden seni şahsen tanımadığım halde ödüm kopuyor şu adama döneceksin de yine üzüleceksin diye.

Bisey beni geri tutuyo tiksiniyorum ondan ne kadar canim acisa da gormek istemiyorum.. ama uzgun muyum.. evet..

Ilk opusmenin hatirlamasini mi..saka gibisiniz..tanistiginiz gunu dogumgunu evlilik yildonumu..sevgililer gununu soylemicem onu unutmasi mumkun degil..gercekten seviyorsa hatirlar diye bisey yok sevgiyle ilk opusme gununu hatirlamasini nasil kiyas edebilirsiniz.. guvendiginiz ve sevdiginiz bir insani bulmussunuz..cok sey istiyosunuz bence..bu kadar ayrintici olmayin.

Bir dakika .yorumlarda bosanicaz mi var.nasil yanii ??

Olamaaaaz.s ilk öpüşme tarihinizi nasıl unutur canım yok unutmaz yok yok bu kadar önemli şey

ahh ahh.. nedir bu 23 haziranlar.. benim sevgili goncamda 23.06.2007 olan nişan tarihimizi hatırlamadı.. halbuki hayatımızın hatasını yapmamızın arefesi.. :52: :52:

Ilk opusmenin hatirlamasini mi..saka gibisiniz..tanistiginiz gunu dogumgunu evlilik yildonumu..sevgililer gununu soylemicem onu unutmasi mumkun degil..gercekten seviyorsa hatirlar diye bisey yok sevgiyle ilk opusme gununu hatirlamasini nasil kiyas edebilirsiniz.. guvendiginiz ve sevdiginiz bir insani bulmussunuz..cok sey istiyosunuz bence..bu kadar ayrintici olmayin.

Olamaaaaz.s ilk öpüşme tarihinizi nasıl unutur canım yok unutmaz yok yok bu kadar önemli şey

Bir dakika .yorumlarda bosanicaz mi var.nasil yanii ??

ahh ahh.. nedir bu 23 haziranlar.. benim sevgili goncamda 23.06.2007 olan nişan tarihimizi hatırlamadı.. halbuki hayatımızın hatasını yapmamızın arefesi.. :52: :52:

Aferin dalga gecin. Konunun arkasini bilmeden dalga gecin. Bu kadar insan salak degil ben de degilim elbet ki opusme tarihimizi yani cikmaya basladigimiz tarihi hatirlamadi diye bu kadar yuklenmezdik. Elimde hatirlayabilecegi birtek bu var. 3 aydir ayriyiz kocamla. Evlilik yil donumu mu dediniz? O yildonumunde anlasmali bosanma davasi acicam. Tatmin oldunuz mu eglendiniz mi. Hadi gidin simdi. Bu saat oldu uyuyamadim gozlerim sisti asabim bozuk zaten belki hastaneye yatirdilar bilmiyorum simdi panik atak gecirmis aglarken aglarken nefesi tikandi kocamin. Kaynimi ariyorum acmiyor. Elim kolum bagli oturuyorum.

Son düzenleme:
Bosanmak mi istiyorsun bosanmamak mi bi karar ver sen de onun ne yapacagi cok muhim degil

Mecburum istemesem de cunku onu kabul edemiyorum degistigini degisecegini sanmiyorum tukurdugumu yalamak da istemiyorum mantik mecbursun derken gonul seviyor bundan canimin yanmasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X