Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatimin en guzel 3 ayiydi hic unutamam yazdi flort donemimizi kastederek..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayatimin en guzel 3 ayiydi hic unutamam yazdi flort donemimizi kastederek..
peki senin tepkin ya da hislerin ne![]()
Mesajla sadece bunumu yazdı.siz 3 ay filörtten sonramı evlenmiştiniz..
Bakın işte istesede unutamamış..iyi olsun bidaha hiç yaşayamayacağı 3 ay...kıymet bilemedikten sonra...
Agliyorumcanim cok aciyor
Mesaj atip atmamak arasinda kararsiz kaldim dun gecedir hata ettim galiba yazdi cevap atmayinca(
Neden yapti ki bize bunu ..
Yok canim 3 ay sonra cikmaya baslamistik
Iste insanin ici parcalaniyor neden yapti bize bunu diyeo siddeti uygulamasa ben daha cekerdim eminim dagitmazdim bu yuvayi..
üzülme canım mesajda atma...düzelecek bi durum yok.pişman olması normal...Napalım...kendisi bu duruma getirdi sizi
ağlama ve canın acımasın sonuçta haketmedigin seyler yasamıssın her seyi berbat etmişayrıca pişman da olsa bunun için cok gec deil mi ondan aldığın yaraların o bile çaresi olamazken bu ağlaman niye canım..kendine senin basında olduğun bir hayat ciz onsuz alacağın karalar onsuz nefes alabileceğin bi alan olsun
Kimse kolay olacak dememisti zaten.. degistiremiyorum olanlari napayim.. cok sagolun.. bugun bitsin gecer elbet eski halime donerim..
tabiki döneceksin sen güçlü bir kadınsın elbet aklına gelecek geçmiş elbet canın biraz acıcak ama bu tur durumlarda aklına hemen sana yasattıgı onca kotu seyi getir inan bana o an durup iyi ki böyle olmuş iiyiki uzaklaşmışım diceksin Allah sabır versi guc versin sana
Just senin konularını her gördüğümde inan çok üzülüyorum. Sen bundan çok daha iyilerini hak ediyorsun. Cidden seni şahsen tanımadığım halde ödüm kopuyor şu adama döneceksin de yine üzüleceksin diye.
Ilk opusmenin hatirlamasini mi..saka gibisiniz..tanistiginiz gunu dogumgunu evlilik yildonumu..sevgililer gununu soylemicem onu unutmasi mumkun degil..gercekten seviyorsa hatirlar diye bisey yok sevgiyle ilk opusme gununu hatirlamasini nasil kiyas edebilirsiniz.. guvendiginiz ve sevdiginiz bir insani bulmussunuz..cok sey istiyosunuz bence..bu kadar ayrintici olmayin.
Olamaaaaz.s ilk öpüşme tarihinizi nasıl unutur canım yok unutmaz yok yok bu kadar önemli şey
Bir dakika .yorumlarda bosanicaz mi var.nasil yanii ??
ahh ahh.. nedir bu 23 haziranlar.. benim sevgili goncamda 23.06.2007 olan nişan tarihimizi hatırlamadı.. halbuki hayatımızın hatasını yapmamızın arefesi..![]()
![]()
Bosanmak mi istiyorsun bosanmamak mi bi karar ver sen de onun ne yapacagi cok muhim degil