- 3 Ağustos 2015
- 464
- 380
- 18
- 32
İnsallahhh Allah sabrini veriyor sabah canim cok aciyordu cok agladim ama simdi rahatim cok sukur bidaki aya butun umutlar..gokhanin_askisi33 Sen de sabret canım, bir zamanı var bak 22 yaşındasın daha.. Ben 28..
3 senedir uğraşıyorum, bir arkadaşım 7 sene sonra kavuştu bebeklerine, hem de ikiz kızları oldu..
Sen sabreyle, mükafatı güzel olacaktır eminim. .
Rabbim haketmeyene bile veriyo bizlerede verir insallah valla iyi bakcamGelsinler canım, anneleri sabırsızlıkla bekliyo...
Birinden böyle gzl sözler dualar duymak çok Hoşuma gidiyor... Rabbim tüm isteyenlere verir inşallah burdan hamileyim yazıları yazdırsın bize hayırlısıyla inşallah...
bende aynı durumdayım bugün yine çok ağladım bunu yazarken de gözlerimden hala yaşlar süzülyor...
adet sıkıntısı yok ama denememize rağmen bebeğimiz olmadı henüz...
düşünmekten uykularim kaçıyor çok yıprandım gerçekten... dua edip beklemekten başka çare yok ... inşallah rabbim isteyen herkese evlat verir. ..
Doktoruna sordun mu canım??
Rabbim haketmeyene bile veriyo bizlerede verir insallah valla iyi bakcam
Aynen böyle ol arkadaşım umut hep olsun..İnsallahhh Allah sabrini veriyor sabah canim cok aciyordu cok agladim ama simdi rahatim cok sukur bidaki aya butun umutlar..
Amin canım inşallah.Ah takmamayı bir başarabilsem zaten daha rahat olucam da sureklı aklımdaGeçmiş olsun canım eşinin ameliyat sonrası sonuçları iyi çıkar inşallah..
Stresten oluyo adet düzensizlikleri bazen, kafana çok takma..
Doktor tedavilerini aksatma tabii, ama istersen biraz ara ver..
Kafada bitirmek gerekiyo bazen, bak buradaki bütün arkadaşlar bunu savunuyo
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğiniz olur
bebeğimm inşallah sende anne olacaksın üzülme lütfen stres yaparsan reglin daha çok gecikir vakitsiz kuş uçmaz derler seninde bir zamanın elbette vardır
Bende soruyorum kendime hayalini kuruyorum 2,5 yildir hicbir sorun yokken. Rabbimin bir bildigi var ve bizim bu durumda ogrenecegimiz cok sey ......
anlamaz olurmuyum başına gelmeyen bilmez bu durumu rabbim hayırlısını sağıklısını uzun ömürlüsünü versin inşMelekim.. Yanımda olduğunu bilmek güzel.. İyi ki geldin..
İnan her gece kendim için dua ederken sizleri de katıyorum dualarıma..
Mevlam neylerse güzel eyler.. Bizim içinde sakladığı bir güzellik var biliyorum..
Beklemek bizi üzüyor.. Bir de insanlar...
Sürekli sorular sorular..
Beni çok iyi anladığını biliyorum..
Mevlam mucizesini nasip etsin bizlere de. .
Can yoldoşlarım birgün olacak: üzüldüğümüz günleri unutup mutluluğumuz olacak. bu günlerimizi eskilere bir yere yerleştirip rafa kaldıracağız allahın izni ile ........
Arkadaşım güzel şeyler çıkar inşallah rüyanın manasında..güzel Rabbim üzülmeme dayanamadı galiba ,ilk defa gördüm bu rüyayıda
O askim olmasa umudum da olmazdi zaten.Allah esimden bin kere razi olsun iyi ki onu sevmisim iyi ki onu dilemisim iyi ki onun karisiyimmm cok sukur AllahimaAynen böyle ol arkadaşım umut hep olsun..
Aşkın olur da umudun olmaz mı
Ayni soruyu ben de sorar oldum daha yolun basindayim halbuki.. yeni ogrendim pkolu oldugjmu ve bi umutsuzluk bi karamsarlik aldi beni sormayinAllah hepimiz hakkinda hayirlisini versin diyecek bir sey kalmiyor.
bizde teyze olmak için can atıyoruz hadi inşallahSağolasun kuşum desteğin için..
İnşallah hepinizi teyze yapmaya niyetim var...
O askim olmasa umudum da olmazdi zaten.Allah esimden bin kere razi olsun iyi ki onu sevmisim iyi ki onu dilemisim iyi ki onun karisiyimmm cok sukur Allahima
anlamaz olurmuyum başına gelmeyen bilmez bu durumu rabbim hayırlısını sağıklısını uzun ömürlüsünü versin inş
kimsenin kucağını boş bırakmasın
bizimde....AMİİN....
Ay sorma yuregim burkuluyor burdada gecengun esimle yemege gittikcaddede cocuk kucuk ay daha mendil satar yavrum uyucak bi gorsen.biz dedim arariz bulamayiz bulan sokaga saliverir su cocugun haline bak dedim.Di miiii, dışarıda yalın ayak gezen çocukları bebekleri görünce
ben de böyle düşünmüyor değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?