Acaba çok mu takıyorum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bay

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
849
689
323
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,
Ara ara böyle konularla yazıyorum maalesef. Gönül ister ki bu konular hiç olmasın. Dün eşimle sohbet ederken eski nişanlısının tam düğün günü aradığını düğünü basacağını evlendiğimizde aradığını bazen ara ara arayıp beddua küfür ettiğini söyledi.
Bilmiyorum ama içimde bir kuşku var ,evleneli 8 yıl olmuş ve bunlardan yeni haberim oluyor. Ne düşüneceğimi bilemedim.

Sohbet esnasinda bir insan bunlari neden anlatir ki? Ne gerek var aradiysa numarasini degistirseydi. Esiniz sizi tanir ve rahatsiz olacaginizi bilir bu durumdan bile bile insan neden anlatir?

Sohbet esnasinda bir insan bunlari neden anlatir ki? Ne gerek var aradiysa numarasini degistirseydi. Esiniz sizi tanir ve rahatsiz olacaginizi bilir bu durumdan bile bile insan neden anlatir?
Aslında benim gıcık olduğumu bu konulara bilir. Değiştir numaranı dediğim de neden değiştirim dedi

Aslında benim gıcık olduğumu bu konulara bilir. Değiştir numaranı dediğim de neden değiştirim dedi
Dertleşmek maksatlı anlattı herhalde.
Kötü bir niyeti olsa neden diye sorgulamazdın di mi arkadaşım yani o zaman cevap belliydi.

Bence çok takmıyorsunuz.
Tüm bunları 8 yıl sonra size söylüyorsa ve hala unutulmadıysa bir sıkıntı var ortada bence.

Acaba size bak talibim cok diye gözdagımı vermeye calısıyor
Neden 8 yıl icinde değilde simdi durduk yere anlatsın ki

Aslında konu konuyu açtı. Ama ara ara araması ve bana bunu söylememesi,numarasını değiştirmemesi rahatsız etti

Ne güzel olurdu kavga cikardi eglenirdik diyip gülebilirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…