işte bu canım olay bitmiştir :)))çok haklısın eşimi seviyorum mutluyumda kendimi neden sıkıyorum beni aptal yerine koydu ya sanırım o canımı sıkan şey amannnnnnnnnnnnnnnnn ben kocamı seviyorummmmmmmmmmm daha üç hafta annemlerdeyim şimdiden özledim canım kocamı :)
çok haklısın eşimi seviyorum mutluyumda kendimi neden sıkıyorum beni aptal yerine koydu ya sanırım o canımı sıkan şey amannnnnnnnnnnnnnnnn ben kocamı seviyorummmmmmmmmmm daha üç hafta annemlerdeyim şimdiden özledim canım kocamı :)
slm
ben yaklaşık iki senelik evliyim. Evlenmeden önceki erkek arkadaşım aynı zamanda komşumuzun oğlu nişanlanmış.Ben başka şehirde oturuyorum ailemin yanına geldim onu görmemek mümkün değil tabi. Dün annesiyle sohbet esnasında emini niaşnladık diyince içimden bişiler kopuverdi. tamam evliyim ben ama ben emini çok sevmiştim. tam 2 sene birbirimize açılmadık askere gitti giderken arabadan bana bakışı vardı gözleri mıh gibi kalbime çakılmıştı. onu bekledim 15 ay gelecek bana açılacak ve evleneceğiz diye. o zamanlar o kadar ciddi bi o kadar efendi bi o kadar masum yani anlatamam aşıktım oda beni seviyordu ama açılmadık o benden bekledi belki ben ondan. o askerdeyken hergün annesinin yanına gider ondan haber almak için neler çekerdim. hatırlıyorumda izne geleceğini duyduğumda bayılacaktım heycandan ona özlemim ona aşkım katlanıyordu durmadan. askerden geldi en sonunda beklediğim olmuştu bana imalı bakışlar, ablasından gizlice aldığı numarama gönderdiği mesajlara bırakmıştı. dünyada benden mutlusu yoktu artık o benim diyordum. hasret sona eriyordu. Artık gizlice buluşur olmuştuk. ben evlenme planları yaparken onun planları başkaymış. beyefendi hiç evlenmeyi düşünmüyormuş sadece onun kız arkadaşı olarak kalmalıymışım. kısacası gönlünü eğlendirecekmişim. onu o zaman sildim. benim senelerce içimde büyüttüğüm kişi ufacık kalmıştı. benim ona büyüttüğüm aşkın tarifi yoktu. mahvoldum. yıkıldım. sırf ona inat olsun die hatta onu görmemek için başka şehirden olan şimdiki eşimle evlendim. şimdiki eşim üniersiteden erkek arkadaşımdı ama ayrı şehirlerde olunca kopmuştuk yani ilişkimiz yoktu. ama dedim ya sırf emine inat eski erkek arkadaşıma döndüm ve onunla evlendim. eminden kurtuldum.
düşünün evlenmeyi hiç düşünmeyen emin evlenecek en acısı benim canımı sıkan bugün nişanlısıyla tanıştım ve biraz önce nişanlısını ve ailesini uğurladı ağzı kulaklarındaydı. acaba ben emini hala seviyormuyum diye içim içimi yiyordu düşündümde şuna eminim ben emini değil içimde büyüttüğüm aşkın hatrına üzlüyorum. mutlu olsun ne diyim :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?