Acaba ?dedim ama deil ya... Karmak duygular iindeyim

peki Eminey üye adınla bu emin efendinin ilgisi varmı?

olmasa başka nick alirdimi demek ki
evli barkli kadinin dönüpte geçmişine bakmasi
hele başkasini düşünüp üzülmesi
yok ağzi kulaklarindaydi demesini hiç tasvip etmedim hoş değil
geçmiş geçmişte kalmiştir eşin yapsa kıyameti koparmiştin ama

bencede canım.en doğrusuda bu.hepimiz iyi kötü geçmişte bişeyler yaşadık.insan unuttum derse yalan olur.unutulmuyor,ama ilk başlardaki gibi ateşlide kalmıyor.yavaş yavaş siliniyor hepsi.olsaydı o zaman olurdu zaten.

Sana evlenecek kadar değer vermemiş bir kişi düşünme bir saniye bile ayrıca hala bişey falan hissetmiyorsun sadece bazı durumlar zoruna gitmiş ona bozulmuş duygulanmışsın böyle düşün bak sana değer veren bir eşin var onun kıymetini bil.

çok düşünüp takılma canım geçmiş geçmişte kalmıştır tabiki üzer insanı ammaaa hepsi bitmiştir..
kocanla ol ve mutlu kal

yaşadıklarınız geçmişte kaldı artık dünü değil bugüne bak..artık evlisin..eşinle mutlu olmaya bak...niye beni almadı onu aldı diyede düşünme..bu işler kader kısmet..

kusura bakma ama ben senden bısey anlamadım neden dersen
ılk yazında emınde emın demış durmuşsun sonra bı ıkı kışı boşver tarzında bısey yazınca sende aman geldı gectı eşimi sevıyorum dıyorsunya
işte sevıyorum kelımen bana hıc mı hıc ınandırıcı gelmedı

gazetelerde hikaye dizileri olur ya seninkini de onlara benzettim.demek yaşananlar varmış.
yalnız hiç tasvip etmiyorum.
sadece empati diyorum
ya eşin aynı şeyleri hissetseydi bir kadın için
nasıl hissederdin?

içimde öyle güzelsin ki, onu kirletmeyeceğim seninlee.....

bu şarkıyı çok severım. herkes yaşayamadıgını mattah bırşey sanar.buyutur aklında, ama gerçekte o senı evlenmeye layık bulmayan bir adamdı. çelışkı bıle duyma tatlım. yanlış olur. uzulursun boşuna.

aman allaskına evlenmıssın bıtmıs gıtmıs

bıtmıs gıtmıs jkader kısmet degılmıs

dusunmene bıle gerek olmadıgını düşün

benı bılen bılır ben tum sayfaları okumadan asla cvp yazmam hıcbır zmnda onyargılı olmadım
sızn yazınıza ılla olumlu yorum yapmak zorunda deıldım dusuncemı soyledım hepsı bu
artı ben eskı sevgılımı gorsem bısey hıssetmezdım evlıyım bunun farkındalığını bılırdım
eşine gıttın ben onu kıskandımda dedın mı onu merak ettım neyse
sana mutluluklar duygularından emınsındır ınş

eşinize bravo. eski sevgilim nişanlandı ve ben onu görünce fena oldum,kızı kıskandım diyorsunuz.oda bir şey demiyor ,öylemi..
şaşırdım.:1shok::1shok:

eşinize bravo. eski sevgilim nişanlandı ve ben onu görünce fena oldum,kızı kıskandım diyorsunuz.oda bir şey demiyor ,öylemi..
şaşırdım.:1shok::1shok:

bende sasrdım ama yorum yok daha cunku yanlış anlıyo benı ben tavır almışım ona pehh:1ninca:

işte canım senden bunu bekliyodum ve yazdında bırak şeytan dürtüyor seni sakın aldanma eşin yuvan daha önemli yasakkelimeyasakkelime

kimse kusura bakmasın ben iyi niyetli olamayacağım..
öncelikle konunu baştan sona bir değil bir kaç kez okudum...
kurduğun cümlelerde bile-hasret-kıskançlık-halen süregelen keşkeler yatıyor..
için içini yiyor neden ben değil diye..
bence senin içinde kıpırdanan bieşeyler hala var..
varki bu kadar önemsiyor buraya konuyu açma gereği duyuyorsun..
var ki bunu kimselere anlatamıyor bizler gibi seni tanımayan insanlara açılıp içini rahatlatma çabasına giriyorsun...
ben eski sevgilimi görsem nişanlandığını duysam değil yorum yapmak gelip buraya konu bile açmam..
geçmiştir bitmiştir ardımda kalmıştır...
ben anlatımında kurduğun cümleleri açıkcası EVLİ olan bir hemcinsime yakıştıramadım...
(sanki anlatırken tekrar o günlere gitmek istercesine)
şanslı bir bayansın anlayışlı bir eşin var!
ben eşime "eski sevgilim nişanlandı ve ben onu görünce fena oldum,kızı kıskandım" diyeceğim ve eşimde bunu normal karşılayacak he?:mymeka: :mymeka:
burası ayrı bir tartışma konusu ama neyse...
açıkcası..
yuvan için,çocuğun için,gelecek hayatının selameti açısından kafanı toparlamanı öneririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…