Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetttBiraz önce bağırdım çağırdım dolap kapaklarını vurdum acaba ben delirdin mi.
Şunu yazıp ne tip bir yorum almayı bekliyorsunuz?Biraz önce bağırdım çağırdım dolap kapaklarını vurdum acaba ben delirdin mi.
Örtüyü bulamadım diye annem aklını estiği gibi kaldiriyor eşyaları kendi evim gibi hissetmiyorumNiye vurdunuz peki ?
Kaç yaşındasın ? Düzenin bozulduğu için mi düzen kuramadığın için mi bu sinir ?Örtüyü bulamadım diye annem aklını estiği gibi kaldiriyor eşyaları kendi evim gibi hissetmiyorum
İçimi rahatlatıniz içimde ara ara bitmeyen bir öfke var. Hamileyken yaşadıklarım çocuğumun rahatsızlıkları(otizm) kendimi suçlamak of ki ofDeli değilsiniz, öfke kontrolunuzu kaybetmişsiniz
OlabilirKaç yaşındasın ? Düzenin bozulduğu için mi düzen kuramadığın için mi bu sinir ?
Öfke kontrolü her insanda muhakkak vardır dozunu ayarlamak önemliOlabilir
Sinir krizi geçirmişsinizdir, son damla neydi bilmiyorum ama bayağı etkiliymiş, olur arada böyle şeyler..Biraz önce bağırdım çağırdım dolap kapaklarını vurdum acaba ben delirdin mi.
Sinir krizi geçirmişsin, ne oldu?Biraz önce bağırdım çağırdım dolap kapaklarını vurdum acaba ben delirdin mi.
Yoo sinirlenmişsin sadeceBiraz önce bağırdım çağırdım dolap kapaklarını vurdum acaba ben delirdin mi.