- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
ayni durumdayim..geceden beri yatakta yatiyorum sadece..hatta konu actim, son konuma bakabilirsin. ama senin ki nedense geçici gibi geldi bana..ben hayatın anlamini falan sorguluyorum çünkü..Evet hiç bişey yapmak gelmiyor içimden en büyük şikayetim bu
Peki napıcam canım bizayni durumdayim..geceden beri yatakta yatiyorum sadece..hatta konu actim, son konuma bakabilirsin. ama senin ki nedense geçici gibi geldi bana..ben hayatın anlamini falan sorguluyorum çünkü..
ben de öğretmenim. nasil kalkip birinci sınıfları alicam bilmiyorumPeki napıcam canım biz
Canım ya bu kadar benzenir aynıyız. Hiç bişey zevk vermiyo bana mükemmel bi sevgilim var yakında nişanlancaz inan onu bile gözüm yemiyo çok destek oluyo bana görev yerime yeni başlıcam yeni eve taşındım belki de alışamayacağımdan korkuyorum bilmiyorum ama hep bi karamsarlık vardı hayatım boyunca şimdi arttıben de öğretmenim. nasil kalkip birinci sınıfları alicam bilmiyorum(((
ben ilac tedavisine basladim. 1 haftada 4 kilo verdim. hic bir sey tat vermiyor. sanki hayatta amlamli hic bir sey yok..
sen ne hissediyorsun baska?
ben de bayramda nişan düşünüyordum böyle olunca erteledim. hakkaten ne cok ortak nokta..yasimiz da ayni baktim..Canım ya bu kadar benzenir aynıyız. Hiç bişey zevk vermiyo bana mükemmel bi sevgilim var yakında nişanlancaz inan onu bile gözüm yemiyo çok destek oluyo bana görev yerime yeni başlıcam yeni eve taşındım belki de alışamayacağımdan korkuyorum bilmiyorum ama hep bi karamsarlık vardı hayatım boyunca şimdi arttı
Valla aynen canım ilk evliliğinmiben de bayramda nişan düşünüyordum böyle olunca erteledim. hakkaten ne cok ortak nokta..yasimiz da ayni baktim..
eger günlük hayatını etkilemiyorsa ilacsiz da atlatirsin canım bence. ama yine de psikiyatriye sor bakalim. en iyi onlar bilir. Çünkü ilerlerse icinden cikamam diye korktum ben. mecburen aldim ilac.
bu arada ben cok heyecanliydim evleniyorum diye, o bile söndüsende de oldu mu? sanki her sey yalan..
Valla aynen canım ilk evliliğinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?