Acaba depresyona mı girdim?

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Öncelikle şükreden bir insanım ama bu sıralar mutsuz huzursuz hissediyorum. Ve bunu kendi kendime nasıl aşarım tecrübelerinize ihtiyacım var

Neden mutsuzum huzursuzum diye düşündüğünde bit cevabın var ise onları ortadan kaldır yada düzelt
Eğer yoksa bunu düşünmekten vazgeç başka şeyler yap
Dışarı çık bi kahve iç
Kendine bakım yap
Kitap oku
Temizlik yap vs vs

Öncelikle depresyonda mısınız değil misiniz bunu doktora danışmadan bilemezsiniz. Biz de bilemeyiz. Ama defalarca depresyon geçirmiş biri olarak söyleyebilirim ki bunu atlatmak için önce kendiniz bunu istemelisiniz. Ve kendinizi meşgul edecek birşeyler bulmalısınız. Eğer depresyondaysanız parmağınızı oynatmak bile çok zorlaşır ama kendinizi zorlayıp enerjinizi yükseltecek ve düşünmenizi engelleyecek uğraşılar edinin

Evet hiç bişey yapmak gelmiyor içimden en büyük şikayetim bu

Canım okul başlıcak silkelenmem lazım mecbur öğrencilerime yansıtmamam Lazım ben de sorguluyorum

ben de öğretmenim. nasil kalkip birinci sınıfları alicam bilmiyorum (((
ben ilac tedavisine basladim. 1 haftada 4 kilo verdim. hic bir sey tat vermiyor. sanki hayatta amlamli hic bir sey yok..
sen ne hissediyorsun baska?
Canım ya bu kadar benzenir aynıyız. Hiç bişey zevk vermiyo bana mükemmel bi sevgilim var yakında nişanlancaz inan onu bile gözüm yemiyo çok destek oluyo bana görev yerime yeni başlıcam yeni eve taşındım belki de alışamayacağımdan korkuyorum bilmiyorum ama hep bi karamsarlık vardı hayatım boyunca şimdi arttı

Ben ilaç kullanmak istemiyorum canım başka türlü çözemez miyiz

ben de bayramda nişan düşünüyordum böyle olunca erteledim. hakkaten ne cok ortak nokta..yasimiz da ayni baktim..
eger günlük hayatını etkilemiyorsa ilacsiz da atlatirsin canım bence. ama yine de psikiyatriye sor bakalim. en iyi onlar bilir. Çünkü ilerlerse icinden cikamam diye korktum ben. mecburen aldim ilac.
bu arada ben cok heyecanliydim evleniyorum diye, o bile söndü sende de oldu mu? sanki her sey yalan..

Uyku duzenin nasil?
Istahin nasil?
Bir de kac gundur boylesin? Surekli mi boyle yoksa gunun belli donemlerinde mi mutsuz hissediyorsun?

Valla aynen canım ilk evliliğinmi

Kuzum o kafana taktıklatını bi kenara bırakırsan bence düzelirsin. Gerçekten takıcak bişe yok. Sen güçlü bi kadınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…