Sizce benim bu bilgilerimle bir şeyler yapabilirler mi?Dün aynı arkadsmdan 3 kez msj geldi siteye tıklayın diye gratis aynı ama ard arda kendi asla göndermez bildiğim için virüs girmiş sanrm telefonuna diyip her gelişinde sildim sanmıyorum dolandrldgni bi çeşit vırus bence
Hayır sanmiorm isim soyisim adresle hicbsy olmaz tc kart numarası falan olsa belkiSizce benim bu bilgilerimle bir şeyler yapabilirler mi?
Çok teşekkür ederimmBunlar zaten kargo isterken verdigimiz bilgiler. O yüzden bir sorun yasanabilecegini zannetmiyorumm Bu kod işi sıkıntılı ki oraya kadar gelmemissiniz. Adres ve isim bilgisiyle kredi kartı dolandırıcılığı yapilabildigini zannetmiyorum. Kartla alakali bir korkunuz varsa kontrol edin.daha da devam ediyorsa internetten alışverişe kapatın musteri temsilcisini arayarak.En fazla yapabilecekleri Kötülük size e mail göndererek virüs yoluyla kart bilgilerinize erişmek olabilir. O da bilmediğiniz e postalari açmayarak korunabileceginiz bir durum. Başka nasıl dolandirabilirler bilmiyorum.
İşte insanın boş anına denk gelebiliyorKod istemediyse yollamadiysaniz sorun yok. Ayni sekilde film izleme sitesinde dolandirildim bir de salak gibi kodu gonderdimhayatimin en buyuk salakliklarindan avukat arkadasima anlatirken bile utandim Sonra sikayetvar.com a yazdim musteri hizmetleri ilk iptal edemeyiz demisti elli kusur lira para idi bu arada. Sonra sikayetvar a yazip az telefonda carladim iade ettiler.
Cevabınız için teşekkürlerİşte insanın boş anına denk gelebiliyor
Merhaba, bugün sabah gratisin çekilişini düzenlediğini iddia eden bir siteye çekiliş için girdim. Çok da güvenilir durmuyordu zaten, önce sadece isim soyisim, email ve ev adresini istedi. Bunları yazıp devama tıkladım sonra insan mısın kontrol edelim diye bir sayfa açıldı ben de hiç bir şeye tıklamadan sayfayı kapattım. Burayı yapıp ilerleyenler olmuş onlara telefon numaralarını sormuşlar sonrasında kod vs. göndermişler ama ben buraya kadar gelmedim. Tc numaramı, telefonumu ya da hesap bilgilerimin hiç birini vermedim. Zaten istenilenleri de tamamlamadım. Sizce verdiğim bilgilerden herhangi bir şey yapabilirler mi? Nasıl bu kadar cahil oldum hiçbir fikrim yok ama oluyor işte, gerçekten çok endişeliyim. Ne yapmalıyım? Şimdiden yanıtlarınız için çok sağolun hepinize.
Hangi müşteri hizmetlerini aramam gerekiyor?bu dolandırıcılık arkadaşım , gratis kendi sayfasından açıklamada bulundu , aynı şekilde giriş yapıp bilgilerini yazan çok kişi olmuş telefonlarından 14 tl kesinti olmuş eğer müşteri hizmetlerini arayıp iptal etmezseniz her ay bu kesinti yapılacakmış hemen arayın müşteri hizmetlerini
Hangi müşteri hizmetlerini aramam gerekiyor?
Anladım çook teşekkür ederim nerden ulaştınız bu bilgiyeKendi hattınızın müşteri hizmetlerini , numaranızı vermediğinizi sonradan gördüm mesajımı düzenledim
Rica ederim ne demekAnladım çook teşekkür ederim nerden ulaştınız bu bilgiye
Teşekkürler içimi rahatlattınızRica ederim ne demekBi instagramda sayfasında gördüm uyarıda bulunmuştu sayfa sahibi yorumları okudum gratis de kendi instagramda sayfasında paylaşmış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?