Işte bunu yapmayacaksın hanım abla.haklisin da bilmiyorumben hiç bitiren kesip atan taraf olamadım hep yapıcı olumlu bişeyleri kurtarmaya çalışan taraf oldum hayatım boyunca her anlamda, belki de oyuzden restlesemiyorum
Sizi bağlayıp başka ilişkilere yelken açmış. Sizi de kenarda tutuyor ne olur ne olmaz diye.kızlar merhaba
ya aranızda erkekleri anlayananiz var mi?? aslında gayet düz sıradan küt varlıklar ama çözümleyemiyorum.. ilk başlarda güven kazanmaya çalışıp ilgiye boğup sonradan neden kendilerini geri çekiyorlar?
ilk bikac ay attığı adımı haber verip sürekli foto video atan görüntülü arayan adam şimdi telefon kapatır oldu. ayrılmanın yol vermenin bi degisik versiyonu demi bu?
Tamam da ayrilmak istemesinin sebebi bu iste:) arkadaslarin yazdigi gibi karsi tarafin kendisini vazgecilmez hissettirdigi icin elde edilen duygusal doyumdan gelen soguma ilgiyi yitirme. Belki de konu sahibinin onun icin dogru kisi olmadigini anlamistir.Bu adamların tek derdi “sizle yatmak, yatınca peşinden koşacakları bir şey kalmıyor” kafalarını bıraksanız mı artık acaba ya. Yok hedefine ulaşamış da ondanmış, yok ulaşmış da ondanmış meeh hiçbiri değil ergen, toy davranışları bunlar. Ayrılmak istiyor bunu bunu söylemek yemiyor bu işte.
Katiliyorum.Sizi bağlayıp başka ilişkilere yelken açmış. Sizi de kenarda tutuyor ne olur ne olmaz diye.
Başta sizi kendine bağlayıp sonradan da cepte gördüğü için eskisi gibi ilgisi kalmamış. Maalesef şimdi de sizi kenarda tutuyor. Uzaklaşın umursamaz olun hatta siz de kapatın ara ara telefonunuzu hemen mesajlarına cevap vermeyin aradığında direk açmayın ortadan kaybolun. Ona çok değerliymiş gibi göstermeyin. Baktınız uzaklaştığınız halde yine arayıp sormuyorsa siz yol verin hiçbir açıklama yapmadan hem de. Direk silin gitsin.Ama Size sorarsa neden ayrılmak istediğinizi diyin ki "Benim gibi bir kadını bugüne kadar kendine bağlayamadıysan elinde tutamadıysan ben de sana hayatımı veremem". Siz ne istediğinizi biliyormuşcasına hareket edin yani ben böyle böyle tip adamı hayatımda istemem havası oluşturun. Siz kovalamayın bırakın o kovalasın. Biraz da o uğrasın uğrasmıyorsa zaten sizin için vakit kaybıdır. Kimse vazgeçilmez değildir ne de olsakızlar merhaba
ya aranızda erkekleri anlayananiz var mi?? aslında gayet düz sıradan küt varlıklar ama çözümleyemiyorum.. ilk başlarda güven kazanmaya çalışıp ilgiye boğup sonradan neden kendilerini geri çekiyorlar?
ilk bikac ay attığı adımı haber verip sürekli foto video atan görüntülü arayan adam şimdi telefon kapatır oldu. ayrılmanın yol vermenin bi degisik versiyonu demi bu?
Yedekte tutuyor seni. Daha iyi birini bulursa ayrilir, bulamazsa diye elde tutuyor. Ama ilgisiz erkek sevmiyordur. Ayrilmanin zamani gelmishayır yani görüşmek istemiyorsan devam etmeyebiliriz de diyorum yaa saçmalama öyle olsa açıkça söylerim diyor klasik erkek ayağı iste amaann
Konu sahibi yatağa girmemişYuzde 95 i hedefi birliktelik olarak görüyor yani yatağa girdiginiz an adamlar zafer kazanmis gibi goruyor kendilerini
kızlar merhaba
Başta sizi kendine bağlayıp sonradan da cepte gördüğü için eskisi gibi ilgisi kalmamış. Maalesef şimdi de sizi kenarda tutuyor. Uzaklaşın umursamaz olun hatta siz de kapatın ara ara telefonunuzu hemen mesajlarına cevap vermeyin aradığında direk açmayın ortadan kaybolun. Ona çok değerliymiş gibi göstermeyin. Baktınız uzaklaştığınız halde yine arayıp sormuyorsa siz yol verin hiçbir açıklama yapmadan hem de. Direk silin gitsin.Ama Size sorarsa neden ayrılmak istediğinizi diyin ki "Benim gibi bir kadını bugüne kadar kendine bağlayamadıysan elinde tutamadıysan ben de sana hayatımı veremem". Siz ne istediğinizi biliyormuşcasına hareket edin yani ben böyle böyle tip adamı hayatımda istemem havası oluşturun. Siz kovalamayın bırakın o kovalasın. Biraz da o uğrasın uğrasmıyorsa zaten sizin için vakit kaybıdır. Kimse vazgeçilmez değildir ne de olsa
Burda kastettiğim kadının kendi değerini, kendini, ne istediğini bilmesidir. Bu denenmiş bir yoldur etkililiği de baya yüksektir. Ne yapacaktı bırakma beni sensiz yapamam ağlama modunda mı olacak. Bir kadın kendi değerini bilemezse bir başkası mı onun değerini bilecek.Haytimda bu kadar kezbanca bir cümle okumadim.
Gerçekten ben erkekleri anlamadigimi saniyordum, bu konuda anladim ki baskalari hiç anlamiyormus.
Burda kastettiğim kadının kendi değerini, kendini, ne istediğini bilmesidir. Bu denenmiş bir yoldur etkililiği de baya yüksektir. Ne yapacaktı bırakma beni sensiz yapamam ağlama modunda mı olacak. Bir kadın kendi değerini bilemezse bir başkası mı onun değerini bilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?