acaba erkekleri anlayananiz var mii:)

Hayir cümle çok kiro. O kim ki beni kendine baglayacak, baglamayi bilecek? Iliski birinin "baglamayi bilmesi" ile ilerlemiyor. Karsilikli sevgi saygi ask üzerine kuruludur. Sikintilar var ise konusulur. Ancak "beni baglamayi bil" ne demek yaa. Bu kendi degerini bilmek degildir. Aksine kendini degersizlestirmektir.

Ki burda deger sorusu yokki. Eger bir 'suç' varsa, nerden biliyorsun konu sahibinde olmadigi? Mesela bence konu sahibi cocugu fazla bogdu. Her attigin adamdin haberdar etmek insani sikar.

Artik her iliskiden bir zaman sonra zaten rutin baslar. HIçbir iliskide ilk bastaki heycan kalmaz.

Erkekler hakkında genelleme yapabilecek kadar fırtınalı bir aşk hayatım, geniş bir kobay grubum olmadı ama attığı her adımı haber veren adamın psikolojik sorunları olduğunu düşünürdüm, dengesiz bulurdum en baştan. Ha bunu bekleyen sizseniz, siz de normal değilsiniz. Güven dediğiniz şey zamanla, birbirinizin karakterini çözdükçe oluşur, anlık durum raporu sunularak değil. Kısacası ortada zaten sağlam bir gidişat yokmuş, bir yerde patlamış işte.

Hiç attığı her adımı haber veren bir modelle birlikte olmadım. Çünkü niye olayım?
Siz niye oluyorsunuz?

Arayıp sormuyorsa da sizinle görüşmek istemiyordur, bu kadar basit. Çok gizli alt metinler içeren bir durum değil, anlaşılmayacak bir şey yok.

"O zaman öyleydi, şimdi niye böyle" diye beyin fırtınası yapacak bir durum da yok.
Olabilir, ilgisi kaybolmuştur, hevesi kaçmıştır, bitirmek istiyordur söyleyemiyordur. Her ilişki sonsuza kadar sürecek diye bir kural yok.

Konuda anlaşılması zor olan tek şey, sizi artık umursamayan bir adamı terk etmeyip terk edilmeyi beklemeniz.

Erkekler hakkında söylenen ; düz düşünür, basit canlıdır, seksten başka bir şey düşünmezler, öyleler böyleler düşüncelerine asla katılmıyorum. Gayet detaylı düşünebilen komplike varlıklar, bizlere öyle olmadıkları empoze edildiği için , davranışları şundandır bundandır diye kalıplara sokulduğu için bitmiyor erkeklerle problemler
Size ilgisini yitirdiyse onu insan yerine koyun, önce açıkça konuşun derdinizi anlatın, baktınız olmuyor bitirirsiniz

Sizce "Uzaklaşın umursamaz olun kaçan balık kovalanır." taktiği evlilikte de işler mi kızlar ?

İşlemez çünkü sabah iş yerindeyken trip attığın adama akşam eve giderken kaç ekmek alınacak diye sormak zorunda kalıyorsunuz o da bütün havayı söndürüyor maalesef Yani kaçamıyorsunuz çünkü en nihayetinde aynı evde yaşıyorsunuz evin içinde de odadan odaya saklanamayacağınıza göre eşiniz de sizi kovalamıyor ''kaçan kovalanır taktiği'' evliyken işlemiyor anlayacağınız

Umursamaz olmakta işlemez konuşup, çözmek gerekiyor yoksa daha da uzuyor mecbur oturup konuşuyorsunuz. Eeee uzaklaşsan gece aynı yatakta yatıyorsun, yatak ayırsan asla yapılmaması gereken bir şey o da yanlış evliyken her türlü sıkıntı

Seni cepte görmüş,direk her yerden sil gitsin bir daha da geri dönme çünkü döndüğün an aynısını yapacak

Yandık desenize aslında şunu demek istemiştim. Mesela ablam hep takan taraf olurdu. Kendini çekti pozitif oldu pek bir şeye takılmadı devamlı neşeli oldu. Enişte tapacak kadar düştü şimdi ona... ben de böyle relax olayım diyorum
Gerçi benimki biraz farklı iyiye daha iyi olan bir model.gibi ama neyse bilemiyoooorum.

Erkekler evliyse bol para iyi yemek atraksiyonlu seks ister..problemleri ona yansitmadan cozen robot bir kadin ister..ailesiyle super anlasan gelin ister..bir de bol bol pohpohlanmak ister

Bir ilişkinin temelinin sevgi saygı olduğunu düşünen biriyim hatta benim için saygı daha önemli saygı olmayınca istediğin kadar sev aşık ol hiçbir anlamı kalmıyor. Sevgi saygı olunca aradaki olan şey zaten bağlılık farkında mısınız? Değer sorusu yok konu sahibi durumunu anlatmış bunu da tavsiye anlamında söyledim o umursamıyorsa sende umursama diye. Konuyu derinlemesine bilmiyorum ama tavırlarının bu kadar da değişmesi ortada bir sorun olduğunu gösterir. Olaylara bakış açısı herkesin farklıdır sadece bizden yorum istedi herkesin düşüncesi kendinedir

Yani tabii ne kadar gamsız olursanız o kadar iyi sizin pskolojik sağlığınız için özellikle

hayır yani görüşmek istemiyorsan devam etmeyebiliriz de diyorum yaa saçmalama öyle olsa açıkça söylerim diyor klasik erkek ayağı iste amaann
Bunun kadını erkeği yok. Gözü dışarda olup tatmin olmayan türü var. Bazen bakıyorum bazı kızlarımızda birini bırakıp birine daldan dala gidiyor hiçbir vasfı olmamasına rapmen evde oturup koca bekleyen tipler bir de bunlar mesela.
Senin yerinde olsam ben iletişimi keserim, çk istiyorsa seni zaten gelir. Hem anlamış olursun cinsellik için mi benimle ilgilendi vs diye. Bununla da adla cinsellik yaşama derim. Belli ki bir şeyler peşinde :)
Ha bir de Unutma ki senle konuşmayan birinin illaki güzel konustuğu biri vardır.

ilk bikac ay attığı adımı haber verip sürekli foto video atan görüntülü arayan
Eğer sizin hep bu şekilde beklentileriniz olduysa sadece telefonunu kapatmasına bile şükredin. Her adımından haberdar olmak istemek çok yanlış bir şey

Sevgililerine taktikle yaklaşanlara daha alışamamışken evlilik içinde taktik yapmaya çalışan kadınlar da gördük çok şükür?

Ortalama 25-30 yıl aynı evi, aynı hayatı paylaşacağınız insana ne kadar süreyle rol kesmeyi planlıyorsunuz peki hanımlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…