- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
Burda kastettiğim kadının kendi değerini, kendini, ne istediğini bilmesidir. Bu denenmiş bir yoldur etkililiği de baya yüksektir. Ne yapacaktı bırakma beni sensiz yapamam ağlama modunda mı olacak. Bir kadın kendi değerini bilemezse bir başkası mı onun değerini bilecek.
kızlar merhaba
ya aranızda erkekleri anlayananiz var mi?? aslında gayet düz sıradan küt varlıklar ama çözümleyemiyorum.. ilk başlarda güven kazanmaya çalışıp ilgiye boğup sonradan neden kendilerini geri çekiyorlar?
ilk bikac ay attığı adımı haber verip sürekli foto video atan görüntülü arayan adam şimdi telefon kapatır oldu. ayrılmanın yol vermenin bi degisik versiyonu demi bu?
Sizce "Uzaklaşın umursamaz olun kaçan balık kovalanır." taktiği evlilikte de işler mi kızlar ?
Seni cepte görmüş,direk her yerden sil gitsin bir daha da geri dönme çünkü döndüğün an aynısını yapacakkızlar merhaba
ya aranızda erkekleri anlayananiz var mi?? aslında gayet düz sıradan küt varlıklar ama çözümleyemiyorum.. ilk başlarda güven kazanmaya çalışıp ilgiye boğup sonradan neden kendilerini geri çekiyorlar?
ilk bikac ay attığı adımı haber verip sürekli foto video atan görüntülü arayan adam şimdi telefon kapatır oldu. ayrılmanın yol vermenin bi degisik versiyonu demi bu?
Evli değilim ama çek-bırak taktiği bence daha iyi gibiSizce "Uzaklaşın umursamaz olun kaçan balık kovalanır." taktiği evlilikte de işler mi kızlar ?
İşlemez çünkü sabah iş yerindeyken trip attığın adama akşam eve giderken kaç ekmek alınacak diye sormak zorunda kalıyorsunuz o da bütün havayı söndürüyor maalesefYani kaçamıyorsunuz çünkü en nihayetinde aynı evde yaşıyorsunuz evin içinde de odadan odaya saklanamayacağınıza göre eşiniz de sizi kovalamıyor ''kaçan kovalanır taktiği'' evliyken işlemiyor anlayacağınız
Umursamaz olmakta işlemez konuşup, çözmek gerekiyor yoksa daha da uzuyor mecbur oturup konuşuyorsunuz. Eeee uzaklaşsan gece aynı yatakta yatıyorsun, yatak ayırsan asla yapılmaması gereken bir şey o da yanlış evliyken her türlü sıkıntı
Evli değilim ama çek-bırak taktiği bence daha iyi gibi
Önce çok ilgilen sonra ilgiyi biraz azalt.Bunu böyle tekrarla ki sen çok ilgilendikten sonra ilgiyi azalttığında kendini suçlasın,daha fazla ilgi göstermen için çabalasın.Çek bırak taktiği nedir?
Önce çok ilgilen sonra ilgiyi biraz azalt.Bunu böyle tekrarla ki sen çok ilgilendikten sonra ilgiyi azalttığında kendini suçlasın,daha fazla ilgi göstermen için çabalasın.
ilk bikac ay attığı adımı haber verip sürekli foto video atan görüntülü arayan adam şimdi telefon kapatır oldu
Bir ilişkinin temelinin sevgi saygı olduğunu düşünen biriyim hatta benim için saygı daha önemli saygı olmayınca istediğin kadar sev aşık ol hiçbir anlamı kalmıyor. Sevgi saygı olunca aradaki olan şey zaten bağlılık farkında mısınız? Değer sorusu yok konu sahibi durumunu anlatmış bunu da tavsiye anlamında söyledim o umursamıyorsa sende umursama diye. Konuyu derinlemesine bilmiyorum ama tavırlarının bu kadar da değişmesi ortada bir sorun olduğunu gösterir. Olaylara bakış açısı herkesin farklıdır sadece bizden yorum istedi herkesin düşüncesi kendinedirHayir cümle çok kiro. O kim ki beni kendine baglayacak, baglamayi bilecek? Iliski birinin "baglamayi bilmesi" ile ilerlemiyor. Karsilikli sevgi saygi ask üzerine kuruludur. Sikintilar var ise konusulur. Ancak "beni baglamayi bil" ne demek yaa. Bu kendi degerini bilmek degildir. Aksine kendini degersizlestirmektir.
Ki burda deger sorusu yokki. Eger bir 'suç' varsa, nerden biliyorsun konu sahibinde olmadigi? Mesela bence konu sahibi cocugu fazla bogdu. Her attigin adamdin haberdar etmek insani sikar.
Artik her iliskiden bir zaman sonra zaten rutin baslar. HIçbir iliskide ilk bastaki heycan kalmaz.
Yandık desenizeaslında şunu demek istemiştim. Mesela ablam hep takan taraf olurdu. Kendini çekti pozitif oldu pek bir şeye takılmadı devamlı neşeli oldu. Enişte tapacak kadar düştü şimdi ona... ben de böyle relax olayım diyorum
Gerçi benimki biraz farklı iyiye daha iyi olan bir model.gibi ama neysebilemiyoooorum.
Bunun kadını erkeği yok. Gözü dışarda olup tatmin olmayan türü var. Bazen bakıyorum bazı kızlarımızda birini bırakıp birine daldan dala gidiyor hiçbir vasfı olmamasına rapmen evde oturup koca bekleyen tipler bir de bunlar mesela.hayır yani görüşmek istemiyorsan devam etmeyebiliriz de diyorum yaa saçmalama öyle olsa açıkça söylerim diyor klasik erkek ayağı iste amaann
Eğer sizin hep bu şekilde beklentileriniz olduysa sadece telefonunu kapatmasına bile şükredin. Her adımından haberdar olmak istemek çok yanlış bir şeyilk bikac ay attığı adımı haber verip sürekli foto video atan görüntülü arayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?