Bazı adamlar böyle hödük oluyor.
Çocuktan sonra bakımsızlaştın mı? Kilo mu aldın? Bunları hiç söylememişsin. Biraz kendine bakmalısın, çocuktan sonra kadınlar da salıyor kendilerini sonra adamlara suç atıyorlar.
Ön sevişme önemli. Çat diye ilişkiye girilmez.
Söyleyin kendisine isteklerinizi
Konuyu konuşamıyoruz ki cddi şekilde kızıyo ne var karınla konuşuyosun yabancı deyilki açıçağım zaman hemen kızyo kavgaya varıck diye uzatmıyorum biraz asabi birisi suanda askerde o gelince artk bole olmasın istiyorum
O zaman konuşun onunla. Ön sevişme olmadan ilişkiye girmek iki taraf için de zordur. 10-15 dakika ayırmak bu işe çok da zor sayılmasa gerek...
Uzakta olunca olmasın
Direk olaya odaklanma
Sanmıyorum çünki ben annemlere kalmaya gitmiştim 1 hafta ve ozlediği için gecenin 1 beni almaya geldi geldiğimiz gün birlikte olduk ama ondm hiç beklmediğim bişey yaptı ilk defa ikimzde ilişkinin tadını anladık
Ne yani sizi tatmin edemiyor mu? Pff. Kusura bakma ama çok bencilce davranıyor eşin. Şu işini halledip popişini çevirip yatan erkeklere sinir oluyorum.
Ciddi anlamda bu bir sorun. Onunla geldiğinde konuşun. Size kızmak yerine 10 dakika sakince dinlese ikinizde yaşadığınız ilişkiden 2 kat daha zevk alıcaksınız belki.
İsteklerini yapmasını söyle
Biz çözüm bulamayız ki
Yine onunla konuşarak halledin
1 ay sonra ameliyat için gelicek ve onunla ciddi şekilde konuşmayı düşünüyorum eyer bu seferde bu olayı kavgaya taşırsa bilemiyorum artık keşke bi fırsat verse anlatsam ona içimdekileri
Laftan anlamayan birine benziyor. Bunlara tatlı dil ile gitmeyeceksin. Kavga şeklinde gideceksin ki anlasınlar...Bencil olmaktan vazgeç deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?