- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
off kızlar yardım edin bana..benim sevgilim askerde..bundan 7-8 ay önce basımıza bi olay gelmişti..sevgilimin abisinin eşi 7-8 ay önce sevgilime kendi akrabasını ayarlarmaya calısmıstı..hemde benim varlıgımı bile bile..kızda niyetliydi benimle msnden falan konusup bırak onun pesini gibi zırvalamıstı dengesiz.sevgilim bagırdı cagırdı yakamızdan düstüler..azönce sevgilim abisiyle konusuyordu cepten.bende dedimki abinin eşi numaranı biliyor o manyak kıza verirse nolcak dedim.eger ararsa yüzüne kapatırım dedi.bende sadece yüzüne mi kapatırsın,ben olsam küfür ederim dedim.oda tamam bende ederim küfür dedi..beni seytan dürtürüyo bi kere duramıyorum ya,sen benim içimi hiç rahatlatamıyorsun dedim..sonra telefonu arkadasıma vermem gerek sonra konusuruz dedi küt kapattı telefonu..(arkadasının telefonunu kullanıyor)
ben sevgilime güveniyorum ama bilirsiniz işte bi erkege cok güvenmemek gerekir yinede..sadece erkege degil kimseye cok güvenmemek gerekir..acaba sevgilimi telefonda falan konusmaya baslarlar mı..böyle bisey olursa aldatmıs olur ayrılırım ama bunu bilmeden salak durumuna düsmekten korkuyorum.sizce böyle düsünmem normal mi,yoksa bende mi bi abartma var.
ben sevgilime güveniyorum ama bilirsiniz işte bi erkege cok güvenmemek gerekir yinede..sadece erkege degil kimseye cok güvenmemek gerekir..acaba sevgilimi telefonda falan konusmaya baslarlar mı..böyle bisey olursa aldatmıs olur ayrılırım ama bunu bilmeden salak durumuna düsmekten korkuyorum.sizce böyle düsünmem normal mi,yoksa bende mi bi abartma var.