- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Ayyy aynı ben. Benim de adetime 10 gün var gögüslerim acıyor ve kasıkta batmalar oluyo arada. Ama benim adetime 10 gün var daha sizin geçmiş bence test yapın çıkarBen hamile olduğumdan supheleniyorum . Adetime 10 gün kala adet belirtilerim başladı . Göğüs hassasiyeti şişkinlik .... Normalde belim agrimaz bel agrım oldu. Bir de yogun bas agrisi ve hafif mide bulantısı. Adetim suan 4 gün gecikti. Sizce olabilir mi? Test yapayim mi daha bekleyim mi?
Ben de acele mi ediyorum ki dedim de normalde hiç gecikmezdi .Ayyy aynı ben. Benim de adetime 10 gün var gögüslerim acıyor ve kasıkta batmalar oluyo arada. Ama benim adetime 10 gün var daha sizin geçmiş bence test yapın çıkar
Adetin 4 gün geçiştiyse test yapabilirsin doğru sonucu alacağını düşünüyorum. Belirtiler bende de olmuştu ve hamile değilmişim hamile olduğunu sanmıştımBen hamile olduğumdan supheleniyorum . Adetime 10 gün kala adet belirtilerim başladı . Göğüs hassasiyeti şişkinlik .... Normalde belim agrimaz bel agrım oldu. Bir de yogun bas agrisi ve hafif mide bulantısı. Adetim suan 4 gün gecikti. Sizce olabilir mi? Test yapayim mi daha bekleyim mi?
Gecikme bi belirti en büyüğündenBen de acele mi ediyorum ki dedim de normalde hiç gecikmezdi .
Adetten böyle 1 hafta on gün önce mi olduAdetin 4 gün geçiştiyse test yapabilirsin doğru sonucu alacağını düşünüyorum. Belirtiler bende de olmuştu ve hamile değilmişim hamile olduğunu sanmıştım
Sizin de Adet gecikmiş miydi pekiAdetin 4 gün geçiştiyse test yapabilirsin doğru sonucu alacağını düşünüyorum. Belirtiler bende de olmuştu ve hamile değilmişim hamile olduğunu sanmıştım
Evet ve benimde 4 gün geçikmem olmuştu test yapmıştım negatif çıktı 6 gün gecikmemde adet olmuştumAdetten böyle 1 hafta on gün önce mi oldu
Aynen 10 gün rahat vardir hatta dedim bu sefer neden bu kadar once başladı belirtilerAdetten böyle 1 hafta on gün önce mi oldu
Ben de şuan hamileyim diye düşünüyordum o zaman düşünmeyimAynen 10 gün rahat vardir hatta dedim bu sefer neden bu kadar once başladı belirtiler
Anladim hayırlısı olsun hepimizin hakkinda ben bikac gun.daha bekliyim olmazsaEvet ve benimde 4 gün geçikmem olmuştu test yapmıştım negatif çıktı 6 gün gecikmemde adet olmuştum
Aynen gecikmeyi beklemeyi öneriyolar zaten . En yakın zamanda hayirli güzel haberler alalim inşallah :)Ben de şuan hamileyim diye düşünüyordum o zaman düşünmeyimbiraz daha bekleyelim bakalm
Sizin de mi gecikti hamilesiniz?Normalde hiç geçikmem olmazdı bazen tutuyor çok nadir
İnşallahAynen gecikmeyi beklemeyi öneriyolar zaten . En yakın zamanda hayirli güzel haberler alalim inşallah :)
Maalesef 14 aydır çabalıyoruz aşılama oldum bu ay inşallah olur artıkSizin de mi gecikti hamilesiniz?
Ben yaklasik 10 gundur surekli boyle şeyler arastiriyorum genelde acele. Etmeyin falan diyolar daha net sonuç icin ondan böyle yoksa merak ediyorum :)İnşallahBen sizin yerinizde olsaydım geciktiği an başlamıştım test yapmaya
Çok sıkıntılı süreçler bende önüme gelen her şeyi araştırıyorum sonuç almak umuduylaBen yaklasik 10 gundur surekli boyle şeyler arastiriyorum genelde acele. Etmeyin falan diyolar daha net sonuç icin ondan böyle yoksa merak ediyorum :
Amin inşallahÇok sıkıntılı süreçler bende önüme gelen her şeyi araştırıyorum sonuç almak umuduylaAllah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?