- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Pazar günu yapayim olmazsa diyorum bakalim :) amin inşallah:)4 günlük gecikmeyle doğru sonucu alabilirsinama geç döllenme ihtimalini de düşünürsen bikaç gün daha bekle eğer dayanabilirim diyorsan. Şahsen ben 1 günlük gecikmeyle bile test yapmaya koşan biriyim benimde bu ay 13 gün kala kasık ağrılarım batmalar göğüste acayip ağrılar mide ekşimesi başladı 2 gündür de bulantı oluyor ve 6 gün kaşdı adetime. İnşallah burada herkes pozitif haber verir. Rabbim isteyip kavuşamayan herkese hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Aminnn
Ayy inşallah pozitif yazarsın burayaaaPazar günu yapayim olmazsa diyorum bakalim :) amin inşallah:)
Yaa cok teşekkür ederim :) yazarım tabii. Hepimiz icin hayirli haberler olsun inşallah :)Ayy inşallah pozitif yazarsın burayaaaTest yapınca haber ver mutlaka. Allah gönlüne göre versin inşallah canım
Yaa zaten zor duruyorum siz de öyle demeyin:) Ben daha kesin olur belki diye bikac gün daha mı beklesem demistim bilemedim4 gün gecikme yasadiysaniz bence yarin sabah ilk idrarla bi test yapin derim . Hakkinizda hayirlisi olsun
Vallahi tebrik ediyorum sizi sabirlisiniz masallah ben olaydim cooktan kosturmustum test almayaYaa zaten zor duruyorum siz de öyle demeyin:) Ben daha kesin olur belki diye bikac gün daha mı beklesem demistim bilemedim
2 gün gecikmeyle ogrendim ihtimal vermiyordum insallah güzel bir supriz sizi bekliyordurYaa zaten zor duruyorum siz de öyle demeyin:) Ben daha kesin olur belki diye bikac gün daha mı beklesem demistim bilemedim
Normalde hic sabirli değilim de ne bileyim cok okuyunca bu konuda emin olmak istedim ondan bekliyorum yoksa testimi aylar oncesinden aldim :)Vallahi tebrik ediyorum sizi sabirlisiniz masallah ben olaydim cooktan kosturmustum test almaya
Hersey gönlünce olsunn
Yaa gerçekten mi peki sizde nasil belirti oldu?2 gün gecikmeyle ogrendim ihtimal vermiyordum insallah güzel bir supriz sizi bekliyordur
Ben regli belirtileri yasadım o ay ramazandı hatta gecikmemi ramazana baglamıştımYaa gerçekten mi peki sizde nasil belirti oldu?
Ben de aynen regl belirtileri yasadim hatta hala yaşıyorum beni bel agrisi mide bulantisi bir de bu gecikme suphelendirdi . Ilk olunca bir de hic bisey bilmiyorum bu konuda ondan sizlere sormak danışmak iyi geldi cok teşekkürler saglikla kucağınıza alin inşallah siz de :)Ben regli belirtileri yasadım o ay ramazandı hatta gecikmemi ramazana baglamıştım
Kizlar sizce duruk ne . Ben dayanamadim yaptim az once ama ikinci çizgi var mi yok mu ben görmek istediğim icin mi cok silik bisey görüyorum?
Gayet görünüyor canım silik de olsa pztsi bi kan tahlili verin derim inşallah hayırlısıyla güzel sonucu alırsınız bende hamileliğimi böyle silik bbir çizgiyle öğrenmiştim ve mide bulantısı vardı sürekli geçmeyen 16 haftaya kadar da. Geçmemişti. Şimdi mi yaptınız testi sabah ilk idrarla daha etkili sonuç olur sabah yine yapın benceKizlar sizce duruk ne . Ben dayanamadim yaptim az once ama ikinci çizgi var mi yok mu ben görmek istediğim icin mi cok silik bisey görüyorum?
Yaa gercekten miii. Ben emin olamadim ikinci cizgi daha belli olur diye bekliyordum var mi yok mu ben görmek istedigim için mi gördüm diye sormak istedim.sizin ki de mi bu kadar silikti? Bemim de adetim 4 gün gecikti supelenip yaptim. Normalde sabaj yapacaktım birden geldiler az once yaptim. Sabah tekrarlayim o zamanGayet görünüyor canım silik de olsa pztsi bi kan tahlili verin derim inşallah hayırlısıyla güzel sonucu alırsınız bende hamileliğimi böyle silik bbir çizgiyle öğrenmiştim ve mide bulantısı vardı sürekli geçmeyen 16 haftaya kadar da. Geçmemişti. Şimdi mi yaptınız testi sabah ilk idrarla daha etkili sonuç olur sabah yine yapın bence
Evet böyle silikti aylarca bekledikten sonra biranda o çizgiyi görmek beni şoke etmişti şükür kızım şimdi 4.5 yaşında. Sabah ilk idrarla biraz daha belirgin çıkabilirYaa gercekten miii. Ben emin olamadim ikinci cizgi daha belli olur diye bekliyordum var mi yok mu ben görmek istedigim için mi gördüm diye sormak istedim.sizin ki de mi bu kadar silikti? Bemim de adetim 4 gün gecikti supelenip yaptim. Normalde sabaj yapacaktım birden geldiler az once yaptim. Sabah tekrarlayim o zaman
Tesekkur ederim suan soktayim idrak edemedim:) ilk kez test yaptim hic bilmiyorum da. Sabah tekrarlayip esime oyle soyluyum o zaman emin olalım. Sevindim sizin adınıza da :)Evet böyle silikti aylarca bekledikten sonra biranda o çizgiyi görmek beni şoke etmişti şükür kızım şimdi 4.5 yaşında. Sabah ilk idrarla biraz daha belirgin çıkabilir
Ayy inşallah pozitif yazarsın burayaaaTest yapınca haber ver mutlaka. Allah gönlüne göre versin inşallah canım
Ayy evet pozitif. Kan ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?