Acaba hamile miyim?

Pazar günu yapayim olmazsa diyorum bakalim :) amin inşallah:)

Ben regli belirtileri yasadım o ay ramazandı hatta gecikmemi ramazana baglamıştım
Ben de aynen regl belirtileri yasadim hatta hala yaşıyorum beni bel agrisi mide bulantisi bir de bu gecikme suphelendirdi . Ilk olunca bir de hic bisey bilmiyorum bu konuda ondan sizlere sormak danışmak iyi geldi cok teşekkürler saglikla kucağınıza alin inşallah siz de :)

Kizlar sizce duruk ne . Ben dayanamadim yaptim az once ama ikinci çizgi var mi yok mu ben görmek istediğim icin mi cok silik bisey görüyorum?
Gayet görünüyor canım silik de olsa pztsi bi kan tahlili verin derim inşallah hayırlısıyla güzel sonucu alırsınız bende hamileliğimi böyle silik bbir çizgiyle öğrenmiştim ve mide bulantısı vardı sürekli geçmeyen 16 haftaya kadar da. Geçmemişti. Şimdi mi yaptınız testi sabah ilk idrarla daha etkili sonuç olur sabah yine yapın bence

Yaa gercekten miii. Ben emin olamadim ikinci cizgi daha belli olur diye bekliyordum var mi yok mu ben görmek istedigim için mi gördüm diye sormak istedim.sizin ki de mi bu kadar silikti? Bemim de adetim 4 gün gecikti supelenip yaptim. Normalde sabaj yapacaktım birden geldiler az once yaptim. Sabah tekrarlayim o zaman

Evet böyle silikti aylarca bekledikten sonra biranda o çizgiyi görmek beni şoke etmişti şükür kızım şimdi 4.5 yaşında. Sabah ilk idrarla biraz daha belirgin çıkabilir

Evet böyle silikti aylarca bekledikten sonra biranda o çizgiyi görmek beni şoke etmişti şükür kızım şimdi 4.5 yaşında. Sabah ilk idrarla biraz daha belirgin çıkabilir
Tesekkur ederim suan soktayim idrak edemedim:) ilk kez test yaptim hic bilmiyorum da. Sabah tekrarlayip esime oyle soyluyum o zaman emin olalım. Sevindim sizin adınıza da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…