Acaba hamile miyim?

Kızlar selam hamişlerimiz adına çooook sevindim benimde bat 24 Ağustos ama hala gelen giden yok bu sabah dayanamadım test yaptım ama çok ince belli belirsiz bi çizgi belirdi belki de ben öyle görmek istedim bilmiyorum ama çok fazla bel ağrim var sanki regl olacakmis gibi goguslerim de sızlıyor sanki içleri yanıyor boyle bilmiyorum heveslenmek istemiyorum artık testlerde negatif görmekten yoruldum ne zaman testi tekrarlasam acaba düşünüyorum

Hayirli olsun saglikla kucaginizada alirsiniz insallah. Peki belirtileriniz nelerdi acaba ..bende ayni durumdayim ama 7 gun sonra kaset test yaptin negatif cikti
Çok teşekkür ederim belirtiler adet gecikmesi bikac gun mide bulantisi şişkinlik gogus ve karinda özellikle bunlardi.

Adet gununuzden 15 gün gecmesini bekleyin kesin sonuc oyle alinir gebelik testi ile en net olarak

Adetim 4 gün gecikti. Bugun test yaptim ve biri silik çıktı. Sizce hamile miyim?

Eklentiler

• 20220830_094915.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba, Adet tarihime 9 gün kala kasıklarımda adet sancısına benzeyen ara ara ortaya çıkan bir sancı başladı, adetime 4 gün kala da sol kasığımda ağrı başladı, daha önce hiç adetten önce tek taraflı kasık ağrısı yaşamadım. Göğüslerde hassasiyet, büyüme ve damarlanma var. Ama prezervatifle korunuyoruz. Yine de sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi? Adet tarihime 2 gün kaldı bazen sol kasıkta ağrı bazen de adet olacakmış gibi alt karında sızlama oluyor

Belirtileriniz adet belirtilerine de giriyor bilemedim. Bence daha erken adet gecikirse o zaman daha net olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…