- 28 Mart 2019
- 140
- 49
- 98
- Konu Sahibi Hadihayrls
-
Ovülasyon hep öyle çıkıyor isterseniz erken gebelik testi alınBugün ovulasyon testi yaptım evde bu şekilde çıktı böyle olan var mı
Benimde regle dört gün kala Ovülasyon yaptım böyle çıktı. Sonra gebelik testi de silik çıktı. Regle 3 gün kala kan verdim pozitifti. Kan verin mutlakaBugün ovulasyon testi yaptım evde bu şekilde çıktı böyle olan var mı
Gebelik testi yapın. Varsa çıkarHanımlar bende gebelik düşünüyorum normalde adetime 1 hafta gelmeden acayip bir karın ağrısı göğüslerde şişme ve ağrı olurdu bu ay doktora gittim ve bana yumurtan çatlamak üzere gün aşırı ilişki öneriyorum dedi ve biz 1 hafta boyunca korunmasız ilişki oldu adetime 3 gün var ama ne karnımda şişlik ne ağrı ne göğüslerde bir değişiklik yok korkuyorum gebelik testi yapmaya hayal kırıklığına uğramamak için öyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda
Merhaba bu ovulasyonlar genellikle böyle çıkıyor ya gelişen yumurta var demek yada gebelikten dolayı böyle çıkıyor ama adet günü yapmanı tavsiye ederim tabi ki Gebelik testi amaBugün ovulasyon testi yaptım evde bu şekilde çıktı böyle olan var mı
Peki belirtileriniz nelerdiBenimde regle dört gün kala Ovülasyon yaptım böyle çıktı. Sonra gebelik testi de silik çıktı. Regle 3 gün kala kan verdim pozitifti. Kan verin mutlaka
Hemen cıktıysa bencede varBakın kızlar yoksa ben mi yanlış görüyorum
Aldım canım ne olur ne olmaz diye yarın sabah ilk idrarla tekrarlayacağımKeske bir test daha alsaydiniz yarin sabah idrariyla tekrarlardınız
Sadece karnımda regl ağrısı gibi ağrı oldu onun dışında belirtim yoktuPeki belirtileriniz nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?