Acaba hamile miyim

Hadihayrls

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
140
49
98
Hanımlar bende gebelik düşünüyorum normalde adetime 1 hafta gelmeden acayip bir karın ağrısı göğüslerde şişme ve ağrı olurdu bu ay doktora gittim ve bana yumurtan çatlamak üzere gün aşırı ilişki öneriyorum dedi ve biz 1 hafta boyunca korunmasız ilişki oldu adetime 3 gün var ama ne karnımda şişlik ne ağrı ne göğüslerde bir değişiklik yok korkuyorum gebelik testi yapmaya hayal kırıklığına uğramamak için öyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda

Biliyorum beklemesi biraz zor ama en azından adet gününüzü bekleyip test yaparsanız daha kesin sonuç alırsınız. Ovulasyon testi ile şu an varsa bile anlayamazsınız

Adetime 2 gün kaldı ama her ay adet olmadan önce bel ağrısı göğüslerde ağrı şişkinlik ve aşırı sinirli hali olurdu bu ay hiç öyle bişey olmadı hatta sanki göğüslerim hiç yokmuş gibi hissediyorum

Gebelik testi yapın. Varsa çıkar

Bugün ovulasyon testi yaptım evde bu şekilde çıktı böyle olan var mı
Merhaba bu ovulasyonlar genellikle böyle çıkıyor ya gelişen yumurta var demek yada gebelikten dolayı böyle çıkıyor ama adet günü yapmanı tavsiye ederim tabi ki Gebelik testi ama hayalkırıklığından korkman normal fakat yap kurtul içini kemirmesinden iyidir hiç kimseye. Söylemeden yap en azından sıkboğaz etmez kimse ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…