- 28 Mart 2019
- 140
- 49
- 98
- Konu Sahibi Hadihayrls
-
Ay kız var işte baya belli olmuş çizgi, keşke sabah ilk idrarla yapsaydınŞimdi yine yaptım bu sefer böyle çıktı sizce varmı bayanlar
Sabah ilk idrarla yaptığımda bu kadar belirgin değildi daha da silik çıkmıştıAy kız var işte baya belli olmuş çizgi, keşke sabah ilk idrarla yapsaydın
Pazartesi hemen kan ver. İnşallah pozitiftirSabah ilk idrarla yaptığımda bu kadar belirgin değildi daha da silik çıkmıştı
Bence pozitif gibiŞimdi yine yaptım bu sefer böyle çıktı sizce varmı bayanlar
Evet canım 2 gün gecikmeyle kesin çıkar.Merhaba siz tecrübelisiniz benim danışabileceğim kimsem yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum bugün reglim 11 gün gecikti ilişkinin üzerinden 24 gün geçti 2 günde bir kaset test yapıyorum negatif dün erken gebelik testi yaptım o da negatif bu kadar süreye kesin çıkması mı gerekiyordu teşekkür ederim
Bence var , değerin artmışŞimdi yine yaptım bu sefer böyle çıktı sizce varmı bayanlar
Merhabalar stres kaynaklı gecikmen olabilir ama gebelik olsa mutlaka 2 gün gecikmeden silik de olsa mutlaka çıkardı her zaman hayırlısını dike canım olacaktır umudunu kaybetmeMerhaba siz tecrübelisiniz benim danışabileceğim kimsem yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum bugün reglim 11 gün gecikti ilişkinin üzerinden 24 gün geçti 2 günde bir kaset test yapıyorum negatif dün erken gebelik testi yaptım o da negatif bu kadar süreye kesin çıkması mı gerekiyordu teşekkür ederim
Canım benimde böyle çıktı regli günüm bugün olmadım hafıf kasık batmalarım var umutlandım senin resmi görünceBugün ovulasyon testi yaptım evde bu şekilde çıktı böyle olan var mı
Benimde tersine çok otu sis buyuoe bende gelbik testi ypaiyorum salı gününden itibaren hamileyim galiba pozitif çıktı göğüslerim sismez biraz sertleirdi ama bu sefer çok kötü sis size gerçek bir test ben idrar beltim dün sabah ilk idrarı bı pet bardağa kotun ertesi güne kadar bekletin ve ertesi gün baktığınızda butur butur pamuk gib şeyler varse gebelik var demek ama koydugunuz gibi duruyorsa yoktur rabim gonulnuze göre verin inşallah biz 4 senedir bekliyoruz rabim cümlemize bu duyguyu yaşatır inşallah cümlemize devamliglinida verir inşallahAdetime 2 gün kaldı ama her ay adet olmadan önce bel ağrısı göğüslerde ağrı şişkinlik ve aşırı sinirli hali olurdu bu ay hiç öyle bişey olmadı hatta sanki göğüslerim hiç yokmuş gibi hissediyorum
Merhaba Sonuç nedir kan verdiniz mikızlar dayanamadım gittim gebelik testi aldım çok hafif silik çıktı zar zor görünüyor diyebilirim sizce var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?