- 13 Ağustos 2016
- 115
- 65
- 13
- 37
- Konu Sahibi Biraslanannesi
-
Test yapman lazım anlaman için cnmHerkese merhabalar.. Bugün adet gunum normalde ama olmadım. Yumurtlama döneminde eşimle ilişkiye girdik. Acaba hamile miyim bir kaç gün önce test yaptım ama negatif çıktı hep.şimdi de test yapmaya cesaret edemiyorum.hamilelik belirtilerim var az da olsa ama... ne yapacağımı bilemedim bu tür bişiler yaşayanlar yardimci olabilir mi. Şimdiden tşkler
Saol cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu allahım hepimize yaşatsınSenin adına mutlu oldum inşallah ben de oyleydim dir sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini canim
Beklenen adet tarihi Can'ımBu arada 'bat' ne demek bi kaç yorumda denk geldim anlayamadım yeniyim de :)
Bnmde bu ay adetimden önce test yaptım çıkmadı sonra adetim geçikti çıkmaz sanıyordum çünkü ilkinde negatifti iki gün adetim gecikince hamile olduğumu ögrendim belki vardır bnmkide negatifti adet gecikince pozitif çıktı bulanti ve başdönmemde vardı
Kızlar bana da yardım edinbenim adetime daha 10 gün var ama kaç gündür karnimın aşagısı adet ağrısı gibi hafif hafif ağrıyo aralıklarla.bugünde şiddetli bi agrı girdi.10-15 dklık.ama adetime çok olduğu iin bakaöıyorum.bu kadar erken belirti olur mu sizce? Böyle yaşayan varmı
Şimdiye kadar hiç olmamıştı böyle de o yüzden şüphelendim.ama şüpheli ilişkiden sonra başladı hafif ağrılaryumurtlama dönemlerindesin canım sen ondan oluyor
değerlendirin mutlaka
Şimdiye kadar hiç olmamıştı böyle de o yüzden şüphelendim.ama şüpheli ilişkiden sonra başladı hafif ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?