Acaba hamile miyim?

Benimde yumurtlamadan beri hep bi ağrı var dediğiniz gibi bu ara biraz daha azaldı. Bugün adet günümdü olmadım henüz. Ama sabah test yaptım negatifti. Bilmiyorum

Benimde yumurtlamadan beri hep bi ağrı var dediğiniz gibi bu ara biraz daha azaldı. Bugün adet günümdü olmadım henüz. Ama sabah test yaptım negatifti. Bilmiyorum
Adet gününü en az 3 gün geçmesi gerekiyomuş sanırım.adet günü gelmedende ögrenenler var ama herkeste farklı tabi.inşallah hamilesinizdir.benimki şüpheli ama

Adet gününü en az 3 gün geçmesi gerekiyomuş sanırım.adet günü gelmedende ögrenenler var ama herkeste farklı tabi.inşallah hamilesinizdir.benimki şüpheli ama
İnşallah canım ya. Benim kürtajdan sonra adet günüm de değilmiş olabilir belki yumurtlama dönemini değerlendirememiş bile olabilirim. Şu an hiç emin değilim aslında bekliyorım sadece. Geçenki hamileliğimi dediğniz gibi 3 gün geçince öğrenmiştim ama bunda hamile hissediyorum kendimi diye yaptım bu sabah testi sonuç hüsran.

Yumurtlama günlerinizde çok ağrınız oluyo mu.biri yumurtladığımı tutunduğunu hissettim yazmıştı öyle bişey olabilir mi

Evet cnm adet olucam gibi belim agrıyordu ama karsıklarımda bi sancı olmadı
Ah canım benimde bu akşam bel ağrılarım başladı arada karnım ağrıuo normalde 26 27 de olurum ama olmadım sabaha olur muyum bilmiyorum 28.gunum olcak sürekli bişiler akıyor gibi geliyor balıyorum regl yok. İnşallah hamileyimdir dua et lutfen

İnşanlah hamilesindir cnm allahım isteyen herkese nasip etsin her zamn söylüyorum zaten aynı şeyleri yaşamışiz cnm bnmde akıntım oluyodu adet oldum sanıp lavaboya yanımda ped ile gidiyodum meğer akıntıymış hala da oluyor akıntım bir haftam geçiyor inşanlah sende hamilesindir allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşanlah

İn inşallah canım 4.ayımız bu inşallah olmuştur inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…