- 13 Ağustos 2016
- 115
- 65
- 13
- 37
- Konu Sahibi Biraslanannesi
-
Benimde yumurtlamadan beri hep bi ağrı var dediğiniz gibi bu ara biraz daha azaldı. Bugün adet günümdü olmadım henüz. Ama sabah test yaptım negatifti. BilmiyorumKızlar bana da yardım edinbenim adetime daha 10 gün var ama kaç gündür karnimın aşagısı adet ağrısı gibi hafif hafif ağrıyo aralıklarla.bugünde şiddetli bi agrı girdi.10-15 dklık.ama adetime çok olduğu iin bakaöıyorum.bu kadar erken belirti olur mu sizce? Böyle yaşayan varmı
Adet gününü en az 3 gün geçmesi gerekiyomuş sanırım.adet günü gelmedende ögrenenler var ama herkeste farklı tabi.inşallah hamilesinizdir.benimki şüpheli amaBenimde yumurtlamadan beri hep bi ağrı var dediğiniz gibi bu ara biraz daha azaldı. Bugün adet günümdü olmadım henüz. Ama sabah test yaptım negatifti. Bilmiyorum
Evet cnm adet olucam gibi belim agrıyordu ama karsıklarımda bi sancı olmadıregl olacak gibi sancılarında oluyormuyducnaım
İnşallah canım ya. Benim kürtajdan sonra adet günüm de değilmiş olabilir belki yumurtlama dönemini değerlendirememiş bile olabilirim. Şu an hiç emin değilim aslında bekliyorım sadece. Geçenki hamileliğimi dediğniz gibi 3 gün geçince öğrenmiştim ama bunda hamile hissediyorum kendimi diye yaptım bu sabah testi sonuç hüsran.Adet gününü en az 3 gün geçmesi gerekiyomuş sanırım.adet günü gelmedende ögrenenler var ama herkeste farklı tabi.inşallah hamilesinizdir.benimki şüpheli ama
Sende inşallah hamilesindir canım ya. Değerlendiremediniz mi yumurtlama günleriniAdet gününü en az 3 gün geçmesi gerekiyomuş sanırım.adet günü gelmedende ögrenenler var ama herkeste farklı tabi.inşallah hamilesinizdir.benimki şüpheli ama
İnşallah değerlendirmişizdr canım :)beklenen adet tarihim 23 agustosSende inşallah hamilesindir canım ya. Değerlendiremediniz mi yumurtlama günlerini
İnşallah canımİnşallah değerlendirmişizdr canım :)beklenen adet tarihim 23 agustos
Benim yumurtlama döneminde çok kasik ağrım oluo cnm olabilio o donemdedeYumurtlama günlerinizde çok ağrınız oluyo mu.biri yumurtladığımı tutunduğunu hissettim yazmıştı öyle bişey olabilir mi
adetiniz ne durumda .Ayak yanması oluo bi kaç gündür uyuyamiyorum resmen hamilelik belirtisi mi acaba
Ah canım benimde bu akşam bel ağrılarım başladı arada karnım ağrıuo normalde 26 27 de olurum ama olmadım sabaha olur muyum bilmiyorum 28.gunum olcak sürekli bişiler akıyor gibi geliyor balıyorum regl yok. İnşallah hamileyimdir dua et lutfenEvet cnm adet olucam gibi belim agrıyordu ama karsıklarımda bi sancı olmadı
İnşanlah hamilesindir cnm allahım isteyen herkese nasip etsin her zamn söylüyorum zaten aynı şeyleri yaşamışiz cnm bnmde akıntım oluyodu adet oldum sanıp lavaboya yanımda ped ile gidiyodum meğer akıntıymış hala da oluyor akıntım bir haftam geçiyor inşanlah sende hamilesindir allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşanlahAh canım benimde bu akşam bel ağrılarım başladı arada karnım ağrıuo normalde 26 27 de olurum ama olmadım sabaha olur muyum bilmiyorum 28.gunum olcak sürekli bişiler akıyor gibi geliyor balıyorum regl yok. İnşallah hamileyimdir dua et lutfen
inşallah canım 4.ayımız bu inşallah olmuştur inşallahhİnşanlah hamilesindir cnm allahım isteyen herkese nasip etsin her zamn söylüyorum zaten aynı şeyleri yaşamışiz cnm bnmde akıntım oluyodu adet oldum sanıp lavaboya yanımda ped ile gidiyodum meğer akıntıymış hala da oluyor akıntım bir haftam geçiyor inşanlah sende hamilesindir allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşanlah
Dört aylık mı evlisin cnmİninşallah canım 4.ayımız bu inşallah olmuştur inşallahh
Yok canım 3 yıllık evliyiz 4. Ayımız bu bebek istediğimizzDört aylık mı evlisin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?