- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
- Konu Sahibi Biraslanannesi
-
Bugün adet oldun mu cnmHerkese merhabalar.. Bugün adet gunum normalde ama olmadım. Yumurtlama döneminde eşimle ilişkiye girdik. Acaba hamile miyim bir kaç gün önce test yaptım ama negatif çıktı hep.şimdi de test yapmaya cesaret edemiyorum.hamilelik belirtilerim var az da olsa ama... ne yapacağımı bilemedim bu tür bişiler yaşayanlar yardimci olabilir mi. Şimdiden tşkler
Benimde 3 gün gecikti adetim dün test yaptım biri hafif olan çift çizgi bu sabah yaptım tek çizgi çıktı kafam allak bullak oldu yaaBnmde bu ay adetimden önce test yaptım çıkmadı sonra adetim geçikti çıkmaz sanıyordum çünkü ilkinde negatifti iki gün adetim gecikince hamile olduğumu ögrendim belki vardır bnmkide negatifti adet gecikince pozitif çıktı bulanti ve başdönmemde vardı
İnşallah hamilesinizdir ya.silik çıktıysa vardır belkiBenimde 3 gün gecikti adetim dün test yaptım biri hafif olan çift çizgi bu sabah yaptım tek çizgi çıktı kafam allak bullak oldu yaaacaba ben hamilemiyim çözemedim !!!
Canım inşanlah allahım herkese nasip etsin ama çok kafana takmamaya çaliş ummadığın anda gelir seni bulur bebeğin inşanlah canını sıkma sıkıntı almak daha kötü inşanlah hamilesindir cnm dijital testler var clearblue nun onların yanlışlık yapı yok gerçekten çok iyi bir test kaç haftalık olduğunuda söylüyor eczanelerde bulursun al istersen emin olmak içinBenimde 3 gün gecikti adetim dün test yaptım biri hafif olan çift çizgi bu sabah yaptım tek çizgi çıktı kafam allak bullak oldu yaaacaba ben hamilemiyim çözemedim !!!
Hayırlısı olsun cnm inşanlah hamilesindir kafana takmamaya çaliş ve içini ferah tutOOlmadım canım ne hissetcegimi şaşırmış durumdayim
Testinin resmi varsa göndersen bakarızBenimde 3 gün gecikti adetim dün test yaptım biri hafif olan çift çizgi bu sabah yaptım tek çizgi çıktı kafam allak bullak oldu yaaacaba ben hamilemiyim çözemedim !!!
Ay çok sevindim cnm ya allahım sagsaglim kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimiziKizlarrr testin sonucu pozitif silik ama. O da daha erken olduğu için sanırım. Darısı isteyen herkese olsun hamileligimiZ sağlıkla sonuçlanan inşallah dualarımı kabul eden Rabbime sonsuz hamd
Hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayi nasip etsin bizede dua et olur muKizlarrr testin sonucu pozitif silik ama. O da daha erken olduğu için sanırım. Darısı isteyen herkese olsun hamileligimiZ sağlıkla sonuçlanan inşallah dualarımı kabul eden Rabbime sonsuz hamd
Benimde senin gibi adetten önce başladı bir hafta önce kadar karında ve bele doğru hafif hafifi ağrı bir de yataktan birden kalkarsam başım dönüyordu adetimi geçtikten sonra da göğüslerimde dolgunluk oldu ve çok şükür hamileyim inşallah seninde öyledir hayırlısıylaKızlar bana da yardım edinbenim adetime daha 10 gün var ama kaç gündür karnimın aşagısı adet ağrısı gibi hafif hafif ağrıyo aralıklarla.bugünde şiddetli bi agrı girdi.10-15 dklık.ama adetime çok olduğu iin bakaöıyorum.bu kadar erken belirti olur mu sizce? Böyle yaşayan varmı
İnşallah canım ya benim şu an bi hafta var benim daha önce başladı .göğüslerde hassasiyet adetten öncede oluyodu benim o yüzden anlayamıyorum.hafif ağrılar ve batmalar oluyor bugünlerde.dün az kolumu uzatınca sağ taraftan çektirdi çokBenimde senin gibi adetten önce başladı bir hafta önce kadar karında ve bele doğru hafif hafifi ağrı bir de yataktan birden kalkarsam başım dönüyordu adetimi geçtikten sonra da göğüslerimde dolgunluk oldu ve çok şükür hamileyim inşallah seninde öyledir hayırlısıyla
Ben meraktan duramadım adet günüm gelmeden 6 gün önce kanda baktırdım pozitif çıktıİnşallah canım ya benim şu an bi hafta var benim daha önce başladı .göğüslerde hassasiyet adetten öncede oluyodu benim o yüzden anlayamıyorum.hafif ağrılar ve batmalar oluyor bugünlerde.dün az kolumu uzatınca sağ taraftan çektirdi çok
Benim şu an belirti olarak sadece bunlar var bekleyim ben biraz daha bakalım.cokta umıdum yok ama .istemeye başladıktan sonra ilk denememiz.burda da okuyunca herkesi pek umudum kalmıyo :/ ama ağrılar devamBen meraktan duramadım adet günüm gelmeden 6 gün önce kanda baktırdım pozitif çıktı
Bende öyle olmadı cnm ama belki vardır bnde hamileyim bir haftam geçiyor göğüslerim yeni yeni sızlıyor Allah gönlüne göre versin inşanlahMerhaba kızlar benim adetime daha 5 gün var. Bu ay yumurtlama tarihinden itibaren göğüslerim ağrıyor ve aşırı hassaslar. Normal de hiç böyle olmazdı. Bazı aylar adetten iki üç gün önce agriyabiyordu. Ama bu ay adetimin 15.gününden bu zamana acıyor. Bu bir belirti olabilir mi?
Benimde adetime 8 gün var malesef günler geçmiyor:/ benimde aynı yumurtlama tarihinden beri yumurtalıklarımda agrı ve batma var .göğüslerim uçarından değilde diplerinden hassaslaştı ama o adet dönemindede oluyoduBende öyle olmadı cnm ama belki vardır bnde hamileyim bir haftam geçiyor göğüslerim yeni yeni sızlıyor Allah gönlüne göre versin inşanlah
Sağol cnm amin inşallah. Tebrik ederim seni de Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.Bende öyle olmadı cnm ama belki vardır bnde hamileyim bir haftam geçiyor göğüslerim yeni yeni sızlıyor Allah gönlüne göre versin inşanlah
Ben hiç bişey hissetmiyorum Ağrı filan sadece bel agrım oldu adet olucak gibi o da adet günüme iki üç gün kala oldu karsık batması yaşamadım inşanlah hamilesindir cnm dua ediyorum sizlereBenimde adetime 8 gün var malesef günler geçmiyor:/ benimde aynı yumurtlama tarihinden beri yumurtalıklarımda agrı ve batma var .göğüslerim uçarından değilde diplerinden hassaslaştı ama o adet dönemindede oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?