acaba hamilemiyim ?işte belirtiler

ebru26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
1.616
1
0
İstanbul
slm...benim yarın adet olmam lazım fakat biz bebek istiyoruz... bu ay çok karısık oldu varmı yokmu bilemiyorum çok kustum midem bulandı doktora gittim gastrit dedi ilaç verdi ben bebek istiyoruz deyince ilaçları vermedi acaba gastrrtitenmi yoksa hamileliktenmi bilemiyorum birde gögüs lerimde sivilce tarzınca bişiler çıktı ufak ufak onlar ne çözemedim ayrıcaküçük tuvaletimi tutamıyorum ve sürekli geliyor içindede ufak ufak bişiler var sizce nedir ? neyin nesi varmısır bişey ???? yorum bekliyorum bir umut...:77:

canım hamilelik belirtileri kanda gebelik hormonunun çok yükselmesiyle olur bu da beklenen adet tarihinden 1 hafta 10 gün sonra ancak belirti verecek kadar yükselir, yani bu bulantılar kusmalar gebelikten değildir. sık idrara çıkmada gebelikte büyüyen rahmin mesaneye baskı yapmasıyla olur buda yine ilerleyen gebelik haftalarında bebek büyüdükçe olur. hamile olmak istediğin için psikolojik olarak bunları yaşıyor olabilirsin, en iyisi tekrar test yaptırmak, kan testinde çıkmamış olması hamile olmadığını göstermez, belki daha erken olduğu için çıkmamıştır,inşallah hamilesindir:49:

slm...benim yarın adet olmam lazım fakat biz bebek istiyoruz... Bu ay çok karısık oldu varmı yokmu bilemiyorum çok kustum midem bulandı doktora gittim gastrit dedi ilaç verdi ben bebek istiyoruz deyince ilaçları vermedi acaba gastrrtitenmi yoksa hamileliktenmi bilemiyorum birde gögüs lerimde sivilce tarzınca bişiler çıktı ufak ufak onlar ne çözemedim ayrıcaküçük tuvaletimi tutamıyorum ve sürekli geliyor içindede ufak ufak bişiler var sizce nedir ? Neyin nesi varmısır bişey ???? Yorum bekliyorum bir umut...:77:

canım 11 haftalık hamileym eğer çocuk istiyorsan mide bulantısı v.b belirtileri vücüt pisikolojikmen tetikliyo yani böle şeyler olmasa bile çocuk istemenden dolayı oluo gibi yaşıosn mide bulantısı şuan görülemez ama dediğin gibi idrar tutamama birnevi belirti ama kendini kaptırma çnkü bu tür şeyler boş gebeliğe weya adet görememeye yol açıyo oluruna bırak bn çok istiodm ve hep mdem bulanıodu 1 hafta adetm gecikti ama snra baktm ki gebelik yok hayal kırıklığına uğrama cnm.bndeki ilk belirtiler göğüs ucu hassaslığı acısı idrara sık çıkma yemek olaynda değişim geceleri bile acıkma tabi kimisindede yiyememe görülür kişiye göre değişir ama mutlaka yemekte değişm olur artı çok uyusuk oluosun hiç bişey yapmak istemiosn uyku senn tek istediğin oluo bazen gece uyuyamıor ama gündüz uyanmak istemiosunkmisi iyilik meleği oluo kimisi hiç çekilmio agrasifleşio:60: Ben çekilmez olmstm kimi zaman gülerken brden ağlısun sebepsiz:)

slm benim bugün adet günüm çok akıntım var kasığım ağrıyor göğüslerim tıpkı adet öncesindeki gibi şiş ve çok ağrıyor hamile olmayı çok istiyorum ya ve aşırı gaz şuan adet olmadım ama test yapamıyorum korkumdan çünkü nagatif olunca çok üzülüyorum sizce hamilemiyim:emir_bebek:

slm benim bugün adet günüm çok akıntım var kasığım ağrıyor göğüslerim tıpkı adet öncesindeki gibi şiş ve çok ağrıyor hamile olmayı çok istiyorum ya ve aşırı gaz şuan adet olmadım ama test yapamıyorum korkumdan çünkü nagatif olunca çok üzülüyorum sizce hamilemiyim:emir_bebek:

canm benim hamileysen bile 10 gün geçmeden çıkmaz zaten :20: adetin 10 gün geçmeli:emir_bebek:

canım idrar testinde hemen cıkmıoo ama benm 4 gün geçikmiştide çıkmıştı ama herkeste farklı sanırım.biraz bekle öle yap istersen:49:

:50:yaklaşık 1 haftadır kasıklarım ağrıyor göğüslerim sızlıyor ve göğüs ucunda minik kabatılar var ama adet olacakmışım gibide şaştım kaldım bu ikinci gebeliğim ama önceki böylemiydi bilmiyorum adetim 2 gün geçti test yaptım bugün negatif ikinci testi nezaman yapmalıyım yardımcı olun

ah canım aynı durum bende de var tam 10 gündür kasık ağrısı çekiyorum göğüslerim müthiş şiş ve ağrılı karnımda hep bi şişlik var sabah test yaptım negatif çıktı aslında adetime de bi kaç gün var bende anlamdım umutlansam mı yoksa üzülsem mi bilelmedim kasıklarım hala ağrıyor ve hiçbir adetimde bu kadar önce ağrı yaşamadım...

Benimde adetim 6 gün gecikti bebek istiyoruz bir kere migdem bulandı okadar gögüslerim cok acıyor yatamıyorum hiç test yapsam cıkarmı yoksa daha bekleyimmi bi bilginiz varmı

Ben nisanlimla ilişki yaşadım ama kesinlikle temas olmadı , sadece gogsume boşaldı bende dusta yikadim vajinama kaçmış diye supheleniyorm ve korkuyorm , polistikover hastasıyım 1 ay 1 haftadır hasta olmamışim adet söktürücüye başladım. Yaklaşık 3 hafta oldu bu olayın uzerimizden geçmesi acaba HAMILEMIYIM ????

bende acaba hamilemyim adet olmadim yorgunluk var uykusuzluk var vijhanda kahverengi akiti var adet olcak gibi karin agrisi isdeyorum eklerimde agrlik oluyor ama bi turlu adet olmadim

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum 1 yıllık evliyim eşimle bebek kararı aldık ve 3 aydır korunmuyoruz geçtiğimiz ay adetim 23 ünde başlayıp 27 sinde bitti 6 si yumurtlama günümdü takvime göre hastalığım bittiğinden beri yumutlama günümde dahi iki günde bir ilişkiye giriyoruz ve sonrasında kalçama yastık koyup 10 15 dakika uzanıp bekliyorum ayın 7 sinde kanamam olmuş 3 4 damla şeklinde kahve rengine dönük ve devam etmedi o günden beri hasta olcakmışım gibi ara ara ağrım oluyor sağ kadığımda durup dururken hafif batmalar oluyor öyle nefesimi kesicek şeklinde değil ve 2 sabahtır çok küçük içten içe mide bulantım oluyor rahatsız etmicek şekilde bugünde midemde mütiş bi yanma var kussucak gibi oluyorum ama kusamıyorum sizce hamilemiyim ?

Kizlar normalde bugün adet olmam gerekiyo çocuk istiyoruz 2 aydir korunmuyoruz bugün olmazsam gece test yapsammi sizce

Back
X