acaba hamilemiyim ?işte belirtiler

merhaba yazdıklarınzı şimdi okudum ben yeni üye oldum bu belirtilerin aynısı bende mevcut yaşadıklarınızın birebir aynısını yaşıyorum hamile miydiniz acaba cevap verirseniz çok sevinirim :)

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum 1 yıllık evliyim eşimle bebek kararı aldık ve 3 aydır korunmuyoruz geçtiğimiz ay adetim 23 ünde başlayıp 27 sinde bitti 6 si yumurtlama günümdü takvime göre hastalığım bittiğinden beri yumutlama günümde dahi iki günde bir ilişkiye giriyoruz ve sonrasında kalçama yastık koyup 10 15 dakika uzanıp bekliyorum ayın 7 sinde kanamam olmuş 3 4 damla şeklinde kahve rengine dönük ve devam etmedi o günden beri hasta olcakmışım gibi ara ara ağrım oluyor sağ kadığımda durup dururken hafif batmalar oluyor öyle nefesimi kesicek şeklinde değil ve 2 sabahtır çok küçük içten içe mide bulantım oluyor rahatsız etmicek şekilde bugünde midemde mütiş bi yanma var kussucak gibi oluyorum ama kusamıyorum sizce hamilemiyim ?

merhaba yazdıklarınzı şimdi okudum ben yeni üye oldum bu belirtilerin aynısı bende mevcut yaşadıklarınızın birebir aynısını yaşıyorum hamile miydiniz acaba cevap verirseniz çok sevinirim :)

Back
X