canım ALLAH ol dedikten sonra zor diye birşey yok bende öğrenir öğrenmez ultrasona girdim bebek zigot haldeydi dr. bana kist dedi ben bir üzül bir ağla ama ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN BEBEĞİMİN KALP ATIŞINI DUYDUM kan testi kesin sonucu vericektir. inşallah hamilesindir canımyorumlarınız için teşekkür ederim umutlanmak istemiyorum yinede sabah gittim kan testini verdim yarın alıcam sonucunu.dayanamayıp az önce bi tane daha aldım eczaneden test ondada ikinci çizgi silik çıktı ama aklımı kurcalayan doktor ultrasonla baktı eğer gebelik olsa görünmezmiydi doktorum hep hamile kalman zor diyodu oyüzden de umutlanmaktan korkuyorum hayal kırıklığına uğrıycam diye hayırlısı artık((
herkese günaydın en son adetimi 4 ocak oldum bu ay hala olmadım normaldede düzensizlik var zaten sürekli doktor kontrolündeyim 11 şubatta yine gittim doktora ultrasonla baktı ve kist olduğunu söledi ve adet söktürücü verdi.ancak son 1 haftadır göğüs uçlarımda felaket bi sızlama ve ağrı var ara ara kasıklarımdada ağrım oluyo çevremdekiler hamilemisin acaba demeye başlayınca dün eczaneden test aldım umutsuzca.ilk çizgi net ancak ikinci çizgi silik bişekilde çıktı ama görünüyo yani ikinciside okadar test yaptım şimdiye kadar ilk defa ikinciyi silikte olsa gördüm.sizce hamile olabilrmiyim
doktoruma gittim veee hamileyimmmm:))
ama şuan çok küçükmüş 4 gün sonra tekrar gidicem kan tesi yaptırıcam o sonucu belirliycekmiş dış gebelikde olabilirmiş(( beta HCG değerim 426.80 sizce normalmi?
Canım inşallah sorun yoktur ki bence yoktur çünkü bebeğin 4 haftalık ise görünmemesi çok normal allahım yardımcın olsun..kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..hem ben kist var demesinde şaşırdım bu doktorlar nasıl doktor olur anlayamıyorum
bugün baktığında yine kist var dedi üstelik önceki gidişimde 3.32 cm olan kist bugün 4.50 olmuş ama gebeliğe engel olmadığını söledi bi korkumda bu değer artışı kistlerin oynumu kistlerden dolayıda olablir diye okudum bikaç sitede uffff
aslında daha 1 ay oldu bıraklı korunmayı benim hamile kalacağıma dair hiç ümidim yoktu polikistik over var ve biraz kilolu olduğum ve adet düzensizliğim olduğundan doktorum hep bugüne kadar hamile kalman şu an zor diyodu bende hep kendimi buna alıştırmış bu tamamen süpriz oldu.ama bu kada sevinmişken sonunda kötü giden bişey olursa çok yıkılcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?