acaba hamilemiyim yardımmm

canımcım ben evlenmeden önce bendede vardı polikistik over dr um diane 35 die bi doğum kontrol hapı verdi ama ben tedavim bitmeden evlendim ve ilk gece hamile kaldım ne talihsizliktir ki bebeğim 40 haftalıkken öldü:2: bende kiloluyum ve dr um kiloya çok karşıydı sonra yine hamile kaldım ve bebeğim yine 34 haftalıkken öldü kilolu hamile kalmıştım tansiyon ve albüm sorunum oldu..şimdi hamile kalmadan önce pıhtılaşma testi yaptırıcam inş. büyük bi ihtimal pıhtılaşma var bende çünkü tansiyona da sebep oluyormuş:(( canım çok dikkatli ol allahım sağlıklıca kucağına almanı nasip etsin inşallah
yaşadıkların zormuş ben yaşasam nasıl bi durumda olurdum düşünmek bile istemyorum.8 kilo fln fazlam var hani aman aman kiloluda değilim ama dediğin gibi benimde dr sevmiyo kilo umarım kötü şeyler olmaz

valla inanamıyorum ama bende 5 haftalık hamileyim.5-6 aydır deniyoduk son ayımda artık kafama takmıyodum kısmet diyodum bide baktım ki adet günüm gecikmiş genede yok ya falan diyodum sonra dayanamadım eşimden gizli test aldım baktım,tam olarak da 8 gün geçmişti adet olmayalı.bide ne göreyim hamileyim çift çizgi çıktı sonra doktora gittim küçücüktü daha.ama inanılmaz kasık ve bel ağrılarım vardı sanki adet oluyomuşum gibi bide bacaklarım çok ağrıdı,göğüslerim çok hassaslaşıp mavi renkli damarlar blirginleşmişti,bide çok az ama çok az koyu renkli bi akıntı gelmişti ben devamı gelir adet olurum sandım ama gelmedi galiba yerleşme kanamasımıymış neymiş sonradan araştırdım öğrendim.darısı isteyen herkesin başına inşallahhh.

bayanlaarrrr yardımmm :44:

ablamla düşündük düşündük........ cevabı biliyoruz ama yine de emin olmak istedik.ablam 21 yaşında ve daha 4 aydır evli.hamile kalmak istemiyor... 10 ocakta adet olmuş.15 ocakta ilişkiye girmiş.ilişkiye girdiği güne kadar kanaması bitmiş.ama ilişki sırasında çok az bi miktarda kanaması olmş.7 subatta tekrar regl olmuş.sizce hamile kalmış olabilir mi? aradan 1 ay geçti.hamile olsaydı 7 şubatta regl olmazdı değil mi????? vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürederizzzz...... :61:

Son düzenleme:
Back
X