acaba hamilemiyim

Cnm ben bingoldeyim belki talep fazla olmadigi icin kan alimini kesmislerdir kanin bayatlama mevzusu oluyo ya ins hamileyimdir ama benim bildiğim 5ci haftada kalp atislari duyuluyo sende gec dollenmemi oldu
kalp atısı 7 haftada duyuluyor genelde. bazen 6 olabiliyor :=) benım kese bıle alttan gozuktu. adetıme 2 gun kala ıdrar testımde çicgi çok bellıydı. cok sılık olsaydı cok yenı olmus olurdu yanı :=)

kalp atısı 7 haftada duyuluyor genelde. bazen 6 olabiliyor :=) benım kese bıle alttan gozuktu. adetıme 2 gun kala ıdrar testımde çicgi çok bellıydı. cok sılık olsaydı cok yenı olmus olurdu yani
cnm senin hesabina gore ben eger hamileysem idrarda cikar degilsemde cikar cunku nerdeyse 1 hafta gecikti adetim yarin kan da verebilirim acayip merak ettim duramiyorum yerimde

Doktora gitmeden önce sağlık ocağı veya özel hastane de hcg testi yaptırsan bence daha mantıklı sonucun pozitif çıkarsa doktoruna direk gidebilirsin

Sevgili kadinlar kulubu uyeleri ben mayisin 8 inde adet olacam diye bekliyodum ama hala olmadim bugun evde biraz yordum kendimi koltuklari cektim yerinden ve hali sildim sonra karnim agrimaya basladi ve basima agri girdi minoset yuttum size sorum şu ben adetime 10gun varken migren yuzunden acile gittim ve bana serum verirlerken sordular gebelik varmi diye bnde 10gun var dedin kan testinde negatif ciktiydi simdi eger hamileysem idrar testinde cikarmi. evde test yapinca hep negatif ciktigi icin cesaret edemiyorum cuma gunune kadar adet olmazsam kadin doguma gidicem ins hamileyimdir kizlar
naptın canım gittin mi doktora?

naptın canım gittin mi doktora?
Sabah kalktığımda adet olacakmisim gibi kasikllarim agriyodu midemde bulaniyo biraz ama ilac ariycak gbi degil cok sukur sabah karnim agriyo diye adet olcam sandim doktora gitmedim ama yarına kadar adet oomazsam ins sabah idrar testi yapicam ins pozitif cikarsa hemen kadin doguma gitcem ins sendede bebis var bana dua et allah saglikla kucagina alacagin gunu gostersin ins

Doktora gitmeden önce sağlık ocağı veya özel hastane de hcg testi yaptırsan bence daha mantıklı sonucun pozitif çıkarsa doktoruna direk gidebilirsin
Cnm bnm yasadigim şehirde artik saglik ocagi kan almiyoruz hastaneye gitmen lazim dediler ben yarin ilk idrarla test yapicam eger pzitif cikarsa kosa kosa hastaneye giderim hayırlısı rabbim nasip etsin ins

Sabah kalktığımda adet olacakmisim gibi kasikllarim agriyodu midemde bulaniyo biraz ama ilac ariycak gbi degil cok sukur sabah karnim agriyo diye adet olcam sandim doktora gitmedim ama yarına kadar adet oomazsam ins sabah idrar testi yapicam ins pozitif cikarsa hemen kadin doguma gitcem ins sendede bebis var bana dua et allah saglikla kucagina alacagin gunu gostersin ins
amin canım inşallah =) umarım seninde bebişin seninledir dualarım seninle =)

Bayanlar sabah kalktim ilk idarimla test yaptim yine herzamanki gibi T yazan yer dolmadi test negatif cikti.1 sene donra ilk defa adetim 7gun gecti pazartesiye adet olmazsam dr. Giderim neden olmadigimi bu ayda yslan oldu galiba rabbim ol derse hersey olur bu mubarek mirac kandili hurmetine isteyen her kadına evlat nasip etsin insallah

aslında sabah yapılan idrar testlerinde 3gün gecikmede çıktığı söyleniyor çoğunlukla. 5-6 günde normalde belli olur dediğin gibi cnm. nadiren sanırım belli olmayanlar oluyor. hatta bazılarında kan testinde bile çıkmayabiliyormuş

Bayanlar sabah kalktim ilk idarimla test yaptim yine herzamanki gibi T yazan yer dolmadi test negatif cikti.1 sene donra ilk defa adetim 7gun gecti pazartesiye adet olmazsam dr. Giderim neden olmadigimi bu ayda yslan oldu galiba rabbim ol derse hersey olur bu mubarek mirac kandili hurmetine isteyen her kadına evlat nasip etsin insallah
bekle biraz daha cnm bazen çıkmaya da biliyormuş. İnşallah gönlüne göre olur, sürpriz olur

[QUOTyzey_16, post: 40973178, member: 679101"]bekle biraz daha cnm bazen çıkmaya da biliyormuş. İnşallah gönlüne göre olur, sürpriz olur[/QUOTE]
Adet olana kadar icimde hep bi umut olacak ama idrar enfeksiyonum var galibaondan gecikti adetim ins pztsiye kadar adet oolmazsam kadin doguma gitcm hem enfeksiyonu soyliycem hmde geciktigini kan testinde cikar dimi hayirlisi cok istiyorum

[QUOTyzey_16, post: 40973178, member: 679101"]bekle biraz daha cnm bazen çıkmaya da biliyormuş. İnşallah gönlüne göre olur, sürpriz olur
Adet olana kadar icimde hep bi umut olacak ama idrar enfeksiyonum var galibaondan gecikti adetim ins pztsiye kadar adet oolmazsam kadin doguma gitcm hem enfeksiyonu soyliycem hmde geciktigini kan testinde cikar dimi hayirlisi cok istiyorum[/QUOTE]

geçtiyse büyük ihtimalle kanda çıkar cnm, o umut sanırım herkeste var kırmızıları görünceye kadar. hayırlısı inşallah bu güzel günde duaların kabul olur bir an önce (:

Back
X