- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 31
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Bayanlar arasında oluyo duaEşiniz gitti mi peki?
Ailemle bi daha 15 gün sonra görüşebileceğim. Tatilden dolayı. O yüzden biraz fazla vakit geçirmek istedim. Arada gidip kalırımHaftasonu ailenize gitmek yerine neden oraya gitmediniz? Bu kısmi anlamadim.
Tatile gideceğiz 15 gün görüşemiycez diye öyle planlamıştım. Bende biraz kötü hissettim kendimi. Ama kasıtlı yaptığım bişey asla değildi...Ailenle bu seferlik görüşmeyebilirdin bence. İnsanlar bu günlerde hatırlanmak ister. Ama tabi ki "iyi" insanlarsa. Değerlerse.
Benim bildiğim ve gittiğim okumaların tümünde yan odada da erkekler bulunur. O yüzden sordum. Madem gitmeniz bu kadar önemliydi kayınvalideniz veya eşiniz öncesinde sizi bu konuda uyarabilirdi.Bayanlar arasında oluyo dua
Gündüz oldu hep.ben nişanlıyken eşimin ananesi vefat etti cenazeye gitmiştim baska bişeyine gidemedim calışıyorum bu sene senesi okundu ona da gidemedim ama kimsede sormamıs demek ki kv bişey demedi sorsalar derdi
akşam okunduysa 1 günde olsa gidebilirdiniz sanki
Benim bildiğim ve gittiğim okumaların tümünde yan odada da erkekler bulunur. O yüzden sordum. Madem gitmeniz bu kadar önemliydi kayınvalideniz veya eşiniz öncesinde sizi bu konuda uyarabilirdi.
Ailemle bi daha 15 gün sonra görüşebileceğim. Tatilden dolayı. O yüzden biraz fazla vakit geçirmek istedim. Arada gidip kalırım
15 gün çok değil. O cenaze bir daha olmayacak. Siz ayıp etmişsiniz. Eşiniz ve kaynananız çok haklı bu durumda.
Ayıp yapmışsınız evet. Ailenizle tekrar görüşebilirsiniz ama böyle günler tekrarlanmıyor malum.
Evet . Üzüldüm bende ...Eşinizde kv de haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?