- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 31
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Bu konuda zaten sizi en azından annenizin uyarması lazımdı,
Haftasonu ona gittiğinizde "kızım senin burda ne işin var, git cenaze evine, orda olman lazım" demesi gerekirdi.
Demek ki yetiştirilişinizde, kültürünüzde de yok bu durum.
Bunun için empati yapmayı, başınıza gelmesini beklemeyin.
Bugün eşinize yarın size, belki beklenen bi ölümdü, belki hastaydı öldü kurtuldu ama ne olursa olsun kayınvalideniz böyle bi günde sizi yanında görmek ister.
Bişekilde gönlünü almanızı öneririm.
Bakın cenazeye gittim duasındada ilk gün gittm
Anladim. Haftasonu gitmediğiniz için dedim. Sevgili, nişanlı olsanız normal diyeceğim ya da işte olsanız gitmeyebilirsiniz. Sizin durumunuz öyle değil. Siz de zaten durumun farkındasınız.
Gitmeliydiniz.merhaba arkadaşlar.
Bişey yaptım şuan acaba çok mu ayıp etti. Diye vicdan azabı çekiyorum.
Eşimin ananesi vefat etti. Camiye gittim kabristana gittim sonra akşam 10 a kadar evlerinde oturduk falan sonra evimize geldik. Hafta boyunca çalıştım cuma izinliydim ama sürekli iş yerinden aradıkları için (satış işinde calısıyorum müşterilerimde arıyor) 7 gün okunan duasına gidemedim.
Haftasonuda kendi ailemle geçirdiğim için katılamadım.
Dün eve gelince eşim biraz söylendi. Gitmen lazımdı biz aile olduk beni temsilen 1 günde olsa gitmeliydin dedi. Kayınvalidemde eşime herkes sordu falan demiş. Eşimin teyzesinin nişanlı gelini var o ordaymış. Beğenmediğimiz falanca bile hatır sayıp gitmiş dedi eşim.
Bende kasıtlı bişey yapmadığımı diğer gelince cenaze günü yoktu kıyas yapmasının yanlış olduğunu söyledim.
Kayınvalidemede bozuldum açıkcası oğlunjn kulağına sokmasına gerek yoktu. Ben oğluyla kavga etsem zevk mi alıcak? Hayır. Öyle bi kadın değil. Acaba çok mu kırıldı diyorum.
Ama bilerek yapmadım gerçekten. Kasıtlı bişey yok ortada. Kendimi kötü hissettim uzun oldu ama okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
Anneniz de mi hatırlatmadı size;Ailemle bi daha 15 gün sonra görüşebileceğim. Tatilden dolayı. O yüzden biraz fazla vakit geçirmek istedim. Arada gidip kalırım
Hem kayinvalide hem eşiniz haklı. Çünkü mevlitlerde vs herkes soruyor. Gelininiz nerede diye.. insanlara mahcup olmuşlardır.. ama bunu eşinize söylemeleri hoş değil..keşke gidip 1 saat olsa dursaydınız.merhaba arkadaşlar.
Bişey yaptım şuan acaba çok mu ayıp etti. Diye vicdan azabı çekiyorum.
Eşimin ananesi vefat etti. Camiye gittim kabristana gittim sonra akşam 10 a kadar evlerinde oturduk falan sonra evimize geldik. Hafta boyunca çalıştım cuma izinliydim ama sürekli iş yerinden aradıkları için (satış işinde calısıyorum müşterilerimde arıyor) 7 gün okunan duasına gidemedim.
Dün eve gelince eşim biraz söylendi. Gitmen lazımdı biz aile olduk beni temsilen 1 günde olsa gitmeliydin dedi. Kayınvalidemde eşime herkes sordu falan demiş. Eşimin teyzesinin nişanlı gelini var o ordaymış. Beğenmediğimiz falanca bile hatır sayıp gitmiş dedi eşim.
Bende kasıtlı bişey yapmadığımı diğer gelince cenaze günü yoktu kıyas yapmasının yanlış olduğunu söyledim.
Kayınvalidemede bozuldum açıkcası oğlunjn kulağına sokmasına gerek yoktu. Ben oğluyla kavga etsem zevk mi alıcak? Hayır. Öyle bi kadın değil. Acaba çok mu kırıldı diyorum.
Ama bilerek yapmadım gerçekten. Kasıtlı bişey yok ortada. Kendimi kötü hissettim uzun oldu ama okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
Tabiki cenazen günü geldiler camiye kabristana. Ertesi günde oturmaya geldiler.Peki anne ve babasini bir daha gormeme ihtimali yok mu? Yola gidiyorlarmis Allaha emanet..
Neyse olan olmus...
Kayinvalidenin esine soylendigini nerden biliyorsun?
Madem uzuldun ac telefonunu ya da git annecim kusura bakma durum boyle boyle de uzmek istemedigi soyle.
Annenler bassagligi diledi mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?