- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.251
- 548
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Bence esinize senin demen lazımdı gibi sinir bozucu seyler söylemeyin. Yani ufacık çocuklar bile bilir cenazede düğünde küslük dahi olmaz kaldı ki keyfi gidilmesin. Siz düşüncesiz davranmışsınız tüm hata sizin bence uzatmadan özür dileyin. Üste çıkabileceginiz bi durum yok.Kayınvalidem oğlunu aradı sanırım cuma günü gelicek mi düye sormuş yoğun olduğumus söylemiş. Eşimde senden bekledim düşünürsün diye dedi. Aslında eşimin demesi lazımdı uyarabilirdi beni
Ben onları çok da haklı görmedim. Eşiniz sizden iyi tanıyor annesini. Kırılacağını onun düşünmesi ve sizi uyarması gerekirdi. Onların çok önemsediği bir şey sizin ailenizde önemsenmiyor olabilir, bu sizi düşüncesiz ya da görgüsüz yapmaz. Bundan sonra dikkat edersiniz ama bu olayda eşinizin sizi uyarmaması onun hatasıdır!Kayınvalidem oğlunu aradı sanırım cuma günü gelicek mi düye sormuş yoğun olduğumus söylemiş. Eşimde senden bekledim düşünürsün diye dedi. Aslında eşimin demesi lazımdı uyarabilirdi beni
15 gun cok uzun bi zaman degil, ailenizi her zaman gorebilirsiniz.
Bencede ayip olmus, esinin ailesi iyi insanlarsa sana deger veriyorlarsa bence kendini affettir.
(kotu insan olsalar bile esinizin hatrina gitmeliydiniz).
Uzulmussunuz belli ki, bence ne yapin edin gonlunu alin hepsinin.
Hala eşinizden bekliyorsunuz,Kayınvalidem oğlunu aradı sanırım cuma günü gelicek mi düye sormuş yoğun olduğumus söylemiş. Eşimde senden bekledim düşünürsün diye dedi. Aslında eşimin demesi lazımdı uyarabilirdi beni
Herkesin kendine göre bi planı oluyor hele calısınca dahada zor yetişmek herşeye ama diğer arkadaşların dediği gibi burda kendimi hatalı buluyorum sanırım..Her seyine gitmissiniz,duasinda da olmayiverin nolacak ki. Calisan kadinsiniz, uzerinize duseni fazlasiyla yapmissiniz bence. Beni temsilen gitmen lazimdi diyen nisanliniz kendisini basbakan veya cumhurbaskani zannediyor herhalde. Su triplere sinir oluyorum ya
Vay ölenin haline denir ya o hesap.Ailemle bi daha 15 gün sonra görüşebileceğim. Tatilden dolayı. O yüzden biraz fazla vakit geçirmek istedim. Arada gidip kalırım
Hatali degilsiniz bence, elinizden bu kadari gelmis bunu yapmissiniz. Boyle zamanlarda alinganlik etmek daha buyuk hata bence. Gelen gelir,musait olmayan gelemez,cok bile yapmissinizHerkesin kendine göre bi planı oluyor hele calısınca dahada zor yetişmek herşeye ama diğer arkadaşların dediği gibi burda kendimi hatalı buluyorum sanırım..
Hala eşinizden bekliyorsunuz,
Aklınız başınızda koskoca kadınsınız neden sürekli birilerinin sizi dürtmesini, yönlendirmesini istiyorsunuz ki?
Hadi h. içi katılamadınız, izinli olduğunuz dönemi ailenizle geçirerek hem eşinize hem kayınvalidenize büyük ayıp yapmışsınız.Ailenizi 15 gün görmeseydiniz nasıl bir eksiklik yaşayabilirdiniz ki? cenaze yahu cenaze
Bide kasıt yok diyorsunuz Allah aşkına bunları siz düşünememiş olamazsınız.
Teşekkür ederim :)Hatali degilsiniz bence, elinizden bu kadari gelmis bunu yapmissiniz. Boyle zamanlarda alinganlik etmek daha buyuk hata bence. Gelen gelir,musait olmayan gelemez,cok bile yapmissiniz
Bende kötü hissediyorum şuanda kendimi
Ben onları çok da haklı görmedim. Eşiniz sizden iyi tanıyor annesini. Kırılacağını onun düşünmesi ve sizi uyarması gerekirdi. Onların çok önemsediği bir şey sizin ailenizde önemsenmiyor olabilir, bu sizi düşüncesiz ya da görgüsüz yapmaz. Bundan sonra dikkat edersiniz ama bu olayda eşinizin sizi uyarmaması onun hatasıdır!
Doğrusu bana da sizin benim düşüncemi tuhaf bulmanız tuhaf geldi!Bence hatanızı kabul edip konuşun eşiniz ve kayınvalidenizle. Özür dileyin.
Cenazeye değer verilmeyen bir aile var mı? Evli bir insan eşinin anneannesinin cenazesini boşverip kendi ailesine gitmemeliydi. Kocaman kadını neden uyarsın ya da git diye tembih etsin? Çocuk mu ki? Annesinin cenazesine gelini gelmediği için kırılmayan bir insan var mıdır acaba dünyada? Arkadaşa bile alınırız burada aile bağı var. Bunu çok uç bir şey gibi algılamanız tuhaf geldi.
Bu konuda zaten sizi en azından annenizin uyarması lazımdı,Ben cenazesind gittim. Kabristana gittim. İlk gün duasınada gittim. Ama diğer günler gitmedim. Yeterli olduğunu düşündüm. Benim büyüklerimin hepsi yaşıyor. Ben zaten hatayı kendimde arıyorum. Çok mu vurdum duymazım acaba diyorum. Büyüklerim henüz sağ olduğu için empati yapamıyorum belkide
e o zaman nasıl olcaktı işten izin almanız gerekirdi ki böyle bişeyi her iş yeri hoş karsılamazGündüz oldu hep.
Bakın cenazeye gittim duasındada ilk gün gittmBence hatanızı kabul edip konuşun eşiniz ve kayınvalidenizle. Özür dileyin.
Cenazeye değer verilmeyen bir aile var mı? Evli bir insan eşinin anneannesinin cenazesini boşverip kendi ailesine gitmemeliydi. Kocaman kadını neden uyarsın ya da git diye tembih etsin? Çocuk mu ki? Annesinin cenazesine gelini gelmediği için kırılmayan bir insan var mıdır acaba dünyada? Arkadaşa bile alınırız burada aile bağı var. Bunu çok uç bir şey gibi algılamanız tuhaf geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?