Acaba hata mi ettim

Prenss334

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2016
23
3
1
35
Slm kızlar ben sabah. Buraya konu acmistim su saf bi savgil vardi ve bugun oglen ayrildim engelledim baska numara ile aradi ağladı nolur birakma beni dedi hep temiz kalbime yenildim affet dedi ancak ben bitirdim ama vicdan azabi cekiyorum acaba en kötü gününde bunu yapmamali miydim aileler bile biliyodu bizi

Eski konunuzun linkini falan koysaniz keske, ya da iceriginden bahsetseniz.
Useniyorum eski konulari didiklemeye yahu

Ben hatırlıyorum konuyu. Çok üzüldüm çocuğa ben olsam ayrılmazdım :(

Bize de anlat kız nolmuş :)
Sevgilisi aşırı iyi niyetli hatta baya safmış işte sürekli kendi akrabaları tarafından dokandırılıyormuş herkesi kendi gibi iyi niyetli sanıyormuş ama onun dışında pırlanta gibi çocukmuş ama bu kız bıkmış çocuğun saflıklarından :d

Sevgilisi aşırı iyi niyetli hatta baya safmış işte sürekli kendi akrabaları tarafından dokandırılıyormuş herkesi kendi gibi iyi niyetli sanıyormuş ama onun dışında pırlanta gibi çocukmuş ama bu kız bıkmış çocuğun saflıklarından :d

Hımm sağol canım.
Amann saf adamda çekilmez ama kızı haklı buldum ben :)

En doğrusunu yapmışsınız. Siz o çocuğu aşağılıyorsunuz. Ve bir kadın küçük gördüğü bir erkeği sevemez. İkiniz de denginizi bulun. Ben en çok sevgiliniz adına sevindim.

Inciyi birakip istiridyenin kabugunu alir gibi olmus sanki. Temiz yurekli cocuk anladigim kadariyla. Yaninda destekcisi olurdun. Ben olsam oyle yapardim yani..

Ay yazık cocuga saf olmak suc mu ? Hemencik sepetlemişsin cocugu kız acelen neydi ? Azcık konuşsaydın . Ay benim ablamda cok saf ya acayip sinir bozucu oluyo gözüne gözüne sokuyoz aynı tas aynı hamam manyamış abla akıllanmıyo bi türlü :))))

Konunu hatirliyorum.
Evet vicdan azabi cektirir bu durumlar insana. Ama dusununce arkdaslar; saf bi erkeklede hayat gecmezki.
Bende cok cok ama cok zorlanirdim sen safsin diyip ayrilmayi.
Ama erkek dedgin koruyup kollayan, elini masaya vuran, seni kolunun altina alip herseyden uzak tutan olmalidir.
Bi kadin olarak kendimi korurum ben, ama bunun uzerine bide kocai korumam gerekicekse ben neden evlendim? Kim bu evin erkegi kim bu evin hanimi??

Konu sahibi sence cabalasa duzelirmiki?
Umit goruyomusun?

Bide dusunsene, oglani o kdar saf goruyorlarki. Borc verdgi adam " yoo ben senden borc almadim" dye piskin piskin basit bi bahaneyle isin icinden siyriliyor,oglani cozmusler ve bi guzel kullaniyorlar.

Konunu hatirliyorum.
Evet vicdan azabi cektirir bu durumlar insana. Ama dusununce arkdaslar; saf bi erkeklede hayat gecmezki.
Bende cok cok ama cok zorlanirdim sen safsin diyip ayrilmayi.
Ama erkek dedgin koruyup kollayan, elini masaya vuran, seni kolunun altina alip herseyden uzak tutan olmalidir.
Bi kadin olarak kendimi korurum ben, ama bunun uzerine bide kocai korumam gerekicekse ben neden evlendim? Kim bu evin erkegi kim bu evin hanimi??

Konu sahibi sence cabalasa duzelirmiki?
Umit goruyomusun?

Bide dusunsene, oglani o kdar saf goruyorlarki. Borc verdgi adam " yoo ben senden borc almadim" dye piskin piskin basit bi bahaneyle isin icinden siyriliyor,oglani cozmusler ve bi guzel kullaniyorlar.
Abla herkes herkes aynisini yapiyo ama yine gidip onlarla is yapiyo kiramiyorum diyo

Abla herkes herkes aynisini yapiyo ama yine gidip onlarla is yapiyo kiramiyorum diyo

Anliyorum seni kzum. Kac senedir sevgiliydiniz?
Peki desenki " aglamayi kes, ya degisiceksin benim icin yada ben artik yokum".
Bi ise yararmi? Senin icin degisirmi?

Anliyorum seni kzum. Kac senedir sevgiliydiniz?
Peki desenki " aglamayi kes, ya degisiceksin benim icin yada ben artik yokum".
Bi ise yararmi? Senin icin degisirmi?
Nasıl ddğişsin ki Allah öyle yaratmış. Ama ben isterdim eşim öyle olsun.

Nasıl ddğişsin ki Allah öyle yaratmış. Ama ben isterdim eşim öyle olsun.

Inan bana istemezdin.
Benim eski sevgilim " sokakta 2 3 kisi beni cevirdi tehdit etti' diye agladi. Eli ayagi birbirine dolasti konusamadi.
Istemezsin boyle birisini, inan.

Inan bana istemezdin.
Benim eski sevgilim " sokakta 2 3 kisi beni cevirdi tehdit etti' diye agladi. Eli ayagi birbirine dolasti konusamadi.
Belki de haklısın. Belki de benim kocam fazla atılgan olduğu için böyle düşümüyorumdur :/

Inan bana istemezdin.
Böyle bir eş olmaz, yapmayın. Hayatınızı törpüler, sizi asla Mutlu edemez. Nereye değişecekmiş? Kolay mı öyle karakter değiştirmek, Ada'mın formatı böyle. Bu kişiden sadece iyi bir arkadaş olur başka da bişey olmaz.

Back
X