Acaba hata mi ettim

Böyle bir eş olmaz, yapmayın. Hayatınızı törpüler, sizi asla Mutlu edemez. Nereye değişecekmiş? Kolay mı öyle karakter değiştirmek, Ada'mın formatı böyle. Bu kişiden sadece iyi bir arkadaş olur başka da bişey olmaz.

Konu sahibine yazicaktiniz sanirim, beni alintilamissiniz :).
Ve evet katiliyorum, pekte degismez bu insanlar.
Ama dogruya dogru ben cok iyi niyetlisin diye birinden ayrilmakta cok cok zorluk cekerdim.

Reddettiğimiz zaman onun tam tersi biri mi çıkıyor karşımıza? Benim öyle olmadı. Sizin oldu mu?
Hayata bu kadar negatif ve dar çerçeveden bakmayalım..
Hayır benim olmadı çünkü kimseyi şu dan sebeple yarı yolda bırakıp aglatmadim...
reddetmemis dikkatli okursanız terk etmiş.ezbere yorum yapmayın lütfen.
eden bulur bu benim bakış açım size göre negatif ve dar çerçeve bana göre ilahi adalet...

Hayır benim olmadı çünkü kimseyi şu dan sebeple yarı yolda bırakıp aglatmadim...
eden bulur bu benim bakış açım size göre negatif ve dar çerçeve bana göre ilahi adalet...
Ben cok dayandım ama olmuyo ya bu adam sanki hiç toplum gormemis konusmaz sessiz oturur sadece ve bu adam nasil öğretmen olacak sasiyorum

Bizim öğretmenlerin çoğu böyleydi nolcak ki
Arkadaşım bu konu seninle sevgilimle kalbinle ve vijdaninla ilgili bir mesele ne yaşadığını senin anllatigin kadar biliriz en iyi sen bilirsin.
bu saate uyuyamiyorum diyorsun acaba hata mi ettim diye konu açıyorsun denmeli sende kararında istikrarlı değilsin.

Belli ki seviyorsun,bence şans vermelisin hem kendine hem de ona,al karşına konuş bir daha beraber asalim de,sen de onun için bişeyler yap,kendini geliştirmesi için destek alın,kişisel gelişim kursları var onlara gidin,sonradan pişman olma, temiz kalpli insanlar kolay bulunmuyor maalesef

O zaman size göre; ömrümüzü geçireceğimiz bir kişinin bazı özelliklerini beğenmesek bile mutsuz olacağımızı bile bile evlenmeliyiz.

Konu sahibine yazicaktiniz sanirim, beni alintilamissiniz :).
Ve evet katiliyorum, pekte degismez bu insanlar.
Ama dogruya dogru ben cok iyi niyetlisin diye birinden ayrilmakta cok cok zorluk cekerdim.
Kusura bakmayın, evet konu sahibine yazacaktım.
Bir de bu kişi iyi niyetliden çok hayır demeyi bilmediği için birçok olumsuz deneyim yaşamış. Daha da çok yaşar. Ayrıca pasif ve korkak. Yazık, üzücü bir durum aslında kendisi ve eşi olacak kişi için.

Ayrılmakla iyi yapmışsın. Evlensen bu adamla nasıl geçinceksin ki? Gitcek maaşı birine borç vericek. 1 ay aç mı geziceksin? Sonra o kişide ben borç almadım ki diyecek. Konu kapanıcak.

Dönme geri.

Back
X