Ateşle oynuyorsunuz. İş arkadaşınız size olan duygularını belli etmişken, onunla sırf sizi rahatlatıyor diye özelinizi paylaşmanız hata olur. Hele ki eşiniz kıskanç biriyse.Ben çalışırken iş yerinde arkadaşımın birinden hoşlanıyordum sanırım aramız çok iyi sayılmazdı sürekli benimle tartışır aşağılar dı. Ben işten ayrıldım düğün hazırlıkları için bana arkadaş kalalım dedi. Evlendim bana seninle ciddi düşünmeye başlamıştım çok erken evlendin dedi. Uzun süredir görüşmedim ne zaman canım sıkılsa derdimi dinler yapıcı yorumlar yapar ama ben evliyim ve eşim çok kıskanç eşimi de çok seviyorum ama bazen çok bunalıyorum ve beni anlamalarını bekliyorum sadece o hak veriyor yada ben öyle hissediyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum onunla konuşmakla
Sevgilim değil di. Hoşlanıyor gibiydim.şuan öyle bir konuşma içerisinde değilim böyle kimsesiz kaldığımı düşündüğüm de aklıma ilk o geliyor.yoo niyé hata olsun evliyken eski sevgiliyle görüşmek gayet dogal esinde baska kadinlarla görüşebilir
Ben çalışırken iş yerinde arkadaşımın birinden hoşlanıyordum sanırım aramız çok iyi sayılmazdı sürekli benimle tartışır aşağılar dı. Ben işten ayrıldım düğün hazırlıkları için bana arkadaş kalalım dedi. Evlendim bana seninle ciddi düşünmeye başlamıştım çok erken evlendin dedi. Uzun süredir görüşmedim ne zaman canım sıkılsa derdimi dinler yapıcı yorumlar yapar ama ben evliyim ve eşim çok kıskanç eşimi de çok seviyorum ama bazen çok bunalıyorum ve beni anlamalarını bekliyorum sadece o hak veriyor yada ben öyle hissediyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum onunla konuşmakla
Bilmiyorum konuşmak istemiyorum aslında. Eşimin bu şekilde yaptığını düşününce deli oluyorum ama eşim bile anlamıyor beni. Zaten sorun bu o anlamıyor ken beni onun birşeyler için yapıcı konuşması bilmiyorum. Bir kaç kez ağzını aradım hala aynımı düşünüyor benim için ama şiddet ile diretti ben senin arkadaşınım istersen konuşurum istemezsen konuşmam. Evli bir bayana sarkıntı olacak kadar adi değilim. Böyle düşünüyorsan bu dakika keselim konuşmayı dedi bu sözleri ikna etti ama işte. İçim huzursuz sanki eşime ihanet ediyor gibi hissediyorum onunla konuşunca, konuşmak dediğim sadece facebook hesabı dan yazıyorum telefon numarası dahi yok onda ama bilmiyorumAteşle oynuyorsunuz. İş arkadaşınız size olan duygularını belli etmişken, onunla sırf sizi rahatlatıyor diye özelinizi paylaşmanız hata olur. Hele ki eşiniz kıskanç biriyse.
Ben çalışırken iş yerinde arkadaşımın birinden hoşlanıyordum sanırım aramız çok iyi sayılmazdı sürekli benimle tartışır aşağılar dı. Ben işten ayrıldım düğün hazırlıkları için bana arkadaş kalalım dedi. Evlendim bana seninle ciddi düşünmeye başlamıştım çok erken evlendin dedi. Uzun süredir görüşmedim ne zaman canım sıkılsa derdimi dinler yapıcı yorumlar yapar ama ben evliyim ve eşim çok kıskanç eşimi de çok seviyorum ama bazen çok bunalıyorum ve beni anlamalarını bekliyorum sadece o hak veriyor yada ben öyle hissediyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum onunla konuşmakla
Eşime söyledim ben iş arkadaşımın böyle bir şey söylediğini. Kıskandı bana güvensizliği beni üzdü. Belkide o yüzden konuştum. İçimde kötü bir duygu bealeseydim eşime bunu söylemezdimbilmem !
esinize bi sorun bakalim o soylesin yanlis olup olmadigini
Eskiden hoşlanıyormudu bilmiyorum ama annesinin kendini görücü gittikleri kızlar yada ailesi geldiğinde konuşuyor. Sebep ailedenmiş te misafir miş bilmem ne. Ona kızdığım için değil. Konuşmam ben onu arkadaş olarak biliyorum görüyorum ama vicdanım rahat değilYok canım ne hatası sen de. Evliyken başka bir adamla konuşmak kadar doğal bişey olabilir mi? Emin ol eşin de başka hatunlarla, eskiden hoşlandığı kadınlarla konuşuyordur zaten.
Eşinizin size güvensizliği sizi üzdü öyle mi??????Eşime söyledim ben iş arkadaşımın böyle bir şey söylediğini. Kıskandı bana güvensizliği beni üzdü. Belkide o yüzden konuştum. İçimde kötü bir duygu bealeseydim eşime bunu söylemezdim
Farkında olmaya çalışıyorum ama yapamıyorum yani kime anlatsam derdimi tepki alıyorum hep mesela kaynanam ile birşey yaşıyorum eşimin tarafı belli annesinden yana, buraya yazıyorum tepki alıyorum yada bunda ne var, aileme anlatıyorum sabret geçer, oluyor. Kimse sen haklısın ama büyüktür, cahildir her neyse idare et demiyor. Belki bu ego tatmini oluyor ama en azından tartışabildiğim konuşabileceğim biri.Yanlış yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?