Adamın hiç umurundamıdır sizce sizin dertleriniz?
Atıp tutuyodur, asıp kesiyodur.
Derdinizi iyice büyütür bu tür konuşmalar.
Öte yandan bu düpedüz ihanet.
Insan ailesini sevmese bile akrabasını özelini ele güne anlatırmı? Anlatmamalı.
Eşinizi düşürdüğünüz durumun adı, ona ihanetir.
siz ne yazdiysaniz onu anladim ki gayet net anladım. anlamiyorum evlisinz dha neyin konusmasi kendinize dert yaratyorsunuz. esiniz duysa olumlumu karsilar sizce?
aynı şeyi eşin yapsa gelir buraya başlık açardın eşim eski sevgilisiyle konuşuyor diye. hepimiz de bela okurduk adama. bilmem durumun ciddiyetini anlatabildim mi?
sana söylenen herşeye ne alakası var diyorsan sormayacaksın bize.
Mümkün değil ben ona bu tavizi vermem oda bunun farkında ve o hislerini söyledikten sonra hiç eskiye dair bir şey konuşmadık. Daha doğrusu ben ona sadece stres sebebimi stresimi yazıyorum oda şöyle olur böyle davran gibi mesajlar yazıyor işim bitince de kapatıyorum konuyu görüşmüyorum. Biraz da teknik destek gibi bir şey oluyor sanırım
senı anlıyorm bır tarafdan kendın de dogru yapmadıgını farkındasın dıger tarafdan sadece faceden konusyorum bır sey yapmıyorum dıyorsun senı anlayan tek kısının ve senı dınelyenın bır tek o olduugnu dusunyorsun amma canım konusma bır daha onunla ınan boyle seylerı cok duyduk erkeklerın aklında ne olduugnu kımse bılemez esını sevıyorsn kv sorunu cok aılede var hall olur onu sana eskıden sempatı duyan bırıne anlatma derdlerını aıle sırrını esınle daha cok zaman kecır ırelıde cocuk da olunca kv sorunu dusunmeye bıle zamanın olmayacak
konu açman problem değil, ama açtığın konulara bakınca gerçekten psikolojik olarak iyi olmadığını görüyorum.
eşinin ailesiyle olan problemlerin seni eşinden uzaklaştırmış ve başka bir adamın ilgisi sizi rahatlatmış, bu bir sorun bence.