• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba icmis mi

temmuzRuzgari

Sevin cunku sevmek en guzel
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
657
216
18
27
Arkadaslar bnm kocamm oyle alkol falan kullanmaz normalde dun arkadaslariyla bulustu hic boyle normal degildi agir olan adam cocuk gibiydi gozleri kipkirmiziydi bide bana hisey olacak siye yaklasmayan adam bana yaklasti yapma dememe ragmen.ben icen bi insan nasil olur bilmiyorum sordum kendisine hayir dedi soylemez zatten yaptiysada.acaba icti mi.sizce???
 
Alkol falan bize ters canm o yuzden arkadaslarina uyduysa bida gorusturmuycem

Görüşünüze saygım var lakin ben sizin eşinizin yerinde olsaydım sizin inadınıza görüşürdüm ,çünkü yasak olan herşey tatlı gelir :)Hele de inatçılık varsa..Eğer alkol aldıysa zararlarından bahsederek tatlı dille caydırabilirsiniz kişisel fikrim.
 
Görüşünüze saygım var lakin ben sizin eşinizin yerinde olsaydım sizin inadınıza görüşürdüm ,çünkü yasak olan herşey tatlı gelir :)Hele de inatçılık varsa..Eğer alkol aldıysa zararlarından bahsederek tatlı dille caydırabilirsiniz kişisel fikrim.
Yaa inkar ediyo sakaya vuruyo konuyu kapatyo
 
Hanimlar demekki icki kullanmayan bir aile sanirim dinden ötürü ve esinin icmesini elbetde istemez ondan adam gizliyordur ve kadin ondan burada soruyordur. Ben olsam ne bileyim arkadaslarindan ötürü icmez zaten icinde vardir iciyorsa canim. Yani benim dd esimin bir arkadasi var icki iciyor ama esimin yaninda icmiyor cünkü onun öyle ickili ortamlarda bulunmak istemedigini biliyor.
Umarim esin icmemistir ama icmis gibi görünüyor anlatdiklarina bakilirsa ve icki kokar bu kokuyu almalisin normalde.
Ne yalan söyliyim bende bir kac defa icki ictim ama artik iymiyorum ve kullanmayi da düsünmüyorum
 
Back
X