- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
bolca vodka redbul icmis demekki ihihi..Cok pis kokuyodu zaten ama enerji icecegine benziyodu alkol kokusunu bilmiyorum ki ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bolca vodka redbul icmis demekki ihihi..Cok pis kokuyodu zaten ama enerji icecegine benziyodu alkol kokusunu bilmiyorum ki ben
tam anlamıyla bilemem
alkol öyle hemen gözleri Kızarmaz
bence Esrar tarzı olabilir
Arkadaslar bnm kocamm oyle alkol falan kullanmaz normalde dun arkadaslariyla bulustu hic boyle normal degildi agir olan adam cocuk gibiydi gozleri kipkirmiziydi bide bana hisey olacak siye yaklasmayan adam bana yaklasti yapma dememe ragmen.ben icen bi insan nasil olur bilmiyorum sordum kendisine hayir dedi soylemez zatten yaptiysada.acaba icti mi.sizce???
ben de bilmiyorum canım ama, ilk defa içmişse bu etkiyi yaratmaz mı?
Yok icmesiBurada problem esinizin icmesi mi yoksa istemediginiz halde sizinle birlikte olmasi mi? Ikincisi tecavuze giriyor da evli kadinlar bunu bilmiyorlar. Asil problem gordugunuz siddet.
Yok oyle tam iliski degilkoku hissetmediniz mı? yapma demene rağmen ne yaptı umarım sandığım şey değildir çünkü bu eşin de olsa bu tecavüz olur
Lohusayim ondanalkol alsaydi ve siz ben anlamam diyorsaniz kesin kokusundan hissetmeniz gerekirdi. Bence daha kotusu adam ot mu icti hap mi aldi artik kafa gitmis. Allah kolaylik versin. Ayrica neden size birsey olmasin diye yaklasmiyordu normalde onuda anlamadim.
Ya tam iliski degil ama iste sevisme gibikoku hissetmediniz mı? yapma demene rağmen ne yaptı umarım sandığım şey değildir çünkü bu eşin de olsa bu tecavüz olur
Aaa bilmiyodm.hmm dedi zaten enerji icecegi ictik diyevotka içtiyse kokmaz.. artı votkayı zaten enerji içeceği ile karıştırıp içiyorlar. analttığınız üzerine söylüyorum eşiniz ne yazıkkı içmiş ..
gore oyke olabilir ama bana gore oyle degil kotu tabi icki iyi bisey mi.eşiniz votka enerji içmiş. İstemiyorsanız bir daha olmaması için tatlı dille konuşun. Arkadaşı da çok mu kötü bir insan ki bu kadar karşısınız bir insan sadece alkol alışkanlığı var diye fena biri olmaz.
Size
gore oyke olabilir ama bana gore oyle degil kotu tabi icki iyi bisey mi.
Alkol falan bize ters canm o yuzden arkadaslarina uyduysa bida gorusturmuycem