• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba icmis mi

Arkadaslar bnm kocamm oyle alkol falan kullanmaz normalde dun arkadaslariyla bulustu hic boyle normal degildi agir olan adam cocuk gibiydi gozleri kipkirmiziydi bide bana hisey olacak siye yaklasmayan adam bana yaklasti yapma dememe ragmen.ben icen bi insan nasil olur bilmiyorum sordum kendisine hayir dedi soylemez zatten yaptiysada.acaba icti mi.sizce???

alkol alsaydi ve siz ben anlamam diyorsaniz kesin kokusundan hissetmeniz gerekirdi. Bence daha kotusu adam ot mu icti hap mi aldi artik kafa gitmis. Allah kolaylik versin. Ayrica neden size birsey olmasin diye yaklasmiyordu normalde onuda anlamadim.

koku hissetmediniz mı? yapma demene rağmen ne yaptı umarım sandığım şey değildir çünkü bu eşin de olsa bu tecavüz olur

ben de bilmiyorum canım ama, ilk defa içmişse bu etkiyi yaratmaz mı?

o zaman aşırı bir içme olması gerekmez miydi herhalde zaten öyle bir durumda vücut çok tepki vermesi lazım
ne kendimde ne başkasında ilk defa iciste bile gözleri Kızarma görmedim oradan yola çıkarak dedim
ama öyle de olabilir
dikkatli olması lazım di evde bir bebek var sonuçta

votka içtiyse kokmaz.. artı votkayı zaten enerji içeceği ile karıştırıp içiyorlar. analttığınız üzerine söylüyorum eşiniz ne yazıkkı içmiş ..

eşiniz votka enerji içmiş. İstemiyorsanız bir daha olmaması için tatlı dille konuşun. Arkadaşı da çok mu kötü bir insan ki bu kadar karşısınız bir insan sadece alkol alışkanlığı var diye fena biri olmaz.

Size
eşiniz votka enerji içmiş. İstemiyorsanız bir daha olmaması için tatlı dille konuşun. Arkadaşı da çok mu kötü bir insan ki bu kadar karşısınız bir insan sadece alkol alışkanlığı var diye fena biri olmaz.
gore oyke olabilir ama bana gore oyle degil kotu tabi icki iyi bisey mi.

Size

gore oyke olabilir ama bana gore oyle degil kotu tabi icki iyi bisey mi.

İçki kötü bir şey değil, adabıyla tabiri caizse ağzı değil başka yeriyle içmek kötü. İçki içenler kötü insanlar değildir hanımefendi. Pek ala içmeyen de namussuzluk, hırsızlık, kötülük yapabilir. Geçen başı secdeden kalkmayan eski sevgilinin sapık çıktığını okuduk mesela burada. Lütfen şekilci ve kriterci olmayın.

Niye birbirinize saygili olamiyorsunuz acaba kadin esinin alkol kullanmasini istemiyo bu bizi ilgilendirmez ki herkesin bi yasam kriteri var alkol icenler pis kaka diye de bisi dememis sadece kocasinin tuketmesini istemiyor offf icse ne olcak tabirleri cok sacma buna biz deil onlar karar verir heralde

Back
X