- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Yok iş güvenliği uzmanı. Benle is olarak hicbir bağlantısı yokBildiğin yürüyor..mal falan mı alıyor firmadan siz mi ilgileniyorsunuz işlemlerle ?
Yüzüne bakmamaya çalışıyorum üstelik. Müdürün çok yakım arkadaşı ondan sanırım rahatlığıOhoooo neler düşünmem kiadam bildiğin sana asılıyor anladığım kadarıyla patavatsız da biri müdürün yanında söylenecek laf mı bu, siz bilirsiniz ama ben olsam uyarırdım siz bilirsiniz yinede
ellerine sağlıkYlışık erkek tipi hiç tahammül edemem bu durumlara eski iş yerimde bende çok çektim böyle bi durum yaşadım çıkarkende kafasına dosyayla vurmuştum uzak dur diye
teşekkürler hiç unutamayacağım bir anıellerine sağlık
Göz kamastırcak bir sey yok dedim ciddi bi sekilde var var falan diyo bir de banaAdam sana koşuyor resmen söylediklerine hihihiihhi demeyin bir kaç kez tersleyin. Sana mı sorucam beeğğ falan.
Bir daha laf atacağını sanmıyorum.
Sizin de göz kamaştıracak bir yavşaklığınız var de bas kahkahayı şaka sansın salakGöz kamastırcak bir sey yok dedim ciddi bi sekilde var var falan diyo bir de bana
Ne mi düşünürdüm? En azından nufus bilgilerini önemseyecek kadar düşünmezdim.Benden de en az 10 yaş büyüktür hic evlenmemis bu arada. Siz olsanız ne düşünürdünüz.
müdürünüzün arkadaşı olması, size bu denli yılışık davranmasını gerektirmez ama öyle değil mi?Yüzüne bakmamaya çalışıyorum üstelik. Müdürün çok yakım arkadaşı ondan sanırım rahatlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?