Ya evet ilgimi cekmedi bak erkek oldugu icin o yuzden bosuna ugrasma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet ilgimi cekmedi bak erkek oldugu icin o yuzden bosuna ugrasma
Bunu dusunmedim degil ama gercekten cekinirimne hissettiginizi biz bilemeyiz, cevaplar sizde.
ancak kadınları cekici bulmak ile arzulamanın aynı seyler olmadıgını dusunmuyorum.
kendinizi kesfetmek icin kadınlarla sevisin tavsiyesi de veremem, sizi nasıl etkileyecegini tahmin edemeyiz sonucta.
belki altında yatan baska sebepler vardır... psikoterapiste gitseniz? cinsel kimliginizi kesfetmenizde belki destegini gorursunuz.
sen oğlende yazsan fake olacaktın çunku bi inandırıcılığın yok. Uye olur olmaz açtığın konuya bak. Canın sıkılmış,dalganı arıyosun besbelli...Bunu yazmanin saati mi var oglen yazsam fake olmicak miydim yani?
Lezbiyene lezbiyen diyebiliyor Amaaaaa masturbasyona mastirmasyonkankı ıste o yuzden konu sahıbı fake![]()
Istersen ozele gel sana sosyal ag hesabimi vereyim bak gor elimden en fazla bu gelir kusura bakmasen oğlende yazsan fake olacaktın çunku bi inandırıcılığın yok. Uye olur olmaz açtığın konuya bak. Canın sıkılmış,dalganı arıyosun besbelli...
seninle o kadar ilgilenecek vaktim yok. Sadece inanddırıcı gelmedin bana.. Eğer inandırıcı bulsaydım,çozum,yolu için bişeyler onermeye çalışırdım..Istersen ozele gel sana sosyal ag hesabimi vereyim bak gor elimden en fazla bu gelir kusura bakma
Sagol cok aydinlattingaysin
psikologa git.inanmamakta ozgursun tabiki
Vaktin yoksa burayada fake fake yazip zaman harcama istersenseninle o kadar ilgilenecek vaktim yok. Sadece inanddırıcı gelmedin bana.. Eğer inandırıcı bulsaydım,çozum,yolu için bişeyler onermeye çalışırdım..
senin istediğin burda dalganı bulmak değil mi zaten. İşini kolaylaştırıyorum işte.. Haaa pardon sen farklı muhabbetler bekliyodun.Vaktin yoksa burayada fake fake yazip zaman harcama istersen
Bunu dusunmedim degil ama gercekten cekinirim
Iyi geceler dilerimsenin istediğin burda dalganı bulmak değil mi zaten. İşini kolaylaştırıyorum işte.. Haaa pardon sen farklı muhabbetler bekliyodun.
Buyuk ihtimal oyle yapicam sadece doktora gitmeye cekindigim icin oncesinde burda paylasip yorum almak istedim ya da benim gibi olanlar var mi nasil hayatlarini devam ettiriyorlar diyepsikologa git.
bende daha inandırıcı konular bulmanı dilerim..Iyi geceler dilerim
Tesekkur ederim evet erkeklere karsi icimde bi tiksinme soz konusu degil bende burada benim durumumda olan insanlar olabilir diye yazmak istedim sanirim bi seksuelim ama bu benim gelecegimi nasil etkiler kestiremiyorum