Acaba Mı?

aglayankiz85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
19
62
3
39
herkese iyi geceler, gecenin bu saati bu böyle bir konuyu açmak istemezdim ama fikirlerinize ihtiyacım var. eşim son zamanlarda değişmeye başladı. Mesela diyecek olursanız, sürekli spor yapıyor. Giyimi kuşamı, kişisel bakımı; çok değişti. Kendine çok dikkat eden biri oldu çıktı. Özellikle son zamanlarda yogun spor yapması canımı sıkıyor. neden yapıyosun zaten durumun iyi diyorum hayır yapmam gerekiyor diyor işin içinden çıkıyor. eskiden telefonla pc ile pek fazla vakit geçirmeyen adam şimdilerde biraz daha fazla vakit geçirir oldu. Telini alıp karıştırmaya da çekiniyorum. Yani güvenmiyormuş gibi sanki. Tüm bu olaylar beni acaba görüştüğü başka biri mi var diye düşündürüyor içime kuşku düşürüyor. olayların körüklenme noktası ise daha evvelki konularımı bilen bilir. Bir ara eşimle aileler nedeniyle( özellikle benim ailemden dolayı) boşanma aşamasına gelmiştik sonra geri barıştık. ikimizin de aileleri bize çok karışıyordu ve bizim evlenmemize çok da taraftar değillerdi. Eşim kendi ailesine bir şekilde set çekmiş ve beni korurken ben aynı şeyi pek yapamadım. Özellikle annem eşimi hiç istemedi ona çok çektirdi. Ve biz barıştıktan kısa bir zaman sonra ailem yanıma gelmek istedi bende eşime sormadan kabul etmiş bulundum. Bu konuda onunla tartıştık kendisi hafta sonu için birlikte geçireceğimiz bir plan yapmış sürpriz hazırlamış.ki bu planı yapmadan öncede sana yakın zamanda bir sürprizim var deyip duruyordu. Neyse ben aileme bişey diyemedim ve geldiler. İşte o zamandan sonra eşimin davranışları çok değişti. ben bu duruma engel olamadım geldiler. Eşimle özellikle benim ailem bize geldikten sonra çok gerilmeye başladık. yukarıda saydığım bütün bu spor bakım vs. muhabbeti de bu olaydan sonra körüklendi. Acaba bişeyler mi oluyor ben fark edemiyorum.

Direkt aldatıyor gözüyle bakmayın da biraz objektif davranıp her halini inceleyin.
Ama kendisine belli etmeyin sakın bu durumu

durup dururken olsaydı bu değişimler belkiii ama bu olaydan sonra olması sizi kızdırmak ,cezalandırmak için yapıyormuş gibi geldi
tabi siz genede iyi gözlemleyin bu durumu.

Ya neden spor yapan insana spor yapıyorsun denir ? 48 kiloyim sürekli sen neden spor yapıyorsun deniyor. İnsan sevdiği icin daha iyi bir gelecek daha iyi bir dış görünüş istediği için spor yapabilir. Eşiniz size kızmakta %100 haklı erkek ailesine hayır demeyince ne kadar iticiyse kadın da o kadar itici. Aldatıyor mu diye düşünmek yerine siz de kendinize daha cok bakın ? Ayni spor salonuna yazılın. Cilt maskeleri yapın hobi edinin

Ailem geldiginde esim bisey yapmadi gayet saygili davrandi agirladi tabiki cok şen şakrak olamadi ama hak yemeyeyim, asla da surat asmadi kirici olmadi.
Orta yas bunalimini girdigimi dusunmuyorum esim zaten benden biraz yas olarak kucuk.
Bende kendime bakiyorum ama onun kadar degil. Acaba karsima alip konussam mi

Ben eşinizin bir işler çevirdiğini düşünmüyorum.
Siz de spor yapın kendinize daha fazla özen gösterin. Eğer varsa karıştırdığı bişeyler o da sizi sıkıştırır. Yoksa da hoşuna gider. He bir de siz de böylece daha az komplekse girersiniz diye düşünüyorum.

herkese iyi geceler, gecenin bu saati bu böyle bir konuyu açmak istemezdim ama fikirlerinize ihtiyacım var. eşim son zamanlarda değişmeye başladı. Mesela diyecek olursanız, sürekli spor yapıyor. Giyimi kuşamı, kişisel bakımı; çok değişti. Kendine çok dikkat eden biri oldu çıktı. Özellikle son zamanlarda yogun spor yapması canımı sıkıyor. neden yapıyosun zaten durumun iyi diyorum hayır yapmam gerekiyor diyor işin içinden çıkıyor. eskiden telefonla pc ile pek fazla vakit geçirmeyen adam şimdilerde biraz daha fazla vakit geçirir oldu. Telini alıp karıştırmaya da çekiniyorum. Yani güvenmiyormuş gibi sanki. Tüm bu olaylar beni acaba görüştüğü başka biri mi var diye düşündürüyor içime kuşku düşürüyor. olayların körüklenme noktası ise daha evvelki konularımı bilen bilir. Bir ara eşimle aileler nedeniyle( özellikle benim ailemden dolayı) boşanma aşamasına gelmiştik sonra geri barıştık. ikimizin de aileleri bize çok karışıyordu ve bizim evlenmemize çok da taraftar değillerdi. Eşim kendi ailesine bir şekilde set çekmiş ve beni korurken ben aynı şeyi pek yapamadım. Özellikle annem eşimi hiç istemedi ona çok çektirdi. Ve biz barıştıktan kısa bir zaman sonra ailem yanıma gelmek istedi bende eşime sormadan kabul etmiş bulundum. Bu konuda onunla tartıştık kendisi hafta sonu için birlikte geçireceğimiz bir plan yapmış sürpriz hazırlamış.ki bu planı yapmadan öncede sana yakın zamanda bir sürprizim var deyip duruyordu. Neyse ben aileme bişey diyemedim ve geldiler. İşte o zamandan sonra eşimin davranışları çok değişti. ben bu duruma engel olamadım geldiler. Eşimle özellikle benim ailem bize geldikten sonra çok gerilmeye başladık. yukarıda saydığım bütün bu spor bakım vs. muhabbeti de bu olaydan sonra körüklendi. Acaba bişeyler mi oluyor ben fark edemiyorum.
Telefonuna neden bakamıyorsunuz ki?Gayette bakabılırsınız bence

Telefonuna bakabilirsiniz bunda ne var? Spor yaparken sizde esinize katilin bence hosuna gider. Ve ailenizle olan sorunu cozun madem kendi aileniz ayrilmaniza sebep oluyordu cok iyi niyetli degiller demekki. Esinizle planiniz oldugunDa onun onune baska bisey koymayin ailenizde olsa musait degiliz demeyi ogrenin adam hakli bence aldatmiyor ama kendi hayatina bakiyor yani karsisinda onu cok takmayan biri var gibi dusunuyor olabilir

Yani sanki telefonuna bakinca sanki guvenmiyormus hissi vermek istemedim. Bisey demez belki ama killanabilir. Esimle ailemin yildizi bir turlu barismadi.

tam tersi durum olsaydı eşiniz ailesini kabul etseydi siz sürpriz için hazırlık yaparken ne hissederdiniz

Eski konunuzda enisteniz gelecekti. eşiniz tatil planı yapmıştı. Siz israrla enistenize gelin demiştiniz değil mi yanlış mı hatırlıyorum. Eşiniz orada çok bozulmuş olabilir hatta herkes size eşin çok haklı gönlünü al demişti. Sizde böyle bı gönül almaya calismamissaniz size inat yapıyor olabilir.

Aldatıyor yada aldatmıyor diyemem ama iltifat almışsa çevresinden egosu okşanmıştır kendine baktığı için. Sizde spora başlayın daha güzel giyinin daha bakımlı olun hatta sporda kendisine eşlik edin beraber koşuya yürüyüşe çıkın ortak paydada buluşun.

[/QUOTE
Tüm bunlarinn yaninda aranizdaki iliskide bir problem var mi? Hemen aldatmaya yorumlamayin. Aranizdaki bagi korumaya çalışın. Yasadıgı bu durumdan ötürü size kızgın olabilir ki cok hakli bir sebepte degil konusarak anlatmak varken... kendine bakmasi bence iyi birşey sizde esinizle spora gidebilirsiniz ona ayak uydurabilirsiniz. Saglikli bir yasam icin spor gerekli.

Back
X