Haklısın canım. Ayrıca madem böyle düşünüyor, yanlış anlama seni küçümsemek değil, gidip kendi tabiriyle kapalı biriyle evlenseydi. Aklı nerdeymiş. Terbiyeyi,saygıyı, iyiliği, temizliği ve ne sınırlarda yaşayacağımızı belirleyen şeyler açıklık, kapalılık filan değil. Kapalı biri olarak söylüyorum, kapalılar heryerde nasıl davranacağını biliyormuşta, olmayanlar bilmiyormuymuş.
bunun derdi kapalılık deil bunun derdi ailesini çok farklı boyutlara tasıması sürekli annesini ablasını dile getirmesi özellikle ablası dünyada falan bi tane heralde gözünde ben öle hissediyorum cünkü genelde kullandığı kelime ablası gibi karakterli biriyle evlenmek istermiş
Cnım evlenmeden önce bu farkı düşünmedin mi peki ?
Senin için zor olcak Allah sabır versin ne diyim..
Sen neymişsin o zaman, karaktersiz mi? Madem artık derdi neyse evleneceği kişiyi ona göre seçseymiş. İnsanın eşini bir başkasıyla kıyaslaması çok ayıp bence ve sinir bozucu. O zaman git ablanla evlen tövbe est.
Erkeklerin genelinde var bu. İlla kendi ailelerinden birilerini öve öve bitiremeyecekler. Madem beni beğenmiyorsun evlenmeseydin o zaman.
Madem ablası gibi birisi arıyomuş ne diye onun tabiri ile aile olarakta yaşam tarzı olarak da hiç uyuşmayan biriyle evlenmiş aklı nerdeymiş beyefendinin ne kadar ayıp ya sanki kadınlar dışarıya çıkarken farklı şeyler düşünüyor bayansak hava almaya gezmeye hakkımız da mı yok nasıl bir mantıkır bu :bbo:
Ayrıca sadece baş örtüsü ile keşke insanların düşünceleri anlaşılabilseydi.Ne başı açıklar var birçok baş örtülüden daha dinine düşkün yani kimseyi dış görünüşyle yargılamamak gerekli CADIARZU
Tatlım tavrını kesin olarak belirt sana ve ailene karşıda asla saygısızlık yapmasına izin verme yasakkelime
Bunların kafası güzel galiba.Kusura bakma canım ama kadın çarşıya çıkmasın mı?Bence bunların zihniyeti bozuk.Bir tek ilahiyatçılar mı namusluymuş?Vah vahh...
alkisalkisalkis ne yzıkki 1,5 yıldır tek başıma bırakın carsıyı kapı önüne çıkamadım hıııı isteseydim yine çıkardım ama kırmak istemedim hem suan doğudayız doğu erkekleri die bi bahanesi var kocamın bakalım 5 ay sonra ne uyduracak :)
valla aslında düşünmüştüm hatta o kadarda ii düşünmüştüm ki onların dini açıdan daha bilgili oluşu bana bişeyler katar sanmıştım ama bu zamana kadar en ufak bi hata yapmamama rağmen bana güvenmediğini hissetmek beni tamamen hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim artık koyverdim gtsin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?