- 10 Nisan 2014
- 43.429
- 115.744
- 798
lütfen samimi olmaya çalışmayınız.tanımadığım üyelere karşı daima mesafeliyimdir hanımefendisen cırkın yeme benı şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lütfen samimi olmaya çalışmayınız.tanımadığım üyelere karşı daima mesafeliyimdir hanımefendisen cırkın yeme benı şimdi
yaa kusura bakmayın hanımefendi ben boyleyım huyum kusurusun hemen baglanıyorum ayy ben benlütfen samimi olmaya çalışmayınız.tanımadığım üyelere karşı daima mesafeliyimdir hanımefendi![]()
ee işte bu huyunuzdan elin kameracıları da size bağlanmışş.mesefeli olun ricaaaa ediyorummmmyaa kusura bakmayın hanımefendi ben boyleyım huyum kusurusun hemen baglanıyorum ayy ben ben![]()
Evet hayat ayık kafayla çekilmiyoraynen boyle olması daha iyi değil mi
kım ne yapsın onu be. işini duzgun yapsın mıkrop ayyy bak gene hatırladım entrikalı gunu.ee işte bu huyunuzdan elin kameracıları da size bağlanmışş.mesefeli olun ricaaaa ediyorummmm![]()
![]()
ben ayığım ama bu akıllara zarar konu beynimi devrelerimi yaktı.gidip uyuyayım en iyisiiiiEvet hayat ayık kafayla çekilmiyor![]()
adamsınEvet hayat ayık kafayla çekilmiyor![]()
dur gıtme gıdersen kaybolurum benben ayığım ama bu akıllara zarar konu beynimi devrelerimi yaktı.gidip uyuyayım en iyisiiii![]()
pardon da siz herkese böyleyseniz daha çokkk konu açarsınız.lütfen peşimi bırakın.iyi geceler hıhhhdur gıtme gıdersen kaybolurum ben
Böyle bi güzelliği bırakıp uyumak istiyceğinden emin misinben ayığım ama bu akıllara zarar konu beynimi devrelerimi yaktı.gidip uyuyayım en iyisiiii![]()
bu trıp yaapardon da siz herkese böyleyseniz daha çokkk konu açarsınız.lütfen peşimi bırakın.iyi geceler hıhhh
demi amaBöyle bi güzelliği bırakıp uyumak istiyceğinden emin misin![]()
kesinlikle eminimmm.sabaha belki düzelirrrr.derdine bir çare buluruzBöyle bi güzelliği bırakıp uyumak istiyceğinden emin misin![]()
guzellıgımemı bulunacakkesinlikle eminimmm.sabaha belki düzelirrrr.derdine bir çare buluruz![]()
Haklısın cok kullandım bu haftaÇamaşır suyunu fazla kaçırmayın, fazlası çarpıyor böyle.
Yüzünüze su çarpın, bol bol yoğurt yiyin, pencere önünde derin nefesler alın ki ciğerlerinize oksijen girsin, çok geçmiş olsun Allah şifa versin![]()