selam kızlar bugün o kadar üzgünümki sizlere açılma ve fikir alma ihtiyacı duydum..kızlar işyerinden bir arkadaşıma aşığım ve onunda benden hoşlandığını düşünüyorum çünkü bunu bana çoğu zaman hareketleriyle ve bakışlarıyla belli ediyor arkadaşlarımda bu durumu fark ediyor..güzelliğimlede oldukça dikkat çeken birisiyim..ve ben işyerinde ne zaman erkeklerle konuşsam kıskanan bakışlar atıp odadan çıkıyor,arkadaşlarımda şahit oldu buna..fakat geçen yıl benim çalıştığım yerde işe girmesine rağmen hala bana açılmadı. en samimi olduğu kişi benim iş yerinde. herşeyi bana anlatıyor fakat 10 aydır tanışmamıza rağmen hala bana benden hoşlandığına dair birşey söylemedi. ve bugün bana temmuz ayında işten ayrılacağını ve yurtdışına doktora yapmaya gideceğini söyledi..o kadar üzüldümki o gidince inanılmaz boşluğa düşeceğim ve işten ayrılmayı başka biyerde çalışmayı bile düşünüyorum şu an çünkü nereye baksam onu görücem onun yokluğunda..bana dediki kimseye söylemedim henüz ilk sana söylüyorum diğerlerine uzun bi süre söylemicem dedi..acaba sizce ona açılmalımıyım dugularımı belli etmelimiyim gitmeden?çünkü o inanılmaz utangaç benimle konuşurken bile yüzü kızarıyor ve ayrılacağını birtek bana söyledi sizce ne yapmalıyım?arkadaşlarım onun beni birazcık hareketlenmem için ittiğini söylüyor bu şekilde çünkü bu kadar önce söylemesinin bir nedeni var diyorlar siz ne dersiniz?
Son düzenleme: