Acaba rezil mi oldum utanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cankizz225

Kendini yanlış hikayede bulursan ayrıl-Mo Williams
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
244
367
53
Gittiğim markette çalışan bir çocuk ilk başlarda benden hoşlanıyor sandım ben de zamanla ondan hoşlandım çok güzel bakardı neyse birkaç gün önce babam küçük bir kaza geçirdi şükür burnu bile kanamadan kurtuldu annem de dün markete git tuz al mahallede dağıtalim dedim küçük paketler oluyor ya onlardan 25 paket al dedi neyse gittim bulamadım o çocuktan yardım istedim yani sadece 6 paket varmış bugün isterim yarın tekrar gelirsin falan dedi burda hiç sıkıntı yok hatta konuştum diye kendimi çok iyi hissediyordum da ama eve gelince annem bu paketler büyük küçük istemiştim dedi 1.50 kiloydu aldığım bilmiyordum sadece o vardı birde hiç aklım başımda değildi ki onla konusunca al götür dedi kızdım götürmedim o geri götürdü yanlış ürün almış demiş kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum biliyorum diğer insanların çektiğininin yanında bir hiç ama elimde değil uzun süre gitmeyi düşünmüyorum. Keşke kendim göturseydim ama utandım hayır dedim sonra pişman oldum annemin götürmesi bilmiyorum... Abartıyorsun diyin lütfen 😂

Son düzenleme:
Alt tarafı yanlış olmuş deyip değiştiricektiniz.. Annesinin markete gönderip yanlış ürün alınca annenin tekrar markete gidip değiştirmek zorunda kaldığı minikler gibi olmuşsunuz..
Evet zaten bunun için utanıyorum götürmez diye düşündüm hayır falan diyince kızdı kendi götürdü

Tuz dağıtmayı ilk defa duydum, cidden garip bir adetmiş.
Yaşadığınız olayda birşey yok, herkes hata yapar. Kendinizi şöyle teselli edebilirsiniz. sizin işleriniz vardı, anneniz o yüzden gidip değiştirdi. ayrıca adetin garip olması yani insanlar tarafından bilinmemesini de bahane edebilirsiniz, adeti bilmiyordum nasıl dağıtacaklarını da anlamadım dersiniz konusu geçerse.
Bir daha markete gitmemeyi gerektirecek kadar büyük bir şey değil
ayrıca bu kadar değer vermeyin daha tanımadığınız kişilere

Tuz ilk kez duydum
Ben olsam kendim götürüp yanlış almışım ya küçüklerinden olacakmış iade için geldim derdim hem bi daha konuşmuş olurdum
Annenin gitmesiyle rezil olmamışsın ama kendin yanlışını kendin düzeltebilirdin hatta gülerdin aklım başımda mı ki diye mırıldanırdın
Ama rezil olmadın yani abartma
Bi daha gittiğinde birşey aldığında kasadan geçerken "bu sefer doğru aldım eminim:)" de gül, gülüşün

Ben sevgilim beni beklerken yanlış havaalanına gittiğim için uçağı kacirmistim, bir kere de onun içinde olduğu vapuru kaçırmıştım, bir kere de yanlışlıkla otostop çektiğimiz adamın ceketini çalmiştım,onun sanıp. Çok kere beraberken onu kaybettim ve daha neler neler... Hiç de rezil olmuş gibi ya da salak gibi hissetmedim.
Ne var ki , gayet insani şeyler bunlar

Yaş kaç? Markette ürün iadesi yapmak ile rezillik arasındaki bağı kurmak için 18 veya 18 yaş altı olduğunuzu düşünüyorum. İnşallah öyledir :KK45: Bir de tuz dağıtmak da çok ilginç, gerçi adak adı altında koyun ya da horoz kesmek de bana ilginç geliyor ama bu daha da tuhaf

Tuz dağıtmayı ilk defa duydum, cidden garip bir adetmiş.
Yaşadığınız olayda birşey yok, herkes hata yapar. Kendinizi şöyle teselli edebilirsiniz. sizin işleriniz vardı, anneniz o yüzden gidip değiştirdi. ayrıca adetin garip olması yani insanlar tarafından bilinmemesini de bahane edebilirsiniz, adeti bilmiyordum nasıl dağıtacaklarını da anlamadım dersiniz konusu geçerse.
Bir daha markete gitmemeyi gerektirecek kadar büyük bir şey değil
ayrıca bu kadar değer vermeyin daha tanımadığınız kişilere
Gerçekten bilmiyordum zaten kaç defa sordum ben de garip gelmişti küçük paket demişti ben de aldım geldim. Sanırım değer vermeyin konusunda haklı olabilirsiniz ama elimde değil

Yaş kaç? Markette ürün iadesi yapmak ile rezillik arasındaki bağı kurmak için 18 veya 18 yaş altı olduğunuzu düşünüyorum. İnşallah öyledir :KK45: Bir de tuz dağıtmak da çok ilginç, gerçi adak adı altında koyun ya da horoz kesmek de bana ilginç geliyor ama bu daha da tuhaf
Gerçekten tuhaf katılıyorum isteyen annem ben değilim 😂 20 yaşındayım ve hoşlandığım kişi olduğu için geri götürmek istemedim annemin kızıp götürmesi beni rezil hissettiriyor sonradan ben götürcem desem de dinlemedi garip garip adetleri yüzünden tuhaf hissediyorum şimdi

Ben sevgilim beni beklerken yanlış havaalanına gittiğim için uçağı kacirmistim, bir kere de onun içinde olduğu vapuru kaçırmıştım, bir kere de yanlışlıkla otostop çektiğimiz adamın ceketini çalmiştım,onun sanıp. Çok kere beraberken onu kaybettim ve daha neler neler... Hiç de rezil olmuş gibi ya da salak gibi hissetmedim.
Ne var ki , gayet insani şeyler bunlar
Gerçekten mi moral oldu teşekkür ederim 🌹

Niye rezil olasınız yahu herkes yanlış alabilir alışıklardır onlar bu durumlara ne alakası var ki daha küçük istemiş annem dersiniz olu biter ayrıca bence çok da mana yüklemeyin bir bakmaktna hoşlanmaya geçmişsiniz hani hoşlama falan olsa illa bir muhabbet kurmaya çalışırdı diye düşünüyorum çok takıntı yapmayın ben olsam gider gülerek yanlış almışım ya annem küçüklerinden istemiş derdim

Niye rezil olasınız yahu herkes yanlış alabilir alışıklardır onlar bu durumlara ne alakası var ki daha küçük istemiş annem dersiniz olu biter ayrıca bence çok da mana yüklemeyin bir bakmaktna hoşlanmaya geçmişsiniz hani hoşlama falan olsa illa bir muhabbet kurmaya çalışırdı diye düşünüyorum çok takıntı yapmayın ben olsam gider gülerek yanlış almışım ya annem küçüklerinden istemiş derdim
Haklısın normalde bu kadar salak değilim gerçekten ama hoşlantı olunca tuhaf tuhaf düşündüğüm doğru belki çocuk benden hoşlanmıyor ben yanlış anlamış bile olabilirim ama bu sefer ben hoşlandım 😯

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X