Acaba sevgilim odun mu :) Maksat muhabbet olsun :)

pek romantizmi düşündüğünü sanmıyorum etrafına bakıyordu sürekli tanıdık var mı diye :))))
koray bana çiçek aldı diye bağırmıştım bende inadına :27:

bende öyle diyecektim, onlar saklıyorlar siz yayın :1:

bi erkek arkadaşıma sordum, bir kıza çiçek almayı düşünsen naparsın diye.. almaktan vazgeçerim, ne çiçeği ben kimseye almam çiçek dedi ve ekledi; alırsa da en güzeli çiçeği taşımamakmış. sevgiline çiçeği göndericen üstüne birde not tamam işte diyor :)
birde çiçeklerde ne bulduğumuzu anlamıyormuş. hep aynı bunlar :1:
saklamaya çalıştığında resmini çekip facee koycaksın, yada ortalıkta çiçekle dolaşıp sevgilim bana çiçek aldı diyeceksin :1:
yada yok yok, aldığına pişman etmeyip bundan da mahrum kalmamak lazım aslında :1:

Oda 4 yıla bebeğine oje sürücek ;)

Hem benim durumumada yorum yapın fikirlerinize ihtiyacım var :37:

Allah o kızımızı korusun, bütün çocukları korusun hata yaptırmasın. ona da yazdım zaten karşılık yazınca biraz daha konuşmak isterim onunla. Ona akıl vermek dışında bir şey demek istemem Çok üzüldüm çünkü.

benim kocamın eşi benzeri yok. bikaç ay önce tartıştım onunla bana hiç çiçek almıyosun diye. bana verdigi cevap aynen şu:''çiçege ne yapacaksın onun yerine bi kilo elma getireyim de yiyeğ''dedi. hem koptum gülmekten:52: hemde cok sinirlendim:47::47:

Allah o kızımızı korusun, bütün çocukları korusun hata yaptırmasın. ona da yazdım zaten karşılık yazınca biraz daha konuşmak isterim onunla. Ona akıl vermek dışında bir şey demek istemem Çok üzüldüm çünkü.

Aynen ya ben 18 yaşındayım 25-25 yaştan sonrasına abi diyorum

Bi düşündümde paçalarımdan terbiye fışkırıyo :9:

bi erkek arkadaşıma sordum, bir kıza çiçek almayı düşünsen naparsın diye.. almaktan vazgeçerim, ne çiçeği ben kimseye almam çiçek dedi ve ekledi; alırsa da en güzeli çiçeği taşımamakmış. sevgiline çiçeği göndericen üstüne birde not tamam işte diyor :)
saklamaya çalıştığında resmini çekip facee koycaksın, yada ortalıkta çiçekle dolaşıp sevgilim bana çiçek aldı diyeceksin :1:
yada yok yok, aldığına pişman etmeyip bundan da mahrum kalmamak lazım aslında :1:

tamamen küstürürsek napıcaz ama :9:
ceylanı ürkütmeden işliceksin :51:

Aralarında bir karizma herhalde. Ben kimseye çiçek hediye almadım almam. Benimki ilk bana hediye almış. Çiçekle papağan o da :):) Benim çok sevindiğimi görünce ayıp etmişim aşkım kızlar bana alırdı ben kötü davranırdım onlara üzüldüm dedi :) Yonttum de sevin mi eski kız muhabbetine dön parçala mı :47::47:
Ben face ime koymak istedim ama poşete bir gül ve buketi sığmıştı yapamadım :52::52:

Aynen ya ben 18 yaşındayım 25-25 yaştan sonrasına abi diyorum

Bi düşündümde paçalarımdan terbiye fışkırıyo :9:

Çatlak 12 yaşında,9 yıllık ilişkisi var,sevgilisiyle arasında 20 yaş var...Ne zaman boklu bezinden kurtuldun da ilişkiye başladın be yavrum:)Şaka bir yana çocuk yaşta evliliğe hayır diyor ve kınıyorum!

Son düzenleme:
benim kocamın eşi benzeri yok. bikaç ay önce tartıştım onunla bana hiç çiçek almıyosun diye. bana verdigi cevap aynen şu:''çiçege ne yapacaksın onun yerine bi kilo elma getireyim de yiyeğ''dedi. hem koptum gülmekten:52: hemde cok sinirlendim:47::47:

sanırım bende odunum :) ya bi kız olarak çiçek alan erkekleri cok sacma buluyorum hem çiçeklere yazık yerlerınde durcaklarına koparılıyorlar hemde solcak 2 gun sonra boşuna para veriyolar.valla eşinizi mantıklı buldum bu durumda.benm sevgilimde odun o zaman ama ben bunu hiç sorun yapmıyorum aksine hoşuma gidiyo bu mantıklı davranısı.çiçeklemi beni sevdiğini göstercek bana içten gülse yeter.bunuda yapıyo :)

Benimki de sevdiğim bir şey olsun alalım mı der, bünyem zayıf diye şunu alalım şunu ye şöyle giyin falan her şeyi yapar ama bir hediye kasar adamı bir de güzel söz söylemek :47: Benimki de bana ben bir gün sana kızarsam çok üzersen beni gönlümü almak için et pişir yeter demişti :52::52:

Haha buna çok güldüm :D :D kendını dusunmus bence kocama alıyım ben kullanırım fikri tuttum bunu bende yapcam bi evlenirsem tabi :D

Koptum resmen kahve makinesi güzelmiş :D Aklımda bulunsun :D Biz de kutlamayız önemli olan yan yana olmak değil mi? der :):) Ben ona çiçek almıştım bu arada. Şehir dışına gitmişti sarı lale almıştım mfö muhabbeti :) ama ona gözü gibi baktı büyüttü :):) Adımı koydu :) Senin değil benim yapmam lazım dedi sen yapmıyorsun dedim o zaman ikimiz de yapmayalım demişti :D:D

Zaten arkadasinda iste kahve makinesi bozulmus esinin dogumgunüde denk gelince bi tasla iki kus vurmus :))) adam öyle yapsa kafasini koparir vallah...

Çatlak 12 yaşında,9 yıllık ilişkisi var,sevgilisiyle arasında 20 yaş var...Ne zaman boklu bezinden kurtuldun da ilişkiye başladın be yavrum:)Şaka bir yana çocuk yaşta evliliğe hayır diyor ve kınıyorum!

Ben şakasını bile yapamıyorum canım. Lise öğretmeni olarak elimden geleni yapıyorum çocukları yönlendirmek lazım

Daha ana rahmine düşmeden buldum aşkımı :D:D:D:D:D
Bende küçük yaşta evliliğe karşıyım.
Ama sevgililik olayı olabilir yani :1:

sanırım bende odunum :) ya bi kız olarak çiçek alan erkekleri cok sacma buluyorum hem çiçeklere yazık yerlerınde durcaklarına koparılıyorlar hemde solcak 2 gun sonra boşuna para veriyolar.valla eşinizi mantıklı buldum bu durumda.benm sevgilimde odun o zaman ama ben bunu hiç sorun yapmıyorum aksine hoşuma gidiyo bu mantıklı davranısı.çiçeklemi beni sevdiğini göstercek bana içten gülse yeter.bunuda yapıyo :)

Canım açıkçası ben sevgilimi çok seviyorum. Hep dediğim gibi dışarı sert bana karşı da yumuşak olsun, ilgi alaka istesin vs. Ellerinde çiçekle gezmesine gerek yok da güzel bir laf duymak da istiyor insan :) Maşallah Allah daim etsin canım :16:

tamamen küstürürsek napıcaz ama :9:
ceylanı ürkütmeden işliceksin :51:

aynen o yüzden dikkatli hareket etmek lazım, olanı da bitirmemeli :1:

Aralarında bir karizma herhalde. Ben kimseye çiçek hediye almadım almam. Benimki ilk bana hediye almış. Çiçekle papağan o da :):) Benim çok sevindiğimi görünce ayıp etmişim aşkım kızlar bana alırdı ben kötü davranırdım onlara üzüldüm dedi :) Yonttum de sevin mi eski kız muhabbetine dön parçala mı :47::47:
Ben face ime koymak istedim ama poşete bir gül ve buketi sığmıştı yapamadım :52::52:

:1:
aynen güzel bir şey yaptıklarını düşünüyorlar, cool duruyorlar sanırım :))
papağan çok hoşmuş ama :) iyi niyetli düşünüyor, ona da dikkat etmesi gerektiğini zamanla anlar belki :1:
birbirinizi bulmuş gibisiniz :))

Vallah arada bi odunlugu tutsada benimkinin Dogumgünümde aldigi Hediyeler süper secimler oluyor Hakkini yemeyeyim simdi :)))

benimde çiçege karşı bi zaafım yok ama neden beni düşünüp bişeyler yapmıyosun anlamında söylemiştim, çiçek sadece bi araçtı yani:)

Daha ana rahmine düşmeden buldum aşkımı :D:D:D:D:D
Bende küçük yaşta evliliğe karşıyım.
Ama sevgililik olayı olabilir yani :1:

Aaaa o başka:) .İlkokul 1'de bahçede deli gibi koşturduğum bir çocuk vardı.Niyeyse ısırarak anlaşıyorduk.O benim elimi ben onun kolunu:) Okuma,yazmayı sökünce mektup yazmaya başladık birbirimize ne yazıyosak artık hatırlamıyorum. Ali gel,İpek ılık süt iç,Hayvan kolumu ısırma,Isırma hayvan ısırma :)

Back
X